Tai užkandis, tai pusryčiai … mes juos mylime.
Prieš keletą mėnesių pamačiau vaizdo įrašą iš „Dini“ „Prep and Rally“, kuriame ji paėmė migdolų miltų tortiliją ir iš esmės davė jai prancūzišką skrebučio gydymą!
Tortilija sustingsta kiaušiniuose su trupučiu klevų sirupo (ir pieno, jei tu esi aš) ir kepkite į šiuos sulenktus mažus auksinius diskus, primenančius krepą, bet ar tuo pačiu metu taip pat šiek tiek prancūziškos skrebučio?
Jie yra prancūziški skrebučiai!
Ar tai šiek tiek juokinga? Taip! Tiesiog apkabink!
Tai sukūrė linksmą, mielą vaizdo įrašą, tačiau tai yra vienas iš tų receptų, kuriuos mes vėl ir vėl grįžtame šiame name. Aš juos darau kartą per 1–2 savaites. Aš jau mačiau daugybę nuotraukų iš visų jūsų, kurie jau sukūrėte jas „Instagram“! Tai yra tortilijos, kurias naudoju:
Mano mergaitės juos mėgsta pusryčiams, ir aš, bet aš taip pat buvo netikėtai didelis hitas kaip užkandis ir pietų dėžutės daiktas! Kai prancūziškai skrudinate tortilijas, tiesiog susukite jas su uogiene ir jogurtu ir laikykite šaldytuve, kad gautumėte! (Ne, tai nėra kumpis ir sūris.
Tai yra idealu su mėlynių padažu arba tiesiog šiek tiek atšildytų šaldytų vaisių! Tikiuosi, kad juos myli – ir ačiū už idėją, Dini!
Ps. Peržiūrėkite šį puslapį daugiau pusryčių, kuriuos myli mano vaikai!