Artėjant švenčių sezonui, pasiekite Chinola Fresh Fruit Liqueurs – natūralius, mažos ABV likerius, pagamintus iš Dominikos Respublikos mėgstamiausių tropinių vaisių.
Originalus Passion Fruit likeris buvo išleistas 2014 m., bendradarbiaujant svetingumo ekspertams, spirito pramonės profesionalams ir pagrindiniam maišytojui. Jos sėkmė paskatino sukurti naujausią Chinola išraišką – likerį „Chinola Mango“, kuris pasirodė šių metų pavasarį.
Žemiau yra 3 klasikiniai kokteilių receptai su Chinola posūkiu, patikrinkite juos!
Karštas Todis
Ingredientai
- 1 oz Chinola pasiflorų likeris
- 1 ¼ uncijos. Ruginis viskis arba tamsus romas
- ½ uncijos. Mieloji
- ¼ uncijos. Šviežios citrinos sultys
- 3 uncijos. Karštas Vanduo
Pasiruošimas
- Įpilkite viskio, chinola, medaus ir citrinos sulčių 6 oz. puodelis, airiška kava arba Hot Toddy taurė.
- Užpilkite karštu vandeniu ir maišykite, kol medus ištirps.

Pasifloros vaisius Negroni
Ingredientai
- 1 oz. Chinola pasiflorų likeris
- 1 oz. Džinas arba Mezcal
- 1 oz. Campari
Pasiruošimas
- Išmaišykite ant ledo.
- Perkoškite ant šviežio ledo į akmenų stiklą.
- Papuoškite apelsinų griežinėliais.

Tropinis espresso Martini
Ingredientai
- ½ uncijos. Chinola pasiflorų likeris
- 1 oz. Romas
- 1 oz. Ponas Juodasis
- 1 oz. Espresso arba Cold Brew
- ¼ uncijos. Paprastas sirupas
- Druskos tirpalas
Pasiruošimas
- Suplakite su ledu ir perkoškite į kupė.
- Papuoškite valgoma gėle.