Skanus kumpio ir bulvių maišos receptas –


Jei ieškote recepto, kuris būtų toks pat patogus, kaip ir universalus, atsakymas yra kumpis ir bulvių maišos. Šie receptai yra puikus būdas panaudoti likusius dalykus, sukurti patiekalą su sandėliuko kabėmis arba greitai greitai plakti.

Geriausias dalykas šiame patiekale yra tai, koks jis lankstus – galite pataisyti, kad jis atitiktų jūsų potraukį ar tiesiog įmestų bet kokius ingredientus, kuriuos turite po ranka.

Paprastai man patinka gaminti Pakrauti hashbrowns ant mūsų „Blackstone“ keptuvė Bet čia buvo labai šalta, todėl aš ieškojau kažko, ką padaryti viduje. Be to, aš neturėjau jokio hashbrowno, todėl nusprendžiau išbandyti šį receptą su bulvėmis ir tai buvo didžiulis hitas!

Taigi, kai kitą kartą spoksai į savo šaldytuvą, įdomu, ką pasigaminti, atsiminkite šią nuolankią, tačiau skanią maišą. Tai yra geriausias patogus maistas, ir jis laukia, kol taps mėgstamu jūsų namų ūkyje.

Paimkite savo keptuvę ir išbandykite – neliksite nusivylę!

Variacijos, kurias reikia išbandyti

Kumpio ir bulvių maišos grožis yra begalinės galimybės. Čia yra keletas idėjų, kaip sumaišyti dalykus:

  • Saldžiųjų bulvių maišos: Pakeiskite saldžias bulves saldesnei, labiau maistinėms medžiagoms supakuotai versijai.
  • Sūrios maišos: Prieš patiekdami papildomą indulgenciją, įmaišykite susmulkintą čederio ar parmezano sūrį.
  • Aštrus maišos: Įpilkite supjaustytų jalapeños arba brūkšneliu kajeno pipirų.
  • Veggie supakuota maiša: Įmeskite į cukinijas, špinatus ar kopūstus, kad gautumėte papildomų žalumynų.
  • Viduržemio jūros maiša: Įtraukite fetos sūrį, saulę džiovintus pomidorus ir šviežią raudonėlį, kad Viduržemio jūros regiono posūkis būtų.
  • Pusryčių maiša: Įpilkite virtos dešros ar šoninės, o užpilkite kiaušinių su peštynėmis pusryčių šventėje.
  • Veganiškas maišas: Vietoj kumpio naudokite augalinę dešrą arba tofu, o alyvuogių aliejaus pakeiskite sviestą.

Kas yra kumpio ir bulvių maišos?

Kumpio ir bulvių maišos yra nuoširdus ir kvapnus patiekalas, paprastai gaminamas kepdamas supjaustytas bulves, virtą kumpį ir kitus ingredientus, tokius kaip svogūnai, paprikos ar prieskoniai.

Tai universalus patiekalas, kuriuo galima mėgautis pusryčiais, priešpiečiais ar vakariene. Šio patiekalo grožis yra jo pritaikomumas – galite jį pritaikyti, kad jis atitiktų jūsų skonį, arba naudoti bet kokius ingredientus, kuriuos turite po ranka.

Tai puikus būdas panaudoti likusį kumpį ir bulves, o tai gerai poros su kiaušiniais, skrebučiais ar paprastomis žaliomis salotos.

Ingredientai

Kaip pasigaminti kumpio ir bulvių maišos

Įdėkite supjaustytas bulves į sūdyto vandens puodą ir užvirkite.

Virkite 5-7 minutes arba iki pat suminkštės.

Kiaulinės supjaustytos bulvės

Nusausinkite ir atidėkite.

Nusausinančios bulvės

Įkaitinkite sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies.

Lydymosi sviestas keptuvėje

Įpilkite svogūno ir raudonųjų paprikų. Pakepinkite 4-5 minutes, kol suminkštės.

Raudonųjų pipirų ir svogūnų pakepinimas

Įmaišykite supjaustytą kumpį. Virkite 2 minutes, leisdami kumpiui lengvai rudą.

Virimo kumpis su daržovėmis

Į keptuvę įpilkite virtų bulvių. Pabarstykite pagardinta druska, druska ir pipirais.

Bulvių virti su kumpiu ir daržovėmis

Padidinkite šilumą iki vidutinio aukščio ir virkite 8–10 minučių, retkarčiais maišydami, kol bulvės bus auksinės ir traškios.

Kumpis ir bulvių maiša keptuvėje

Patiekite karštą, kaip yra, arba viršuje su keptu ar poaštaikiniu kiaušiniu, kad būtų papildomas turtingas.

Kumpis ir bulvių maišos
Kumpis ir bulvių maišos

Kumpis ir bulvių maišos

Išbandykite šį lengvą ir skanų kumpio ir bulvių maišos receptą! Puikiai tinka pusryčiams, priešpiečiams ar vakarienei, tai yra kvapnus būdas panaudoti likusius kumpius ir traškias bulves.

Prep laikas 15 minutės

Virkite laikas 30 minutės

Bendras laikas 45 minutės

Kursas Pusryčiai, priešpiečiai

Virtuvė Amerikos

  • 3 šaukštai sviestas
  • 1 Vidutinis svogūnas supjaustytas
  • 1 Raudonasis paprikos supjaustytas
  • 3 vidutinės bulvės Nuluptas ir supjaustytas į 1/2 colių kubelius
  • 1 puodelis virtas kumpis supjaustytas
  • 1 šaukštelis Rūkytas Lawry patyręs druska
  • Druskos ir juodos spalvos paragauti
  • Įdėkite supjaustytas bulves į sūdyto vandens puodą ir užvirkite.

  • Virkite 5-7 minutes arba iki pat suminkštės.

  • Nusausinkite ir atidėkite.

  • Įkaitinkite sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies.

  • Įpilkite svogūno ir raudonųjų paprikų. Pakepinkite 4-5 minutes, kol suminkštės.

  • Įmaišykite supjaustytą kumpį. Virkite 2 minutes, leisdami kumpiui lengvai rudą.

  • Į keptuvę įpilkite virtų bulvių. Pabarstykite pagardinta druska, druska ir pipirais.

  • Padidinkite šilumą iki vidutinio aukščio ir virkite 8–10 minučių, retkarčiais maišydami, kol bulvės bus auksinės ir traškios.

  • Patiekite karštą, kaip yra, arba viršuje su keptu ar poaštaikiniu kiaušiniu, kad būtų papildomas turtingas.

Raktinis žodis Kumpis ir bulvių maišos





Source link

Daugiau iš autoriaus

Klausiame distiliuotojo meistro Dano McKee apie NPIWFF

Kurkite išskirtinius kokteilius su barmenu Adamu Fournier