Rūkytos moliūgų sėklos –


Rūkytų moliūgų sėklų gaminimas po Helovino yra puikus būdas sunaudoti likusių moliūgų sėklas! Tiesiog išskobkite sėklas, gerai nuplaukite, kad pašalintumėte minkštimą, ir leiskite joms gerai išdžiūti prieš pagardinant.

Po Helovino galite išbandyti sezoninius skonius, tokius kaip cinamono cukrus ar aštrūs kepsniai, arba pasilikite su klasikiniais dūminiais prieskoniais, pavyzdžiui, rūkyta paprika ir česnako milteliais.

Kiekvienais metais užauginame krūvą moliūgų ir aš mėgstu panaudoti sėklas kitų metų derliui, bet kartais malonu šiek tiek pasilikti ir užkandžiavimui. Kai išbandžiau šias sėklas rūkykloje, nusprendžiau, kad kitais metais gali tekti pasodinti dar kelis moliūgus, kad turėtume daugiau sėklų.

Jei vis dar turite savo rūkyklą ar kepsninę, tiesiog išmeskite sėklas maždaug valandą, retkarčiais pamaišydami, kol jos taps traškios ir auksinės spalvos. Nors gyvename Minesotoje, visą žiemą naudojame rūkyklą ir kepsninę.

Rūkytos moliūgų sėklos yra puikus užkandis ir netgi gali būti išsaugotas rudens užkandžių mišiniams, salotoms ar sriuboms!

Rūkytos moliūgų sėklos yra puikus rudens skanėstas – dūminis, pikantiškas ir tik šiek tiek sukeliantis priklausomybę. Jie taip pat yra puikus būdas kuo geriau išnaudoti savo moliūgą po drožybos ar virimo.

Rūkytos moliūgų sėklos puikiai papildo rudens įkvėptus „Traeger“ receptus, tokius kaip mano rudens užkandžių mišinys, moliūgų duona ar keptos obuolių sidro spurgos.

Išbandykite šį receptą savo „Traeger“ ir mėgaukitės rudens skonio užkandžiu!

Kas yra rūkytos moliūgų sėklos?

Rūkytos moliūgų sėklos yra pagardintos ir virtos ant rūkyklos arba ant grotelių iškeptos moliūgų sėklos, suteikiančios joms sodrų, dūminį skonį, išskiriantį jas nuo tradicinių skrudintų sėklų.

Rūkymas suteikia sėkloms subtilų, tačiau išskirtinį skonį, kuris puikiai dera su pikantiškais ar aštriais prieskoniais ir sukuria unikalų užkandį.

Ingredientai

  • Neapdorotos moliūgų sėklos
  • Alyvuogių aliejus
  • Jūros druska
  • Rūkyta paprika
  • Česnako milteliai

Kaip pasigaminti rūkytų moliūgų sėklų

Įkaitinkite rūkyklą iki 200 ° F.

Išdrožę moliūgą, išskobkite sėklas.

Sėklų pašalinimas iš moliūgo

Sėklas nuplaukite kiaurasamtyje, kad pašalintumėte likusį moliūgo minkštimą.

Moliūgų sėklų valymas

Išvalius sėklas paskleiskite ant popierinio rankšluosčio ir nusausinkite.

Pašalinus kuo daugiau drėgmės, jie tampa traškesni rūkykloje.

Moliūgų sėklų džiovinimas

Mažame dubenyje sumaišykite jūros druską, rūkytą papriką ir česnako miltelius.

moliūgų sėklų prieskonių

Dubenyje supilkite džiovintas sėklas su alyvuogių aliejumi, kad gautumėte tolygų apvalkalą.

Alyvuogių aliejaus ir moliūgų sėklų maišymas

Suberkite prieskonius ir plakite, kol pasidarys tolygiai padengtas.

Prieskonių maišymas su moliūgų sėklomis

Pagardintas moliūgų sėklas vienu sluoksniu paskleiskite ant aliuminio folija išklotos kepimo skardos.

Moliūgų sėklos ant kepimo skardos

Įdėkite padėklą į rūkyklą ir rūkykite nuo 45 minučių iki 1 valandos

Moliūgų sėklų rūkymas

Maišykite sėklas kas 15 minučių, kad būtų užtikrintas tolygus kepimas.

Maišydami moliūgų sėklas

Maždaug po valandos sėklos turi būti švelniai auksinės spalvos ir traškios.

Rūkytos moliūgų sėklos ant kepimo skardos

Prieš mėgaudamiesi leiskite sėkloms atvėsti.

Laikyti sandariame inde iki savaitės.

Rūkytos moliūgų sėklos

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • Traeger Pro Grill – Tai geriausias malkomis kūrenamas grilis, padėsiantis jums sukurti nuostabius ir nepamirštamus patiekalus!
  • Nordic Ware kepimo skarda Šios keptuvės yra pakankamai didelės, kad būtų lengva išmaišyti tokius užkandžius, kaip šie pagardinti pusgaminiai.
  • Silikono mentelė – Visa mentelė yra vientiso dizaino. Puikiai tinka kepant konditerinį kreminį pyragą ir kt. Nelipnus, atsparus dėmėms ir bekvapis.
  • Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
Rūkytos moliūgų sėklos

Rūkytos moliūgų sėklos

Išbandykite šį kvapnų rūkytų moliūgų sėklų receptą ir skaniai palepinkite rudenį! Lengvai pagardintos rūkyta paprika ir česnaku, šios traškios sėklos puikiai išrūkomos, kad užkandis būtų sveikas ir sotus.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 1 valandą

Aušinimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 1 valandą 50 minučių

Kursas Užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 1 puodelis moliūgų sėklos iš šviežio moliūgo, nuplaunamo ir išdžiovinto
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus arba lydyto sviesto, kad skonis būtų sodresnis
  • 1 šaukštelis rūkytos paprikos
  • 1/2 šaukštelis česnako milteliai
  • 1/2 šaukštelis jūros druska
  • Įkaitinkite rūkyklą iki 200 ° F.

  • Išdrožę moliūgą, išskobkite sėklas.

  • Sėklas nuplaukite kiaurasamtyje, kad pašalintumėte likusį moliūgo minkštimą.

  • Išvalius sėklas paskleiskite ant popierinio rankšluosčio ir nusausinkite.

  • Pašalinus kuo daugiau drėgmės, jie tampa traškesni rūkykloje.

  • Mažame dubenyje sumaišykite jūros druską, rūkytą papriką ir česnako miltelius.

  • Dubenyje supilkite džiovintas sėklas su alyvuogių aliejumi, kad gautumėte tolygų apvalkalą.

  • Suberkite prieskonius ir plakite, kol pasidarys tolygiai padengtas.

  • Pagardintas moliūgų sėklas vienu sluoksniu paskleiskite ant aliuminio folija išklotos kepimo skardos.

  • Įdėkite padėklą į rūkyklą ir rūkykite nuo 45 minučių iki 1 valandos

  • Maišykite sėklas kas 15 minučių, kad būtų užtikrintas tolygus kepimas.

  • Maždaug po valandos sėklos turi būti švelniai auksinės spalvos ir traškios.

  • Prieš mėgaudamiesi leiskite sėkloms atvėsti.

  • Laikyti sandariame inde iki savaitės.

raktinis žodis Rūkytos moliūgų sėklos





Source link

Daugiau iš autoriaus

Apsistokite ir gurkšnokite Palm Byče, Niujorke ir Los Andžele

Maltos mėsos skrudinta duona (Bulgarijos princesės sumuštinis)