Auksaragis


„The Select“ Čarlstone, SC, kokteilis „The Goldfinch“ pagerbia gėrimo spalvą ir vietinį Pietų Karolinos paukštį.

„Pats gėrimas įkvėptas vietovės istorijos ir į vietovę atneštų unikalių prieskonių, kurie nuo to laiko tapo Čarlstono kultūros dalimi“, – sako vadovaujanti partnerė Jen Bresnahan.

Peržiūrėkite žemiau pateiktą receptą!

Degtinė

Auksaragis

pateikė „The Select Charleston“.

Ingredientai

  • 1 ½ uncijos. Deep Eddy degtinė
  • ½ uncijos. Velvet Falernum
  • 2 uncijos. Ananasų/Tamarindo sirupas*

Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į kokteilių plaktuvą. Suplakite, kol susimaišys.
  2. Nukoškite į paukščių taurę – ar bet kokią smagią taurę!

*Ananasų/Tamarindo paprastas sirupas


Ingredientai

  • 4 puodeliai Vandens
  • 1/3 cinamono lazdelės
  • 1/8 šaukštelio ciberžolė
  • 1/8 šaukštelio kmynų
  • 2 tamarindo ankštys (2-3 ankštys, priklausomai nuo dydžio)
  • 1 puodelis Cukraus
  • 1/2 puodelio apelsinų sulčių
  • 1/2 puodelio ananasų sulčių

Pasiruošimas

  1. Užvirinkite 4 puodelius vandens, cinamono lazdelę, ciberžolę, kmynus ir tamarindo ankštis.
  2. Įpilkite 1 puodelį cukraus ir virkite 20 minučių.
  3. Nukoškite mišinį.
  4. Įpilkite 1/2 puodelio apelsinų sulčių ir 1/2 puodelio ananasų sulčių.
  5. Galutinis išeiga turėtų būti maždaug 4 puodeliai.

{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”name”:”The Goldfinch”,”description”:”Skanus „The Goldfinch” kokteilio receptas „,”vaizdas”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/thegoldfinch-recipe.jpg”,”autorius”:{„@type”:” Asmuo”,”vardas”:”The Select Charleston”},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recepto sudedamoji dalis” :(„1 \u00bd oz. Deep Eddy Vodka”,”\u00bd oz. Velvet Falernum”,”2 oz. Pineapple\/Tamarind Sirup*”),”recepto instrukcijos”:({„@type”:”HowToStep”, „text”:”Visus ingredientus sudėkite į kokteilių plaktuvą. Suplakite, kol susimaišys.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Įtempkite į paukščių taurę \u2013 ar bet kokią smagią taurę!”}) „recipeCategory”:”Kokteilis”}

Įrašas „Auksaplaukis“ pirmą kartą pasirodė žurnale „Chilled“.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Szechuan šukutės – Malaizijos skonis

Keptuvėje keptas tofu (paprasčiausias būdas!) – gyvenimo vokai