Česnako ir juodųjų pipirų jautienos iešmelių receptas

Skonis, skonis ir dar daugiau skonio.

Per pastarąsias kelias savaites tai padariau… daug kartų. Per daug, kad būtų galima suskaičiuoti. aš meilė šių skonių.

Įprastai savęs nelaikau jautienos žmogumi – mėgstu gerą mėsainį, gražų kepsnį ar lėtai keptą kepsnį, bet namuose gaminu daugiau vištienos, daržovių ir tofu. Ir vis dėlto štai aš stoviu virš savo viryklės ir laižau pirštus, o tai tiesiog valgau rankomis. Labai santūrus, labai dėmesingas.

Manau, kad man tai patinka dėl dviejų dalykų:

  1. SKONIS. Česnakai, imbieras, sojos ir kario milteliai su jautienos umami jūsų nenuvils. Tai tiesiog ne, gerai? Jis šildantis ir sodrus (labas kario pudra!), bet kartu maloniai aštrus (žiūriu į tave, česnakai), o ar keista, kad man patinka jį užuosti beveik taip pat, kaip valgyti?
  2. JUOSTOS. Jie ploni. Jie paruduoti ir karamelizuoti, bet vis dar sultingi. Tiesą sakant, jie valgo kaip mažus pikantiškų saldainių kąsnelius. Jie verda 6 minutes, 7 viršūnes. Skanus.

Galite juos susmeigti arba ne. Galite juos kepti, greitai apkepti keptuvėje arba kepti ore. Tai nuotykis – pasirink pats! Kad ir ką pasirinktumėte, skonis yra tinkamas ir karamelizuosite naudodami visus tris būdus.

Kai jie išeis iš orkaitės, aš pareikalausiu, kad juos apšlakstytų trupučiu žuvies padažo, trupučiu laimo sulčių ir keletu papildomų šaukštų visų tų keptuvės lašelių. Šis Vietnamo įkvėptas skonio gydymas yra KELIAS.

Man patinka jautieną dėti į ryžių dubenį su trupučiu agurkų askaloninių česnakų salotų. Aitriosios paprikos traškučiai nėra labai reikalingi skoniui, bet ta raudona spalva yra graži ir leidžia jaustis kaip užbaigtas šedevras.

Bet taip pat man patinka valgyti tai tiesiai iš keptuvės. Skoniai dideli. Paruošimo laikas yra minimalus. Gyvenimas geras.

Daugiau iš autoriaus

100 atšaldytų barmenų kuria rudens įkvėptus kokteilius naudodami El Mayor tekilą

Nacionaliniai punšo dienos kokteiliai | Atšaldytas žurnalas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *