Švęskite rudenį su kokteiliu, kuris gerbia šeimos vertybes ir gyvybingą Meksikos kultūros dvasią.
Mūsų savaitės gėrimas Espresso Muertini yra drąsus espreso, šokolado ir Gracias a Dios Espadín Mezcal mišinys – puikiai tinka Helovinui ir Día de los Muertos, kai reikia pagerbti artimuosius, prabėgusius su džiaugsmu ir tradicijomis.
Pagamintas iš aštuonerių metų, Oachakos centriniuose slėniuose auginamos agavos, šis dvigubai distiliuotas mezkalis pasižymi citrinmedžių lapų, subtilių žolelių ir minerališkumo natomis, kurias užbaigia karamelė, prieskoniai ir virta agava.
Su giliomis šeimos vertybėmis ir įsipareigojimu sąžiningai prekybai bei ekologiškai praktikai, „Gracias a Dios“ jūsų stiklui suteikia penkių kartų meistriškumo. Gurkšnokite šį itin aukščiausios kokybės Espresso Muertini ir patirkite Meksikos tradicijų gilumą. Sveikinu!
Šokoladinis Espresso Muertini
Ingredientai
- 1,5 uncijos Gracias ir Dios Espadín Mezcal
- ½ uncijos agavos
- 1 šūvis Double Espresso
- 1/3 uncijos naminių karčiųjų kvapiųjų pipirų*
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 valgomasis šaukštas tarkuoto kartaus šokolado (idealiu atveju Oaxacan šokolado)
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į plaktuvą, pripildytą ledu, ir stipriai purtykite 10 sekundžių.
- Nukoškite į atšaldytą kupė stiklinę.
- Papuoškite „Jack-o-lantern“ formos apelsino žievele ir mėgaukitės!
*Naminiai kartieji kvapieji pipirai
Ingredientai
- 5 uncijos Gracias ir Dios Espadín Mezcal
- 3,5 uncijos cukraus
- 5-7 sveiki kvapieji pipirai
- 2 vnt Apelsinų žievelės
- 1 cinamono lazdelė
Pasiruošimas
- Sudėkite visus ingredientus į indą ir palikite uždengtą 24 valandas.