„Smoke Lab Vodka“ bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų išskirtinius kokteilius, naudodama naujausią savo išraišką „Smoke Lab Saffron Vodka“ kartu su flagmanu „Smoke Lab Vodka“.
Mūsų ekspertų barmenų grupė buvo pakviesta patirti Indijos pasaulį per kokteilius, naudojant Smoke Lab’s Saffron Vodka, pagamintą iš Basmati ryžių, Himalajų šaltinio vandens ir gryno Kašmyro šafrano.
Jeanas Claude’as Pandanas
pateikė „Chilled 100 Bartender“ Niujorke – Hectoras Sam-Romanas
Ingredientai
- 2 uncijos. Smoke Labs Šafrano degtinė
- 3/4 uncijos. Cointreau
- 3/4 uncijos. citrinos ir obuolių rūgšties tirpalas
- 1/2 uncijos. Pandan sirupas*
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklinę ir maišykite, kol gerai atvės.
- Perkoškite į atšaldytą Martini stiklinę.
- Papuoškite bananų lapais ir azijietišku čili aliejumi.
* Pandan sirupas
Pasiruošimas
- Ištraukę Pandano lapą, leiskite Pandan troškinti karštame vandenyje ir cukruje.
- Citrinų rūgštis ir obuolių rūgštis, po 1 gramą į 1 litrą vandens, išmaišykite, kol ištirps, tada suberkite dehidratuotas braškes ir dehidratuotų kalkių ratus, palikite per naktį, o ryte nukoškite.
Arakaura
Ingredientai
- 1 1/2 uncijos. Smoke Labs degtinė
- 1 oz. Schezwan pipirų ir braškių saldus vermutas
- 3/4 uncijos. Citrinų sultys
- 1/2 paprasta
- 1 oz. Aperol
- Rožių burbuliukai
- Dehidratuotos braškės
Pasiruošimas
- Sumaišykite ingredientus maišymo stiklinėje.
- Nukoškite į vyno taurę.
- Jos įkvėpimo šaltinis yra ypatingi Tori vartai, esantys Japonijoje, esantys daugybe raudonos augmenijos. Arakaura Tori vartai yra ypatinga garbinimo vieta ir vieninteliai tokie vartai.
- Papuoškite dehidratuotomis braškėmis.