Skanus ir maistingas užkandis –


Kalbant apie užkandžius, mažai kas atsitinka kaip dubenėlis puikiai skrudintų riešutų mišinių. Pridėkite pikantišką posūkį ir gausite skanėstą, kuriam neįmanoma atsispirti.

Tai metų laikas, kai visi ieško šiek tiek sveikesnių užkandžių, o šie riešutai tikrai tinka.

Anakardžiai ir pekano riešutai yra puikūs ir vieni, tačiau sumaišykite juos su keliais prieskoniais ir tai tik pagerins jūsų užkandžių žaidimą, kad nenuobodžiautumėte ir vietoj to pasieksite greito maisto.

Nesvarbu, ar rengiate vakarėlį, ruošiate užkandžius savaitei, ar ieškote tobulos valgomos dovanos, pikantiški riešutų mišiniai yra universalus ir skanus pasirinkimas, kurį galima pritaikyti pagal bet kurį skonį.

Atvėsusius riešutus laikykite sandariame inde. Kambario temperatūroje jie išliks švieži iki dviejų savaičių arba net ilgiau šaldytuve.

Šie riešutai taip pat yra puikios dovanos – tiesiog supakuokite juos į dekoratyvinius stiklainius ar maišelius ir suriškite juostele.

Kūrybingi pikantiškų riešutų mišinių patiekimo būdai

  • Ant salotų: Pabarstykite ant lapinių žalumynų, kad būtų traškesnis ir skonis.
  • Su sriubomis: Patiekite saują kartu su kreminėmis sriubomis, pvz Kumpio ir bulvių sriuba arba Copycat Panera brokolių sūrio sriuba.
  • Kaip užpilas: Naudokite kaip užpilą Troškintuvaikeptos daržovės arba keptos bulvės.
  • Dekoratyvinėse lentose: būtinas priedas prie bet kokio sūrio ir mėsos patiekalo.
  • Trail Mix: Derinkite su džiovintais vaisiais, sėklomis ir keletu tamsaus šokolado drožlių, kad gautumėte gurmanišką mišinį.

Kas yra pikantiški riešutų mišiniai?

Pikantiški riešutų mišiniai yra kvapnus užkandis, gaminamas pagardinant riešutų derinį pikantiškais prieskoniais, žolelėmis ir kartais papildomais ingredientais, tokiais kaip augalinis aliejus, sviestas ar Vusterio padažas.

Tada šie riešutai skrudinami, kad pagerintų jų skonį ir sukurtų traškią tekstūrą. Jie yra puikus užkandis vakarėliams, šventiniams susibūrimams ar bet kada, kai norite pasitenkinimo, daug baltymų.

Ingredientai

  • Augalinis aliejus
  • Granuliuotas cukrus
  • Čili milteliai
  • Worcestershire padažas
  • Kajeno pipirai
  • Česnako Druska
  • Malto Saigono cinamono
  • Druska
  • Anakardžiai
  • Pekano riešutai

Kaip pasigaminti pikantiškų riešutų mišinių

Įkaitinkite orkaitę iki 300°F.

Vidutiniame dubenyje išplakite aliejų, cukrų, čili miltelius, Vusterio padažą, kajeną, česnako druską, cinamoną ir druską.

Augalinis aliejus, Vusterio padažas ir prieskoniai

Į didelį maišymo dubenį įpilkite anakardžių ir pekano riešutų.

Pekano riešutai ir anakardžiai maišymo dubenyje

Įmaišykite prieskonių ir aliejaus mišinį.

Išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų sumaišyti riešutai.

Prieskonių maišymas su riešutais

Tolygiai paskleiskite 13 × 9 colių kepimo skardoje.

Sumaišyti riešutai kepimo skardoje

Kepti 30 minučių.

Riešutų kepimas

Įpusėjus maišyti, kad nesudegtų.

Kepant maišyti riešutus

Leiskite riešutams visiškai atvėsti kepimo skardoje, kad jie būtų kuo traškesni.

Aušinami pikantiški riešutų mišiniai

Patiekite ir mėgaukitės!

Pikantiški riešutų mišiniai
Pikantiški riešutų mišiniai

Pikantiški riešutų mišiniai

Mėgaukitės nenugalimu pikantiškų riešutų mišinių traškėjimu. Atraskite šį skanų receptą, kuris patenkins jūsų užkandžių troškimą.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 25 minučių

Aušinimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 1 valandą 5 minučių

Kursas Užkandis, Užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 1/4 C. Augalinis aliejus
  • 2 Valg. Granuliuotas cukrus
  • 1 1/2 šaukštelis. Čili milteliai
  • 1 šaukštelis. Worcestershire padažas
  • 1/2 šaukštelis. Kajeno pipirai
  • 1/2 šaukštelis. Česnako Druska
  • 1/2 šaukštelis. Malto Saigono cinamono
  • 1/4 šaukštelis. Druska
  • 2 C. Anakardžiai
  • 2 C. Pekano riešutai
  • Įkaitinkite orkaitę iki 300°F.

  • Mažame dubenyje išplakite aliejų, cukrų, čili miltelius, Vusterio padažą, kajeną, česnako druską, cinamoną ir druską.

  • Į didelį maišymo dubenį įpilkite anakardžių ir pekano riešutų.

  • Įmaišykite prieskonių ir aliejaus mišinį.

  • Išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų sumaišyti riešutai.

  • Tolygiai paskleiskite 13 × 9 colių kepimo skardoje.

  • Kepti 30 minučių.

  • Įpusėjus maišyti, kad nesudegtų.

  • Leiskite riešutams visiškai atvėsti kepimo skardoje, kad jie būtų kuo traškesni.

  • Patiekite ir mėgaukitės!

raktinis žodis Pikantiški riešutų mišiniai





Source link

Daugiau iš autoriaus

Medaus sojos vištienos sparneliai (geriausias lipnus receptas)

Žvilgsnis į šių metų miksologijos tendencijas pagal SGW&S