3 šventiniai kokteiliai iš Chinola


Artėjant švenčių sezonui, pasiekite Chinola Fresh Fruit Liqueurs – natūralius, mažos ABV likerius, pagamintus iš Dominikos Respublikos mėgstamiausių tropinių vaisių.

Originalus Passion Fruit likeris buvo išleistas 2014 m., bendradarbiaujant svetingumo ekspertams, spirito pramonės profesionalams ir pagrindiniam maišytojui. Jos sėkmė paskatino sukurti naujausią Chinola išraišką – likerį „Chinola Mango“, kuris pasirodė šių metų pavasarį.

Žemiau yra 3 klasikiniai kokteilių receptai su Chinola posūkiu, patikrinkite juos!









Karštas Todis




Ingredientai


  • 1 oz Chinola pasiflorų likeris
  • 1 ¼ uncijos. Ruginis viskis arba tamsus romas
  • ½ uncijos. Mieloji
  • ¼ uncijos. Šviežios citrinos sultys
  • 3 uncijos. Karštas Vanduo



Pasiruošimas

  1. Įpilkite viskio, chinola, medaus ir citrinos sulčių 6 oz. puodelis, airiška kava arba Hot Toddy taurė.
  2. Užpilkite karštu vandeniu ir maišykite, kol medus ištirps.










Pasifloros vaisius Negroni




Ingredientai


  • 1 oz. Chinola pasiflorų likeris
  • 1 oz. Džinas arba Mezcal
  • 1 oz. Campari



Pasiruošimas

  1. Išmaišykite ant ledo.
  2. Perkoškite ant šviežio ledo į akmenų stiklą.
  3. Papuoškite apelsinų griežinėliais.










Tropinis espresso Martini




Ingredientai


  • ½ uncijos. Chinola pasiflorų likeris
  • 1 oz. Romas
  • 1 oz. Ponas Juodasis
  • 1 oz. Espresso arba Cold Brew
  • ¼ uncijos. Paprastas sirupas
  • Druskos tirpalas



Pasiruošimas

  1. Suplakite su ledu ir perkoškite į kupė.
  2. Papuoškite valgoma gėle.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Ayam Cook Merah (vištiena aštriame pomidorų padaže)

Citrinų rozmarinų vištienos sriubos receptas