100 atšaldytų barmenų kuria Indijos įkvėptus kokteilius naudodami „Smoke Lab Saffron Vodka“


„Smoke Lab Vodka“ bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų išskirtinius kokteilius, naudodama naujausią savo išraišką „Smoke Lab Saffron Vodka“ kartu su flagmanu „Smoke Lab Vodka“.

likeris, Degtinė

Fuzzy Delicious

Diego Livera – „The Cabinet Mezcal Bar“ / @diego_livera

Ingredientai

  • 1 1/2 uncijos Smoke Lab klasikinės degtinės
  • 1 uncijos kivių sirupo*
  • 3/4 uncijos laimo sulčių
  • 1/2 uncijos Mastiha (graikiškas likeris)
  • Šlakelis klubinės sodos

Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus, išskyrus sodą, į purtyklės skardą ir plakite su 2 arba 4 ledo kubeliais 12 sekundžių.
  2. Skystį nukoškite į „highball“ stiklinę ir įpilkite šlakeliu sodos vandens.
  3. Papuoškite kivio skiltele ir mėtų šakele.

*Kivių sirupas


Ingredientai

  • 500 mg paprasto sirupo
  • 3 kiviai

Pasiruošimas

  1. 500 g paprasto sirupo sumaišykite su 3 kiviais 5 minutes iki vientisos masės.
  2. Sumaišę nukoškite, kad atsikratytumėte kietųjų dalelių.

{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”name”:”Fuzzy Delicious”,”description”:”Skanus Fuzzy kokteilio receptas Delicious”,”image”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/Diego-Livera-Fuzzy-Delicious-recipe.jpg”,”autorius”: {„@type”:”Asmuo”,”vardas”:”Diego Livera – „The Cabinet Mezcal Bar” \/ @diego_livera”},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„1 1\/2 oz Klasikinė degtinė „Smoke Lab“, „1 oz kivi sirupas*“, „3\/4 oz laimo sultys“, „1 \/2 oz Mastiha (graikiškas likeris)”,”Šlakas klubinės sodos”),”recepto instrukcijos”:({„@type”:”HowToStep”,”text”:”Visus ingredientus, išskyrus sodą, sudėkite į purtyklės skardą ir išplakite su 2 arba 4 ledo kubeliai 12 sekundžių.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Nupilkite skystį į „highball“ stiklinę ir įpilkite šlakeliu sodos vandens.”},{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Papuoškite kivio skiltele ir mėtų šakele.”}),”RecipeCategory”:”Kokteilis” }

likeris, Vermutas, Degtinė

Kas myli saulę

Diego Livera – „The Cabinet Mezcal Bar“ / @diego_livera

Ingredientai

  • 1 1/2 uncijos šafrano skonio degtinė
  • 4 brūkšniai apelsinų trauktinės
  • 1 1/2 saulės cukraus geltonojo pomidorų vermutas*
  • 1/2 oz Combier

Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į maišytuvą ir maišykite 2 min.
  2. Tada nukoškite kokteilį į nick ir Nora arba Martini taurę ir papuoškite chereso pomidoru.

*Saulės cukraus geltonasis pomidorų vermutas


Ingredientai

  • vyšniniai pomidorai
  • 500 g vermuto

Pasiruošimas

  1. Į maišytuvą įdėkite 10 uncijų talpos vyšninių geltonų pomidorų ir įpilkite 500 g vermuto.
  2. Plakite 3 minutes dideliu greičiu ir palikite per naktį.
  3. Tada perkoškite per sūrio audinį.

{„@context”:”https:\/\/schema.org\/”,”@type”:”Receptas”,”name”:”Kas myli saulę”,”description”:”Skanaus kokteilio receptas Kas myli Saulė”,”vaizdas”:”https:\/\/chilledmagazine.com\/wp-content\/uploads\/2024\/11\/Diego-Livera-Who-Loves-the-Sun-recipe.jpg”, „autorius”:{„@type”:”Asmuo”,”vardas”:”Diego Livera – Kabineto Mezcal baras \/ @diego_livera”},”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT0M”,”totalTime”:”PT5M”,”recipeYield”:”1 porcija”,”recipeIngredient”:(„1 1\/2 oz Šafrano skonio degtinė”, „4 lašeliai apelsinų trauktinės”, „1 1 \/2 saulės cukraus geltonasis pomidoras” vermutas*”,”1\/2 oz Combier”),”recepto instrukcijos”:({„@type”:”HowToStep”,”text”:”Visus ingredientus sudėkite į maišymo stiklinę ir maišykite 2 min.”} ,{„@type”:”HowToStep”,”text”:”Tada nukoškite kokteilį į nick ir Nora arba Martini taurę ir papuoškite cheresu pomidoras.”}),”recipeCategory”:”Kokteilis”}

„Pomidorų salotos vasarą yra mano mėgstamiausios. Tačiau pomidorų vanduo kokteiliui suteikia pikantiško elemento, kuris puikiai dera su vermutu.

The post 100 atšaldytų barmenų kuria Indijos įkvėptus kokteilius naudodami „Smoke Lab“ šafrano degtinę appeared first on „Chilled Magazine“.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Citrinų rozmarinų vištienos sriubos receptas

Naminiai skrebučiai –