„Crockpot“ vištienos dubenys su geltonais ryžiais ir kalendros pesto receptu


Mėgstamiausi troškinti padažai: Man patinka Frontera raudonasis čilės padažas, Somos Al Pastor padažas ir Siete Enchilada padažas.

Mėgstamiausios salsos: Dėkojame, kad paklausėte – mano mėgstamiausia salsa, kuri šiuo metu esu aistringa, yra Siete Casera Mild Salsa Roja. Jis dūminis, skanus ir pakankamai švelnus, kad jį pamėgtų ir mano vaikai. Man taip pat patinka Mateo salsa.

Maisto ruošimui: Laikykite komponentus atskirai, kad galėtumėte pašildyti vištieną ir ryžius, o padažą, marinuotus svogūnus ir salotų žalumynus laikykite šaltus, traškius ir šviežius.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Hokkien Char – Malaizijos skonis

Klausiame distiliuotojo meistro Dano McKee apie NPIWFF