Nuotraukos Glee Digital Media
Adam Fournier turi daugiau nei 15 metų patirtį svetingumo pramonėje, dirbdamas tokiose žinomose Los Andželo vietose kaip „Areal“, „The Chestnut Club“ ir „The NoMad LA“.
Jo patirtis retų spiritinių gėrimų srityje padėjo suformuoti burbono bumą Los Andžele, kur jis kuravo daugiau nei 30 vienetinių statinių. Fournier dalyvavo prestižiniuose renginiuose, tokiuose kaip Heaven Hill’s metų barmenas ir Remy Martin Sidecar konkursas, o 2021 m. buvo paskelbtas Diageo World Class JAV metų barmenu ir pateko į Pasaulinį Top 5. Jis taip pat yra sąmoningo gėrimo ir gėrimo šalininkas. mano, kad nealkoholiniai gėrimai turi būti tokie pat kūrybingi ir skanūs, kaip ir tradiciniai kokteiliai. Be darbo Spago, jis dalijasi savo įžvalgomis apie kokteilių kultūrą rašydamas ir pristatydamas.
„Spago Beverly Hills“ „Fournier“ siūlo ikonišką ir nuolat besikeičiančią patirtį. Jis apibūdina restoraną kaip „Kalifornijos sintezės virtuvės gimtinę“ ir sako, kad ši naujovių dvasia „gyvena meniu ir svečių patirtyje kiekvieną dieną“. Fournier pabrėžia, kad nors maistas ir gėrimai yra išskirtiniai, tai personalo asmenybė ir dėmesys detalėms pakelia patirtį. „Kai įeisite pro duris, patirsite pasaulinio lygio valgymo patirtį, bet negana to, patirsite pasaulinio lygio svetingumo patirtį.
Kokteilių meniu „Spago“ įkvėpė virtuvė ir apdovanojimus pelniusi restorano vyno programa. Jis sukonstruotas aplink degustacijos ratą, leidžiantį svečiams pasirinkti gėrimus pagal savo kūno intensyvumą. Fournier taip pat sukūrė „Spirit-Free“ meniu „tokį apgalvotą ir gilų, kaip ir pagrindinis kokteilių meniu“, siekdamas užtikrinti, kad negeriantys žmonės turėtų tą pačią patirtį.
„Kiekvienas, kuris nusprendžia nesigerti, jaučiasi kaip ir kiekvienas kitas svečias.
Populiariausi kokteiliai meniu yra „Amalfi Gimlet“, kuriame yra džinas arba degtinė, „Meyer“ citrina ir „Amalfi Air“, žadinantis Viduržemio jūros vėją, ir „Banana Dance“, asmeninis mėgstamiausias „Fournier’s“, kuris iš esmės yra žemo slėgio Manhattan. stiliaus gėrimas su bananais užpiltu šeriu ir airišku viskiu. Tačiau laidos žvaigždė yra Walrus & The Carpenter martini. „Iš esmės tai pajūrio martinis, kurio tema yra Lewiso Carolio to paties pavadinimo eilėraščio apie vėplį ir dailidė, kurie veda austrių šeimą paplūdimyje, kad jas suvalgytų, kad būtų liūdna, kai jos baigs. nebėra austrių valgyti.
Jame „Ford“ Londono sausas džinas derinamas su keturių skirtingų vermutų, kvinvinos ir šerio mišiniu. Šis vermuto mišinys buvo užpiltas austrių lukštais ir jūros pupelėmis. Gėrimas pagardintas jūros druska ir mijonetu, patiekiamas šoninės priekabos stiliumi, kad išlaikytų puikų vėsumą, ir papuoštas visa austre ant šono. Visa sąranka yra ant padėklo su meno kūriniais ir paskutiniais eilėraščio posmais, todėl pašalinus kiekvieną komponentą, svečias gali pajusti ilgesį dar vienos austrės, dar vieno martinio gurkšnio.
Kai kalbama apie sėkmingos baro programos kūrimą, Fournier tiki, kad sutelkia dėmesį ir į detales, ir į svečių pageidavimus. „Jei kuriate programą tik sau, vienintelis žmogus, sėdintis jūsų bare, būsi jūs pats“, – sako jis. Jis skatina barmenus būti smalsiems, mokytis iš kitų ir tobulinti savo techniką, nesvarbu, ar tai būtų naudojama, ar pylimas. Tačiau skonis yra karalius.
„Visa technika, visos istorijos, visos pasaulio technologijos nebus svarbios, jei gėrimas nebus skanus. Ne kiekvienas gėrimas turi būti masinis, bet jis geriau patiks miniai, kuri mėgsta tokį gėrimo stilių.
Glee Digital Media nuotrauka
Walrus & The Carpenter
pateikė Adam Fournier
Ingredientai
- 2 ½ uncijos. „Ford“ Londono sausas džinas
- ¾ oz. Austrių kiautų ir samfyro užpiltas vermutų mišinys*
- 5 brūkšniai Mignonette
- 3 lašai fiziologinio tirpalo
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus maišymo stiklinėje. Sumaišykite su ledukais.
- Perkoškite į atšaldytą grafiną dubenyje su ledu, kad gėrimo temperatūra būtų ideali.
- Atšaldytą martinio taurę papuoškite marinuotomis jūros pupelėmis arba citrina įdaryta alyvuogėmis.
- Padėkite šoninio automobilio servisą ir patiekite vieną austrę.
- Baigę kiekvieną komponentą, išimkite juos iš dėklo, kad perskaitytumėte paskutines bendravardinio gėrimo eilėraščio eilutes ir pajustumėte ilgesį dar vieno austrės kąsnio ir dar vieno martinio gurkšnio.
Papildomos pastabos
Pastaba: „Spago“ supilame visą gėrimo partiją ir laikome jį šaldiklyje, ištraukiame tik paskutinę sekundę, kad būtų užtikrintas kuo šaltesnis martinis.
* Austrių lukštais ir samfyru užpiltas vermutų mišinys
Ingredientai
- 500 g. Noilly Pratt Extra Dry Vermutas
- 200 g. Dolin Dry Vermouth
- 200 gr. Balta korsikietiška kepurė
- 100g. Lustau ramunėlių šeris
- 150 g. Išvalyti austrių kiautai
- 100 g. Jūros pupelė
Pasiruošimas
- Paimkite nuskustų austrių viršūnes ir nuplaukite po karštu vandeniu.
- Švelniai sutrinkite juos, kad susidarytumėte daugiau paviršiaus.
- Sumaišykite vermutus ir cheresą su austrių lukštais vakuuminiame maišelyje.
- Užsandarinkite vakuume ir laikykite šaldytuve 12 valandų.
- Išimkite iš maišelio ir gerai nukoškite, kad pašalintumėte austrių lukštus.
- Grąžinkite skystį į kitą vakuuminį maišelį su jūros pupelėmis.
- Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą dar 4 valandas.
- Atvira ir smulki įtampa.
- Laikyti švariame stikliniame inde šaldytuve iki trijų (3) savaičių