Tailando žemės riešutų vištienos dubenėlių receptas


Maistas, kurio nežinojau, kad man reikia.

Na, buvo skanu.

Jūs žiūrite į karamelizuotos žemės riešutų vištienos dubenį ant susivėlusio vermišelių makaronų lovos, su žolelėmis ir agurkų salotomis, užpiltą daugiau to žemės riešutų padažo.

Po to, kas atrodė kaip savotiškas ilgas pošventinio gyvenimo / priblokštas / greitas maisto gaminimas, pirmasis šio kąsnelis mane tiesiog pažadino viduje. Tai mane atgaivino kaip tik reikiamu būdu.

Visų antra ir susiję – ar matėte Trader Joe’s Peanut Satay padažą? Tai jūsų bilietas, kad tai būtų kvailai paprasta. Jis skanus, tirštas, kreminis ir pakankamai švelnus, kad jį pamėgtų 4 iš 4 mūsų mažosios skandinavų šeimos. Turėtumėte nusipirkti stiklainį ir tai padaryti.

Trader Joe tailandietiško žemės riešutų satay padažo stiklainis.

Jei šalia neturite „Trader Joe“, išbandykite šį žemės riešutų padažą! Panašiai naudoju su tofu ir, manau, čia jis būtų visiškai tobulas. Jame esantis sezamų aliejus yra skanus šefo bučinys.

Ir nenuostabu, aš vis dar myliu ir naudoju šias nepridegančias keptuves, kuriose nėra PFAS, ir jos tikrai puikiai tinka pagal šį receptą.

Sausis tikrai niekam nemėgstamas (ar kieno mėgstamiausias)? bet žinai ką? Mes turime makaronų. Turime karamelizuotų vištienos kąsnelių. Turime šviežių mėtų, mažų indelių padažo ir skonio džiaugsmo.

Išgerkime didelį dubenį makaronų / vištienos / žemės riešutų padažo / salotų ir prisiminkime, kad viskas bus gerai.

Lindsay parašas.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Tomyum makaronų sriuba – Rasa Malaizija

Česnakinio sviesto krevetės – Malaizijos skonis