Ne paslaptis, kad novatoriška ir apgalvota kokteilių kultūra yra „Loews Hotels“ tapatybės dalis.
Turėdamas 25 prabangių Šiaurės Amerikos viešbučių portfelį, prekės ženklas užsitarnavo savo vietą viršūnėje išlikdamas tendencijoje, kurdamas geriausią į paskirties vietą orientuotą programavimą ir teikdamas pirmenybę svečių pageidavimams. Galų gale, prekės ženklo mantra yra „pasveikinti jus kaip šeimą“, o komanda yra įsipareigojusi, kad visi svečiai jaustųsi laukiami, kad ir kur juos nuvestų kelionės.
Tokiems vizionieriams kaip Markas Weissas, maisto ir gėrimų skyriaus vyresnysis viceprezidentas, ir Grantas Hewittas, gėrimų skyriaus viceprezidentas, vadovauja atsakingam darbui kartu su savo visų žvaigždžių ekspertų komanda kiekviename viešbutyje ir kurorte, todėl svečiams garantuojama išskirtinė gėrimų patirtis – nesvarbu, ar jie Ieškote atsipalaidavimo Tuksone, Arizonoje arba ruošiatės žaidimo dienai Arlingtone, Teksase.
Šį atostogų sezoną prekės ženklas „Loews Hotels“ drebina reikalus (ir maišant šiek tiek magijos) su atostogų tematika jų mylimo „Free Spirited by Loews Hotels“ programavimo iteracija. Ši programa, pristatyta praėjusią vasarą, visuose objektuose kviečia svečius pasigerti žemo slėgio arba visai nealkoholiniais kokteiliais, pagamintais taip pat tiksliai ir kruopščiai, kaip ir jų kolegos, orientuotos į alkoholį.
Dalis didesnio atostogų asortimento, kviečiančio svečius patirti žiemos džiaugsmą ir šilumą, ši nauja „Free Spirited by Loews Hotels“ iteracija siūlo kažką ypatingo kiekvienam – gurkšnojančiam ar praleidžiančiam dvasią – su šventiniais, sezoniniais skoniais.
Susisiekėme su „Loews Hotels Food & Beverage“ komanda, kuri pasidalino kai kuriais šventiniais prekės ženklo „Free Spirited“ kokteilių receptais, sukurtais CHILLED skaitytojams. Išbandykite juos namuose, kad į savo šventę pajustumėte prabangių viešbučių pramogų skonį.
Nemokami spirituoti kokteiliai (Nėra ABV)
Gaivus Lyres N/A Italian Spritz, naminio braškių hibisko sirupo, Fever Tree Club Soda ir Fever Tree Tonic mišinys.
Braškių Hibiscus Spritz
per Live! Loewsas – Sent Luisas
Ingredientai
- 1,5 uncijos itališkas nealkoholinis „Lyre’s Spritz“.
- 1,5 uncijos braškių-hibiscus sirupas
- 1,5 uncijos Fever Tree Club soda
- 1,5 oz Fever Tree Viduržemio jūros tonikas
- Dehidratuotų vaisių ratas papuošimui
Pasiruošimas
- Įdėkite į universalią vyno taurę, užpildytą ledu, ir maišykite, kad atvėstų.
- Klubo soda ir tonikas ant viršaus.
- Dehidratuotas vaisių ratas papuošimui.
Šventinės nuotaikos taurėje su yuzu Fever Tree Club Soda, spanguolių sultimis, apelsinų sultimis ir klevų sirupu.

Spanguolių rozmarinas Spritz
Loews Miami Beach Hotel
Ingredientai
- Spanguolių sultys, apelsinų sultys, klevų sirupas, liepų-yuzu karštligės medis
- 2 uncijos spanguolių sultys
- 0,5 uncijos apelsinų sultys
- .25 uncijos klevų sirupas
- Viršuje auga liepų Yuzu karštligės medis
- Papuoškite degintu rozmarino šaltiniu
Pasiruošimas
- Ant vyno taurės įpilkite spanguolių sulčių, apelsinų sulčių, klevų sirupo ir ledo, ant viršaus užpilkite laimo-yuzu karštligės medžiu, lengvai išmaišykite, kad išliktų spalvos atspalviai, įpilkite rozmarinų šaltinių ir sudeginkite degikliu.
Saldus ir aštrus Lyre’s London N/A Gin, kriaušių tyrės, laimo ir medaus sirupo mišinys.

Išsaugokite bites
Loews Philadelphia Hotel
Ingredientai
- 2 uncijos Lyre’s London Dry Gin (N/A)
- 1 uncijos kriaušių tyrė
- .75 uncijos kalkių
- 1 oz Paprasto medaus
- Papuoškite čiobrelių šakele
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į maišymo skardą su ledu, gerai suplakite, du kartus perkoškite į kupė stiklinę, papuoškite čiobrelių šakele.
Dvasingi kokteiliai (Mažas ABV)
Kreminis malonumas su Cruzan Single Barrel Rum, tikra vanile ir kokosu, Licor 43 Horchata ir šviežiomis laimo sultimis.

Sonoran Nog
sukūrė Loews Ventana Canyon Resort
Ingredientai
- 1,5 uncijos. Cruzan Single Barrel Romas
- .5 uncijos. Tikras vanilės ir kokoso mišinys
- .75 uncijos. Licor 43 Horchata
- .75 uncijos. Šviežios laimo sultys
- Didelis ledo kubas su cinamonu
Pasiruošimas
- Sumaišykite visus ingredientus ir suplakite su ledu.
- Nukoškite į atšaldytą akmenų stiklinę.
- Įdėkite cinamonu apibarstytą didelį ledo kubelį.
Sezoninis rafinuotumas: Roku Gin, naminis cinamono obuolių rozmarinų sirupas, apelsinų sultys ir Grand Marnier.

Ho Ho Honeycrisp
sukūrė Loews Royal Pacific Resort
Ingredientai
- 1,5 uncijos Roku džinas
- 0,75 uncijos naminio cinamono obuolių rozmarinų sirupo (1 puodelis rudojo cukraus, 1,5 puodelio karšto vandens, 1 ryšelis rozmarinų, 2 cinamono lazdelės ir 2 medaus traškūs obuoliai)
- 0,5 uncijos apelsinų sulčių
- .25 uncijos Grand Marnier
- Garnyras: dehidratuotas obuolio griežinėlis ir rozmarino šakelė
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į purtyklę ir stipriai suplakite su ledu.
- Nukoškite ir patiekite kupė stiklinėje.
- Ant viršaus uždėkite dehidratuoto obuolio skiltele ir rozmarino šakelę.
Jaukus Ketel One degtinės, naminio vanilės sirupo, crème de menthe, grietinėlės ir trupučio kardamono trauktinės mišinys.

Žiemos bučinys
per Live! pateikė Loews – Arlington
Ingredientai
- 1,5 uncijos „Ketel One“ degtinės
- 0,5 uncijos Namų gamybos vanilės sirupas
- .5 oz Crème de Menthe
- 1 oz grietinėlės
- 2 brūkšniai kardamono trauktinės
- Garnyras: mėtų lapeliai
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į plaktuvą su ledu.
- Gerai suplakite, kol atvės.
- Nukoškite į stiklinę ir patiekite.
- Papuoškite mėtų lapeliu.