Bang Bang lašiša su avokadų agurkų salsa receptas


Prieskonių mišinys: Jei neturite gero prieskonių mišinio arba nesate tikri, ar tas, kurį turite, čia bus tinkamas, tiesiog pabarstykite lašišą maždaug arbatiniu šaukšteliu rupios košerinės druskos, tada šiek tiek svogūnų miltelių, česnako miltelių, ir paprika. Tiesiog paruoškite jį gražiai ir pagardinkite, kad atrodytų taip, kaip vaizdo įraše. Tai padeda suteikti lašišai skonio ir padeda padažui prilipti prie lašišos.

Avokadų agurkų salsa: Man patinka ši lašiša su šiek tiek saldžia ir traškia avokadų salsa! Mažame dubenyje sumaišykite 1 avokadą (supjaustytą kubeliais), pusę agurko (kubeliais), saują kapotos kalendros, šiek tiek žaliosios citrinos sulčių, žiupsnelį druskos ir šaukštą medaus. Atlikta! Puikiai tinka maža žalia daržovė dubeniui.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Mūsų savaitės gėrimas yra šokoladinis espresso Muertini

„Chilled 100“ Sukurkite Indijos įkvėptus kokteilius su „Smoke Lab“ degtine