„The Select“ Čarlstone, SC, kokteilis „The Goldfinch“ pagerbia gėrimo spalvą ir vietinį Pietų Karolinos paukštį.
„Pats gėrimas įkvėptas vietovės istorijos ir į vietovę atneštų unikalių prieskonių, kurie nuo to laiko tapo Čarlstono kultūros dalimi“, – sako vadovaujanti partnerė Jen Bresnahan.
Peržiūrėkite žemiau pateiktą receptą!
Degtinė
Auksaragis
pateikė „The Select Charleston“.
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Deep Eddy degtinė
- ½ uncijos. Velvet Falernum
- 2 uncijos. Ananasų/Tamarindo sirupas*
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į kokteilių plaktuvą. Suplakite, kol susimaišys.
- Nukoškite į paukščių taurę – ar bet kokią smagią taurę!
*Ananasų/Tamarindo paprastas sirupas
Ingredientai
- 4 puodeliai Vandens
- 1/3 cinamono lazdelės
- 1/8 šaukštelio ciberžolė
- 1/8 šaukštelio kmynų
- 2 tamarindo ankštys (2-3 ankštys, priklausomai nuo dydžio)
- 1 puodelis Cukraus
- 1/2 puodelio apelsinų sulčių
- 1/2 puodelio ananasų sulčių
Pasiruošimas
- Užvirinkite 4 puodelius vandens, cinamono lazdelę, ciberžolę, kmynus ir tamarindo ankštis.
- Įpilkite 1 puodelį cukraus ir virkite 20 minučių.
- Nukoškite mišinį.
- Įpilkite 1/2 puodelio apelsinų sulčių ir 1/2 puodelio ananasų sulčių.
- Galutinis išeiga turėtų būti maždaug 4 puodeliai.
{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”name”:”The Goldfinch”,”description”:”Skanus „The Goldfinch” kokteilio receptas „,”vaizdas”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/thegoldfinch-recipe.jpg”,”autorius”:{„@type”:” Asmuo”,”vardas”:”The Select Charleston”},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recepto sudedamoji dalis” :(„1 \u00bd oz. Deep Eddy Vodka”,”\u00bd oz. Velvet Falernum”,”2 oz. Pineapple\/Tamarind Sirup*”),”recepto instrukcijos”:({„@type”:”HowToStep”, „text”:”Visus ingredientus sudėkite į kokteilių plaktuvą. Suplakite, kol susimaišys.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Įtempkite į paukščių taurę \u2013 ar bet kokią smagią taurę!”}) „recipeCategory”:”Kokteilis”}
Įrašas „Auksaplaukis“ pirmą kartą pasirodė žurnale „Chilled“.