Vištiena: Aš paprastai naudoju trauktą ir susmulkintą kepimo vištieną. Taip pat galite naudoti žalią vištienos krūtinėlę ar šlauneles, supilkite jas į puodą su verdančiu sultiniu ir leiskite virti apie 10-12 minučių arba iki 165 laipsnių. Išimkite, susmulkinkite ir grąžinkite į puodą. Tai taip pat puikiai tiks su likusiais Padėkos dienos kalakutais!
Alyvuogių aliejus: Papildomas alyvuogių aliejus, kuris pridedamas atliekant 3 veiksmą, yra tam, kad jo skonis būtų šiek tiek ypač sodrus. Be jo šioje sriuboje nėra daug riebalų – tai tik sultinys, daržovės ir vištiena. Ir, manau, kad į šią sriubą įpylus gerų riebalų, ji tikrai iš „bultos nuobodžios sriubos“ virsta „va, tai tikrai gera sriuba“. Be to, papildomas aliejus nebūtinas, jei naudojate naminį sultinį, kuris dėl riebumo paprastai jau jaučiasi maloniai šilkinis.
Momentinis puodas: Aš tai padariau savo „Instant Pot“ ir tai puiku. Viską pakepinau, kaip nurodyta 1-2 žingsniuose, tada 3 žingsniui nustatiau aukštą slėgį apie 3 minutes ir leidau natūraliai išsiskirti. (Jei į sriubą įdėsite žalios vištienos, virti aukštu slėgiu turėsite 10–12 minučių.)