100 atšaldytų barmenų kuria kokteilius su romu nuo dešimties iki vieno


@Pronghorn.co bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų naujoviškus kokteilius, kuriuose pristatomas @TenToOneRum. Žinomas dėl savo išskirtinės kokybės, @TenToOneRum iš naujo įsivaizduoja dvasią, meistriškai sujungdamas Karibų jūros paveldą su šiuolaikišku posūkiu.

Kai galvoju apie šventes, mintyse ateina gurkšnoti šiltą puodelį chai arbatos šaltu sniegu. Paragavęs Ten To One Dark Rum iš karto pastebėjau tropinių vaisių natas. Aš norėjau karštą arbatą papildyti aromatizuota grietinėle ir radau kokoso pagrindo riebią grietinėlę be pieno. Nusprendžiau, kad tie skoniai, sumaišyti su karamelizuotu ananasu, išryškins atogrąžų vaisių skonį ir karamelizuotas romo natas. Pavadinau šį gėrimą Holiday Wish, nes jis yra šiltas ir guodžiantis, tinkamas šaltesniam orui, tačiau primena atogrąžų atostogas su kokoso ir ananasų natomis, pagerbiant bazinę dvasią. Tikimės, kad šio kokteilio gurkšnis padės pabėgti, kai bus per daug šalto oro.









Šventinis palinkėjimas


Brenda Riepenhoff – @briepenh facebook.com/brenda.riepenhoff



Ingredientai


  • 2 uncijos Ten To One Tamsaus romo
  • 1/2 uncijos vanilės paprasto sirupo
  • 6 uncijos rooibos chai arbata
  • 1 uncijos karamelizuotas ananasų kremas be pieno
  • Muskato riešutas



Pasiruošimas

  1. Į airišką kavos puodelį įpilkite romo ir vanilės sirupo.
  2. Ant viršaus uždėkite 6 oz karštos chai arbatos.
  3. Ant viršaus užtepkite karamelizuoto ananasų kremo be pieno.
  4. Papuoškite šviežiai tarkuotu muskato riešutu.
  5. Vanilės sirupui užvirinkite vieną vanilės ankštį, 1 puodelį cukraus, 1 puodelį vandens.
  6. Troškinkite 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies.
  7. Palikite per naktį ir tada nukoškite.
  8. Norėdami arbatos, vieną chai arbatos maišelį įpilkite į 8 oz karšto vandens 5 minutes.
  9. Išimkite arbatos maišelį, tada chai arbata bus paruošta.
  10. Karamelizuotai ananasų riebiai grietinėlei.
  11. Karamelizuotas ananasų sultis pasigaminkite paimdami vieną 20 uncijų skardinę ananaso gabalėlių, palikite sultis ir įdėkite jas į keptuvę ant vidutinės ugnies su 0,25 puodelio granuliuoto cukraus.
  12. Kaitinkite, kol pradės ruduoti. Kai ananasai karamelizuosis, supilkite į maišytuvą su rezervuotomis sultimis.
  13. Sumaišykite.
  14. Nukoškite minkštimą.
  15. Sumaišykite 2 dalis be pieno riebios plaktos grietinėlės su 1 dalimi karamelizuotų ananasų sulčių.
  16. Suplakite su ritėmis iš Hawthorne sietelio, kad plaktumėte.



Pine & Dandy – tai kokteilis, kuris sugrąžina mane į vaikystę ir kartu su šeima išsirenkame Kalėdų eglutę ankstesnėje atostogų sezono dalyje. Tobulo medžio išrinkimas, nupjovimas ir nunešimas yra toks pagrindinis kiekvieno atostogų sezono prisiminimas. Mano vaikystės namai sodriai kvepia nukritusiais pušų spygliais, puošiant namus laukiant artėjančių švenčių.

Ten To One White Rum veikia taip harmoningai su subalansuoto žalio ir mineralinio skonio profiliu. Šiame mišinyje yra Jamaikos romo puodo ir dominikoniško romo, o šis derinys pasižymi stipriomis citrinžolės, baltųjų pipirų ir gėlių natomis. Kartu su Braulio ir citrinžole Shochu išryškėja visžalio skonio profilis, dėl kurio visi laukia atostogų sezono.









Pine & Dandy


pateikė Javen McKenzie – @javnmck



Ingredientai


  • 1 1/2 uncijos. Dešimt prieš vieną baltąjį romą
  • 1/4 uncijos. Braulio Amaro
  • 1/4 uncijos Mizu citrinžolės Shochu
  • 1/2 uncijos. Laimo sultys
  • 1/2 uncijos. Matcha žalioji arbata*
  • 3/4 uncijos. Sūdytas rozmarinų ir mėtų sirupas**
  • 6 uncijos. Putojantis mineralinis vanduo



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus į Pilsner.
  2. Užpildykite stiklinę Pebble Ice ir papuoškite.
  3. *Matcha žaliajai arbatai paimkite 1 arbatinį šaukštelį Matcha miltelių iki 3 uncijos. 140 laipsnių F / 60 laipsnių C vandens.
  4. Plakite pirmyn ir atgal apie 15 sekundžių, kol susidarys vienodos putos.
  5. **Sūdyto rozmarino ir mėtų sirupui 10 gramų rozmarino lapų ir 5 gramus mėtų lapų 10 minučių pamirkykite 200 gramų 205 F/93 C vandens.
  6. Išmirkę nukoškite ir sumaišykite su 380 gramų medaus santykiu 1 dalis tisano arbatos ir 2 dalys medaus sirupo.
  7. Galiausiai įpilkite 4–5 uncijos. košerinės druskos, tada įmaišykite.



Atostogaukite Gruzijos būdu! Niekada nežinai, kokia bus temperatūra, todėl šis kokteilis gali būti karštas arba šaltas. Šilti atogrąžų skoniai iš Ten To One Aged Rum nuostabiai džiugina riešutiniu amaro, vaisinės kakavos ir karčios kavos. Gurkšnokite ir su nerimu laukite Sabrinos Kalėdų albumo.









Negaliu užmigti


pateikė Stephanie Saputo – @wickedwitchofga



Ingredientai


  • 1 1/2 uncijos dešimties iki vieno sendinto romo
  • 3/4 uncijos gruzinų trauktinės
  • 3/4 uncijos espreso
  • 1/2 uncijos širdingos kakavos*



Pasiruošimas

  1. Šį kokteilį galima gaminti karštą arba šaltą.
  2. Jei karšta, pašildykite visus ingredientus kartu iki norimos temperatūros ir patiekite.
  3. Jei patiekiate atšaldytą, išmatuokite visus ingredientus į plaktuvą su ledu ir suplakite.
  4. Perkoškite į kupė ir papuoškite dehidratuotu apelsinu ir tarkuotu cinamonu.

*Kakavinė nuoširdi


Ingredientai


  • 1 a.š. kakavos arbata
  • 8 uncijos vandens
  • 1 puodelis cukraus
  • apelsino griežinėlis (dehidratuokite papuošimui!)
  • cinamono lazdelė
  • juodųjų pipirų žirnelių

Pasiruošimas


  1. Visus ingredientus užvirinkite, palikite 10 min.
  2. Padermė.
  3. Kietas.
  4. Laikyti šaldytuve.



Mano kokteilio įkvėpimas yra rudens ir žiemos atostogos Niujorke. Nuo pat vaikystės mėgau jaudulį ore šiuo metų laiku! Gėrimas obuolių sidro, valgyti keptų kaštonų ir šviežiai keptų sausainių vaikštant Niujorko gatvių šurmuliu. Mano kokteilis sukelia šiuos skonius ir keletą labai ypatingų prisiminimų.









Niujorko proto valstija


by Paula Lukas – @paulalukas27 Threads- @paulalukas27 Facebook – Paula Fidler Lukas. X- @pingvinbar67



Ingredientai


  • 1 1/2 uncijos „Ten To One“ baltojo romo
  • 3/4 uncijos Lustau PX šerio
  • 3/4 uncijos kaštonų sirupo*
  • 4 uncijos „Red Jacket Orchards“ su prieskoniais obuolių sidras
  • 2 oz International Delight Sweet Creamy šaltos putos
  • Žiupsnelis muskato riešuto (garnyrui)
  • Cinamono lazdelė (garnyrui)
  • Žvaigždinis anyžius (garnyrui)



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite skystus ingredientus, išskyrus šaltas putas, purtyklėje su ledu.
  2. Suplakite ir nukoškite ant šviežio ledo į didelę akmenų stiklinę.
  3. Ant viršaus uždėkite šaltų putų ir papuoškite žiupsneliu muskato riešuto, cinamono lazdele ir žvaigždiniu anyžiu.

* Kaštonų sirupas


Ingredientai


  • 1 puodelis išlukštentų skrudintų kaštonų
  • 1 puodelis rudojo cukraus
  • 1,5 stiklinės vandens

Pasiruošimas


  1. Sumaišykite ingredientus puode ir išmaišykite. Užvirinkite, tada virkite 5 minutes ir nukoškite.
  2. Atvėsinkite prieš laikydami sandariame inde šaldytuve.


Šis kokteilis yra klasikinis kokitas, bet skaidrus. Šio gėrimo saldumas ir aksominė tekstūra yra unikali. Mano įkvėpimas buvo arroz con leche, kurį mano močiutė gamina kiekvienais Kalėdomis.









Šviesus kokosas


Fabio Cristancho – @fabiocrista @avalonvibes



Ingredientai


  • 2 uncijos „Ten To One“ Karibų jūros regiono tamsus romas
  • 1/2 uncijos kondensuoto pieno
  • 1/2 uncijos išgarinto pieno
  • 1 uncijos kokoso kremas
  • 1/2 uncijos pieno


  • 1 žiupsnelis muskato riešuto
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • 5 lašai vanilės
  • 1 oz laimo sultys

Pasiruošimas

  1. Pieno punšo nuskaidrinimas: į silpnos ugnies puodą supilkite kondensuotą pieną, išgarintą pieną, kokosų grietinėlę, pieną, muskato riešutą, cinamoną ir vanilės ekstraktą.
  2. Maišykite, kol ištirps.
  3. Turėtumėte gauti šviesiai rudą spalvą.
  4. Filtruokite koquito pieną sūrio audiniu arba kavos filtru.
  5. Į indą įpilkite: romo „Ten To One“, amaretto, kokito pieno ir laimo sulčių.
  6. Tada uždenkite indą ir palikite 24 valandas šaldytuve.
  7. Filtruokite per smulkaus tinklelio sietelį, sūrio audinį arba kavos filtrą.
  8. Tai užtruks nemažai laiko.
  9. Mes norime skaidrų skystį atskirti nuo pieno.
  10. Jei reikia, dvigubas filtras.
  11. Patiekite ant didelio ledo akmenų taurėje ir papuoškite anyžių žvaigždute.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Imbiero spanguolių salsos receptas – žiupsnelis Yum

Petražolių sviesto bulvės –