Jautienos šparagai – Malaizijos skonis

  • Kitas veiksmingas būdas padaryti mėsą – nesvarbu, ar jautieną, ar vištieną – itin sultingą ir drėgną, yra kepti labai karštame aliejuje arba greitai maišant, kol ji iškeps. Aš visada naudoju šį metodą, kaip ir šiame jautienos šparagų recepte.
  • Patiekimas: 4žmonių, Kalorijos: 249kcal, Angliavandeniai: 9g, Baltymai: 11g, Riebalai: 18g, Sotieji riebalai: 5g, Polinesotieji riebalai: 2g, Mononesotieji riebalai: 9g, Trans riebalai: 1g, Cholesterolis: 40mg, Natris: 543mg, Kalis: 269mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 2g, Vitaminas A: 326TV, Vitaminas C: 3mg, Kalcis: 29mg, Geležis: 2mg

    Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.