Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.
Kai trokštu drėgno, sodraus šokoladinio pyrago su nereikia orkaitėstai nereikia kepti šokoladinio pyrago yra mano tikslas. Tai puikus desertas, kai noriu ko nors lengvo, skanaus ir skanaus, be vargo kepant.

Geriausias drėgnas šokoladinis pyragas – nereikia orkaitės
Kai trokštu turtingo, drėgnas šokoladinis pyragas bet neturi orkaitės, tai nėra šokoladinio pyrago recepto yra mano tikslas. Pagaminti paprasta, virti garuose, o ne kepti, ir vis dar turi tą sviestinį sodrumą ir dekadentišką tekstūrą, kurią mėgsta visi.
Ne kiekvienuose namuose yra orkaitė, ir tai gerai! Prisimenu, kaip augame, kai neturėjome orkaitės, bet vis tiek mėgavomės naminiais pyragais.
Tai nereikia kepti šokoladinio pyrago puikiai tinka, jei neturite orkaitės arba tiesiog ieškote lengvas desertas be rūpesčių. Rezultatas visada yra drėgnas, skanus pyragas, kuris tikrai paliks įspūdį. Padengtas švelniu šokoladiniu glaistu, jis tampa dar labiau nenugalimas. Kad būtų dar geriau, mėgstu pridėti šviežių uogų, pavyzdžiui, mėlynių ar braškių, kad būtų gražu ir skanu. Būtinai peržiūrėkite mano paprastas žingsnis po žingsnio instrukcijas ir toliau pateiktus patarimus, kad tai būtų tinkama!
Ieškote keptos versijos? Peržiūrėkite mano kepto šokoladinio pyrago receptą!
Kodėl man patinka šis receptas


- Nereikia orkaitės. Šis nekepimo pyrago receptas yra prieinamas visiems, kurie mėgsta šokoladinį pyragą.
- Drėgnas ir turtingas. Dėl garinimo metodo pyragas išlieka neįtikėtinai drėgnas, minkštos, tirpstančios burnoje tekstūros, kuri, žinau, patiks visiems. Tai puikus sviestinio sodrumo ir dekadanso balansas.
- Greitai ir lengvai. Man labiausiai patinka šis receptas, kad jis yra greitas ir paprastas, atliekant tik kelis paprastus veiksmus.
- Tobuli rezultatai kiekvieną kartą. Šis receptas manęs niekada nenuvylė. Nesvarbu, ar tai būtų ypatinga proga, ar tiesiog pasilepinimas sau, visada galiu tikėtis, kad tai pavyks puikiai.
Ingredientai, kurių jums prireiks


- Cukrus – galite naudoti įprastą cukrų, jei neturite cukraus, bet gali užtrukti šiek tiek ilgiau, kol jis ištirps.
- Pilnas grietinėlės išgarintas pienas – pagrindinis ingredientas už tą dekadentišką, tirpstančią burnoje tekstūrą ir sodrų skonį.
- Vanilės ekstraktas
- Sviestas – naudokite kambario temperatūros sviestą; geriau susimaišo ir sukuria lygesnę tešlą. Dėl šalto sviesto gali būti sunkiau derinti ir gauti tankesnį pyragą.
- Kiaušinis – naudokite kambario temperatūros kiaušinius. Dėl šaltų kiaušinių tešla gali sustingti, tačiau nesijaudinkite – jei pamiršite, tiesiog kelioms minutėms įdėkite juos į dubenį su šiltu (ne karštu) vandeniu, kad greitai sušiltų.
- Romas
- Paprasti miltai
- Kakavos milteliai – rinkitės nesaldintus kakavos miltelius, kad gautumėte geriausią sodrų šokolado skonį.
- Kepimo milteliai ir soda – įsitikinkite, kad jie vis dar švieži! Kaip juos išbandyti, sužinokite toliau.
- Kondensuotas pienas
- Kukurūzų aliejus
- Druska
Išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.
Kaip patikrinti, ar jūsų kepimo milteliai ir soda vis dar švieži:
– Kepimo milteliai: Tiesiog įpilkite arbatinį šaukštelį į puodelį vandens. Jei jis burbuliuoja, vis tiek tinka naudoti!
– Kepimo soda: Nedidelį kiekį sumaišykite su actu arba citrinos sultimis. Jei jis šnypščia, jis vis dar aktyvus ir paruoštas naudoti.
Kaip nekepti šokoladinio pyrago


1 veiksmas: Puode sumaišykite cukraus pudrą, išgarintą pieną, vanilės ekstraktą arba esenciją ir sviestą. Maišykite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps ir sviestas išsilydys. Nukelkite nuo ugnies ir laikykite šiltai. Kai išgarintas pieno mišinys šiek tiek atvės, supilkite išplaktus kiaušinius ir romą (jei naudojate) ir maišykite, kol gerai susimaišys.


2 veiksmas: Miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir soda persijokite į didelį dubenį. Supilkite kiaušinių mišinį ant miltų mišinio ir maišykite, kol gerai susimaišys (tešla turi būti skysta).


3 veiksmas: Įkaitinkite garintuvą. Išklokite ir ištepkite 8 arba 9 colių (20 arba 23 cm) apvalią kepimo formą. Tešlą supilkite į paruoštą skardą, dėkite į garintuvą, o viršų laisvai uždenkite aliuminio folijos gabalėliu. Uždenkite garintuvą ir virkite ant vidutinės ugnies 45 minutes. Prieš išversdami ir dekoruodami, leiskite pyragui atvėsti keptuvėje.


4 veiksmas: Sumaišykite persijotus kakavos miltelius, kondensuotą pieną ir aliejų. Maišykite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Įpilkite druskos ir vanilės ekstrakto arba esencijos. Leiskite šokoladiniam užpilui šiek tiek atvėsti, prieš tepdami jį ant pyrago, tada prieš patiekdami atšaldykite.
Tobulo šokoladinio pyrago be kepimo paslaptys
- Visada naudoju kambario temperatūros sviestą ir kiaušinius – jie taip lengviau susimaišo ir padaro tešlą lygesnę, o tai reiškia, kad torto tekstūra yra visiškai vienoda. Jei pamirštu išimti kiaušinius anksčiau laiko, tiesiog kelioms minutėms įmušu juos į šiltą vandenį.
- Dėl šio gilaus, sodraus šokolado skonio man tinka nesaldinti kakavos milteliai. Saldinta kakava tiesiog nesuteikia tokios pat pusiausvyros ir gali padaryti pyragą pernelyg saldų.
- Kepdama garuose laisvai uždengiu keptuvę aliuminio folija, kad ant pyrago nenuvarvėtų vanduo. Geriausiai pavyksta naudoti vidutinę šilumą, todėl stengiuosi per dažnai nežiūrėti – taip palaikoma pastovi temperatūra.
- Visada laukiu, kol pyragas visiškai atvės, prieš dėdamas šokoladinį fudge užpilą. Taip užpilas išliks lygus ir neleis jam ištirpti į pyragą.
Dažnai užduodami klausimai
Taip, garintuvo pašildymas padeda nuo pat pradžių sukurti pastovų garą, kuris užtikrina tolygų gaminimą. Pagalvokite apie tai kaip apie orkaitės įkaitinimą!
absoliučiai! Jei neturite garintuvo, tiesiog naudokite didelį puodą su karščiui atsparia lėkšte arba lentyna apačioje. Įpilkite vandens, kad susidarytų garai, ir padėkite torto formą ant grotelių. Uždenkite dangteliu, ir viskas!
Jei jūsų pyragas atrodo tankus, galbūt permaišėte tešlą arba išvirėte ant per stiprios ugnies. Švelniai išmaišykite ir palaikykite pastovią garinimo temperatūrą, kad gautumėte geriausią tekstūrą.
Taip! Tortą išgarinkite išvakarėse, leiskite atvėsti ir be pertepimo laikykite šaldytuve. Norėdami gauti geriausią tekstūrą ir išvaizdą, prieš patiekdami įdėkite glazūrinį glazūrą.
Tortą sandariai uždenkite ir laikykite šaldytuve iki 5 dienų. Norėdami gauti geriausią tekstūrą, prieš patiekdami leiskite šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje.
Šis receptas yra tik 556 kalorijos vienoje porcijoje.


Ką patiekti su nekepamu šokoladiniu pyragu
Smagiai popietės arbatos vakarėliui rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Jei norite gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano receptų rodyklę ir gaukite naujienas užsiprenumeruodami naujienlaiškį ir stebėdami mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.
Kiti nekepami receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite ekranui užtemti
-
Puode sumaišykite cukraus pudrą, išgarintą pieną, vanilės ekstraktą arba esenciją ir sviestą. Maišykite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps ir sviestas išsilydys. Nukelkite nuo ugnies ir laikykite šiltai. Kai išgarintas pieno mišinys šiek tiek atvės, supilkite išplaktus kiaušinius ir romą (jei naudojate) ir maišykite, kol gerai susimaišys.
-
Į didelį dubenį persijokite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir soda. Supilkite kiaušinių mišinį ant miltų mišinio ir maišykite, kol gerai susimaišys (tešla turi būti skysta).
-
Įkaitinkite garintuvą. Išklokite ir ištepkite 8 arba 9 colių (20 arba 23 cm) apvalią kepimo formą. Tešlą supilkite į paruoštą skardą, dėkite į garintuvą, o viršų laisvai uždenkite aliuminio folijos gabalėliu. Uždenkite garintuvą ir virkite ant vidutinės ugnies 45 minutes. Prieš išversdami ir dekoruodami, leiskite pyragui atvėsti keptuvėje.
Šokolado „Fudge“ užpilas:
-
Sumaišykite persijotus kakavos miltelius, kondensuotą pieną ir aliejų. Maišykite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Įpilkite druskos ir vanilės ekstrakto arba esencijos. Leiskite šokoladiniam užpilui šiek tiek atvėsti, prieš tepdami jį ant pyrago, tada prieš patiekdami atšaldykite.
- Visada naudoju kambario temperatūros sviestą ir kiaušinius – jie taip lengviau susimaišo ir padaro tešlą lygesnę, o tai reiškia, kad torto tekstūra yra visiškai vienoda. Jei pamirštu išimti kiaušinius anksčiau laiko, tiesiog kelioms minutėms įmušu juos į šiltą vandenį.
- Dėl šio gilaus, sodraus šokolado skonio man tinka nesaldinti kakavos milteliai. Saldinta kakava tiesiog nesuteikia tokios pat pusiausvyros ir gali padaryti pyragą pernelyg saldų.
- Kepdama garuose laisvai uždengiu keptuvę aliuminio folija, kad ant pyrago nenuvarvėtų vanduo. Geriausiai pavyksta naudoti vidutinę šilumą, todėl stengiuosi per dažnai nežiūrėti – taip palaikoma pastovi temperatūra.
- Visada laukiu, kol pyragas visiškai atvės, prieš dėdamas šokoladinį fudge užpilą. Taip užpilas išliks lygus ir neleis jam ištirpti į pyragą.
Patiekimas: 1tortas, Kalorijos: 556kcal, Angliavandeniai: 448g, Baltymai: 66g, Riebalai: 225g, Sotieji riebalai: 123g, Cholesterolis: 840mg, Natris: 2483mg, Pluoštas: 26g, Cukrus: 331g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.