Kaip dalis mūsų „Ką girdime“ apie Nassau Paradise salos vyno ir maisto festivalį Atlantidoje (NPIWFF) turinio serija, skaičiuojame dienas iki kasmetinio renginio 2025 m. kovo mėnesį!
Penkias dienas trunkanti maisto, vyno, spiritinių gėrimų ir Bahamų kultūros šventė pritraukia visų rūšių talentus nuo įžymių virėjų iki žinovų. Apie šių metų renginį klausiame meistro distiliuotojo Dano McKee iš Michter’s Whisky.
Pakalbėkite su mumis apie Michterio dalyvavimą NPIWFF. Kas paskatino Michterį dalyvauti renginyje?
„Michter’s“ dalyvauja kai kuriuose neįtikėtinuose šou ir renginiuose visame pasaulyje. Man labai patinka susitikti su naujais gerbėjais ir kalbėtis su viskio mėgėjais, kurie ilgą laiką buvo šio prekės ženklo gerbėjai. Kartu su barmenais virėjai jau seniai palaiko Michterio ir amerikietišką viskį, o NPIWFF suburia kai kurias didžiausias kulinarijos legendas Atlantidoje – tikrai pasaulinio lygio restorane. Mums buvo didelė garbė šiame nepamirštamame renginyje pristatyti savo viskius.

Papasakokite apie savo šių metų patirtį.
Galimybė Michteriui dalyvauti NPIWFF buvo mums ypatinga. Intymi viskio degustacija „Dilly Club“ leido mums pasidalinti kai kuriais ribotais ir retais viskiais. Šios degustacijos metu buvo galima susipažinti su kelių rūšių viskiu, naudojant skirtingas košes, ąžuolo veisles ir brandinimo trukmę bei %ABV. Tikrai unikali patirtis. Tarp kiekvienos išraiškos galėjome giliai pasinerti į tai, kas daro Michter’s aukščiausios kokybės viskį. Labai smagu kalbėti apie mūsų filosofijas ir šešias išskirtines gamybos technologijas, tuo pačiu mėgaudamiesi unikalia kiekvieno viskio teikiama patirtimi.
Kokie buvo svarbiausi dalykai?
Renginys prasidėjo puikiais kokteiliais, kuriuos gamino talentinga „Dilly Club“ baro komanda, naudodama mūsų „Michter’s“ viskius. Po to sekė degustacija, kurioje buvo mūsų JAV*1 mažos partijos Kentucky Straight Bourbon, US*1 vieno statinio Kentucky Straight Rye, US*1 skrudintos statinės apdailos rugiai, Shenk’s, Bomberger, 10 metų vienos statinės Kentucky Straight Bourbon, 10- metų Single Barrel Kentucky Straight Rye, ir Michter’s 20 metų Kentukio tiesus Burbonas. Kai kuriems tai gali būti vienintelė galimybė išbandyti šiuos viskius.
Ko lauki kitais metais?
Susitikti su daugiau viskio mėgėjų iš viso pasaulio ir dalintis mūsų ribotais viskiais, pagamintais mūsų itin talentingos ir darbščios komandos Kentukyje.

Kokie didžiausi jūsų įspūdžiai iš renginio?
Man patiko visų dalyvavusių entuziazmas. Turėjome įvairaus amžiaus ir patirties lygio viskio mėgėjų. Daugumai susirinkusiųjų tai buvo pirmas kartas, kai jie turėjo galimybę paragauti šių ribotų Michterio amerikietiškų viskių. Vykstant degustacijai, įsitraukimo lygis ir toliau augo. Visada žinau, kad renginys vyksta gerai, kai žmonės užduoda klausimus ir dalijasi savo patirtimi apie kiekvieną viskį. Tokie renginiai yra skirti suburti žmones ir sukurti nepamirštamą patirtį.
Ką norėtumėte, kad žmonės, norintys dalyvauti, sužinotų?
Iš daugelio puikių NPIWFF renginių „Michter’s Whisky Experience“ siūlo pažvelgti į šešias Michterio išskirtines gamybos technologijas, mėgaujantis labai ribotais skirtingų stilių viskiais. Puikus metas sužinoti apie geriausius amerikietiškus viskius ir juos paragauti.