Imbiero spanguolių salsos receptas – žiupsnelis Yum


Spanguolių salsa, tu esi mano nauja mėgstamiausia atostogų programa.

Mano draugė Amanda turi puikų padažo su spanguolių salsa su kreminiu sūriu receptą. Stebėjau jį daugelį metų, ir tai buvo metai, kai pagaliau išbandžiau. MEILĖ, MEILĖ, MEILĖ!

Jis yra smulkios tekstūros, sultingas, gaivus, gaivus ir saldus su trupučiu jalapeño ugnies.

Yra daugybė spanguolių salsos ar spanguolių skonio receptų, bet geriausia, ką ji daro, skiriasi nuo kitų receptų yra tai, kad ji prideda gabalėlį šviežio imbiero. Sveiki! Taip gerai.

Į šventinį vakarėlį mūsų kaimynystėje atsinešiau jos panardinimo ant lėkštės su kreminiu pagrindu ir buvo skanu. Gražu. Taip nuostabu. Bet kai grįžome namo, abu su Bjork nuėjome tiesiai į šaldytuvą, kad gautume papildomos spanguolių salsos – valgydavome ją paprastą, nieko daugiau su ja, tiesiog mirkome traškučius kaip alkani vilkai.

Smagiausia yra tai, kad per ateinančias kelias dienas aš naudoju tą spanguolių salsą VISIEMS – lėkštę ant kalakutienos įvynioklio su špinatais ir majonezu. Truputis jo ant skrebučio. Šaukštas jo į mano vištienos ir ryžių dubenį.

Susmulkinta spanguolių salsa dubenyje.

Taigi, štai toks salsos receptas, kaip aš ją gaminau – Amandos recepte padariau tik keletą nedidelių pakeitimų, svarbiausia – vietoj žaliųjų svogūnų naudoju česnaką (kaip mums labiau patinka šiuose namuose), įbėriau šiek tiek petražolių. , ir pridedant nemažą kiekį pistacijų, kad gautumėte papildomo kūno ir sviestinio traškumo.

Tikrai galite valgyti šviežią, bet nepraleiskite poilsio laiko šaldytuve dėl 2 dienos veiksmų. Jis gaunasi šiek tiek mažiau agresyvus ir daug sultingesnis.

Aš tai jau padariau du kartus per pastarąją savaitę. Sveikiname su paskutinės minutės atostogų receptais tokiems žmonėms kaip aš!

Lindsay parašas.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Espresso di Parmesan kokteilis Folklore, Čikagoje

100 atšaldytų barmenų kuria kokteilius su romu nuo dešimties iki vieno