Rudens gurkšniai, kad pajustumėte rudens dvasią


Naujas sezonas oficialiai artėja, o tai reiškia, kad laikas pakeisti tropinius skonius ir pakeisti juos šiltais ir jaukiais kokteiliais.

Šis metų laikas kviečia pasimėgauti šiltais prieskoniais ir sodriais skoniais. Šie šeši kokteiliai bus ne tik puiki proga pademonstruoti sezoninius ingredientus, bet ir suteiks galimybę būti kūrybingam ir pritaikyti juos individualiems poreikiams. Nesvarbu, ar siekiate atnaujinti baro meniu, ar norite patobulinti savo kokteilių gaminimo įgūdžius, leiskite vienam iš šių kokteilių įkvėpti ką nors naujo.

Pateikiame šešis kokteilius, kurie suteiks jums rudens dvasios.

Jei burbono pasaulyje dar nesate naujokas, čia yra puikus dalykas, kaip sušlapinti švilpuką. „Campfire Old Fashioned“ pasižymi klevo, pekano ir kavos natomis, papuoštas apelsino žievele, suteikiančia ryškumo.









Senamadiškas laužas




Ingredientai


  • 2 dalys Bib & Tucker Double Char Bourbon
  • 0,25 dalies klevų sirupo
  • 2 brūkšniai kavos pekano trauktinės
  • 2 brūkšniai juodųjų riešutų trauktinės
  • Papuoškite apelsino žievele



Pasiruošimas

  1. Į stiklinę ant ledo įpilkite Bib & Tucker Double Char Bourbon, klevo ir trauktinės.
  2. Maišykite 30 sekundžių, kol atvės.
  3. Skystį perkoškite ant šviežio ledo į akmenų stiklinę ir papuoškite apelsino žievele.


Šis kokteilis pabrėžia sezoninius mėgstamus patiekalus, tokius kaip obuolių sidras, cinamonas ir imbieras. Tai puikus klasikinės margaritos vaizdas. Tekila galima mėgautis ištisus metus, priklausomai nuo to, su kuo ji maišoma.









Viskas nukrenta


pateikė Jonas Basil



Ingredientai


  • 2 uncijos. Jonas Basil Reposado
  • 1 oz. Obuolių sidro sultys
  • .50 oz. Citrinų sultys
  • 1/4″ imbiero gumbelis
  • .25 uncijos. Agavos
  • Žiupsnelis cinamono



Pasiruošimas

  1. Į maišymo skardą įpilkite imbiero.
  2. Sumaištis.
  3. Sudėkite likusius ingredientus.
  4. Padėkite ledą, suplakite, perkoškite į ledinį Rocks Glass stiklą.
  5. Garnyras: 3 obuolių griežinėliai.


Jei nesate pasiruošę atsisveikinti su vasara, šis vaisių ir žolelių receptas kaip tik jums. Jo saldumas iš paprasto sirupo yra subalansuotas su aitrumu iš šviežių citrinų sulčių
todėl tai gaivus kokteilis, kuris per daug nesiremia vasaros skoniais.









Graveyard Smash




Ingredientai


  • 2 uncijos. Imperatorienė 1908 Agurkų citrinų džinas
  • 3/4 uncijos. Šviežios citrinos sultys
  • 3/4 uncijos. Paprastas sirupas
  • 4 mėtų lapai
  • 3 kantalupų kubeliai



Pasiruošimas

  1. Purtyklėje sumaišykite kantalupos kubelius su skystais ingredientais.
  2. Įdėkite mėtų lapelius ir lengvai paspauskite, kad išsiskirtų aliejus.
  3. Sukratykite ant ledo ir perkoškite ant susmulkinto ledo.
  4. Papuoškite mėtų šakele ir kantalupų rutuliukais.


Joks rudens kokteilių sąrašas nebūtų baigtas be moliūgo. Nors žemiškas moliūgų saldumas gali patikti ne visiems, verta išbandyti šį espreso martini patiekalą. Jis įgauna gerbėjų mėgstamą moliūgų prieskonių latte skonį ir suteikia gaivumo.









Virdulys One Pumpkin Spice Espresso Martini


Pamela Wiznitzer



Ingredientai


  • 1,5 uncijos „Ketel One“ degtinės
  • 0,5 uncijos kavos likeris
  • .75 uncijos. Moliūgų kvapiųjų pipirų sirupas*
  • 1 oz. Kavos koncentratas**



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite ingredientus į plaktuvą su ledu ir stipriai purtykite 7–10 sekundžių.
  2. Supilkite į atšaldytą martinio taurę ir pusę kokteilio papuoškite moliūgų prieskoniais ir espreso milteliais.

*Moliūgų kvapiųjų pipirų sirupas


Ingredientai


  • 2 puodeliai vandens
  • 1 valgomasis šaukštas moliūgų prieskonių
  • 1:1 cukraus

Pasiruošimas


  1. Virkite 2 puodelius vandens su 1 valgomuoju šaukštu moliūgų prieskonių 5–7 minutes.
  2. Stebėkite, ar neužvirs ar neperpilkite, ir virdami maišykite.
  3. Sumažinkite iki troškinimo 5 minutes ir nukelkite nuo viryklės.
  4. Indelyje ar dubenyje išmatuokite sumažintą skystį, jo bus mažiau nei 2 puodeliai, nes virimo metu išgaruos, tada išmatuokite tą patį kiekį cukraus santykiu 1:1 ir supilkite cukrų į moliūgų prieskonių skystį. .
  5. Maišykite, kol ištirps ir laikykite šaldytuve iki 3 savaičių.

**Kavos koncentratas


Ingredientai


  • 1 puodelis šalto užvirinimo
  • 1 valgomasis šaukštas tirpios espreso miltelių

Pasiruošimas


  1. Geriausia versija „namuose“: sumaišykite 1 puodelį šalto užvirinto arba parduotuvėje įsigytos ledinės kavos ir sumaišykite su 1 šaukštu tirpios espreso miltelių.


Pagal šį receptą mylimasis Negroni pasikeičia. Tai gražus žolelių ir prieskoninių natų mišinys, kurį lydi Campari kartumas. Vizualiai patrauklus iš išorės, kiekvienu gurkšniu užfiksuoja rudens skonius.









Beždžionė 47 pyragas su prieskoniais Negroni




Ingredientai


  • Beždžionė 47 pyragas su prieskoniais Negroni
  • 1 dalis moliūgų pyrago karšto vyno
  • ¾ dalių Campari



Pasiruošimas

  1. Įstatyti į stiklinę.
  2. Įdėkite ledo ir išmaišykite.
  3. Papuoškite apelsinų griežinėliais ir cinamono lazdele.


Rudenį dar gali būti siūlomi vaisių kokteiliai, o šis tikrai turėtų būti jūsų radare. Kokteilyje romo pagrindu naudojamos kraujo apelsinų sultys, kurios jau beveik sezono metu. Puikiai tiks tiems, kurie nori kažko vaisiško ir gaivaus, o ne aštraus ir šilto.









Oranžinis užtemimas




Ingredientai


  • 2 uncijos. Gėjų užtemimas
  • 1 oz. Kraujo apelsinų sultys
  • .5 uncijos. Saldus vermutas
  • 4 brūkšniai Angostura Bitters



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į purtyklę.
  2. Įpilkite ledo, suplakite ir perkoškite į atšaldytą kupė.
  3. Papuoškite apelsino žievele.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Jautienos šparagai – Malaizijos skonis

Kepsniai šašlykai –