Kai pradeda įsitvirtinti gaivus rudens oras, sezoninių skonių žavesys tampa nenugalimas.
Šį rudenį „El Mayor Tequila“ pakvietė devynis „Chilled 100“ barmenus – iškilią miksologų grupę iš visų JAV – sukurti išskirtinę rudens įkvėptų kokteilių kolekciją.
Kiekvienas barmenas bendradarbiauja su El Mayor Tequila, kad įneštų į šiuos kūrinius savo unikalią nuojautą, sumaišydama sodrią, švelnią puikios tekilos esmę su ryškiais sezono skoniais. Prisijunkite prie mūsų tyrinėdami šiuos naujoviškus gaminius, kurie tikrai pagyvins jūsų rudens šventes ir sušildys jūsų nuotaiką, kai lapams virsta.
„Iš pradžių tai prasidėjo kaip Martinez įkvėptas kokteilis, o vietoj to šiek tiek pasikeitė! Manau, kad šis dvasios bangavimas puikiai tinka mėgautis, kai lauke darosi vėsiau ir artėja metų pabaigos atostogos. Aš tikrai norėjau sutelkti dėmesį į riešutų ir karamelės skonį El Mayor Anejo ir patobulinti tai kažkuo, kuris galėtų tęstis iki atostogų sezono. Amontillado šerio riešutiškumas tikrai padeda dar labiau išplėsti anejo tekilos sudėtingumą. Tada norėjau pridėti 10 metų Madeiros, kad ji šiek tiek sušiltų. Muz Vermouth ir prieskoniais pagardintas kriaušių gėrimas sustiprina tai gvazdikėlių, apelsinų, kriaušių skoniais ir puikiai dera stebint, kaip krinta lapai baisaus sezono metu. Galbūt perskaitykite Edgarą Alleną Poe, kurio kokteilio pavadinimą įkvėpė „Amontillado statinė“. Šis kokteilis skirtas paguosti ir lengvai gurkšnoti. Mėgaukitės!”
Fortunato likimas
pateikė Monica Stephen – Denveris, CO / @chaosqueensupreme
Ingredientai
-
- 1 oz. Añejo El Mayor Tequila
-
- ½ uncijos. Smith and Cross Jamaica romas
-
- ¾ oz. Amontillado šeris
-
- ½ uncijos. 10 metų Madeira
-
- ¼ uncijos. Muz ispaniškas vermutas
-
- ¼ uncijos. Prieskonių kriaušių likeris
-
- ½ uncijos. 1:1 medaus sirupas*
-
- 3 brūkšniai Mole Bitters
-
- 2 brūkšniai fiziologinio tirpalo
Pasiruošimas
-
- Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklinę, maišykite, kol tinkamai atskies, ir supilkite ant didelio ledo kubelio dviguboje senovinėje stiklinėje.
-
- Išspauskite apelsino žievelę ant kokteilio.
-
- Papuoškite dideliu ledo kubeliu su išreikšta apelsino žievele.
* Medaus sirupas
Pasiruošimas
-
- Lygias dalis medaus ir šilto vandens supilkite į išspaustą indą ir suplakite, kad susimaišytų.
-
- Jei turite tirštesnį medų, lygiomis dalimis sudėkite į keptuvę ir labai lėtai pašildykite, kol susimaišys
„Iš tekilos gaunu daug vulkaninių ir augalinių natų, todėl norėjau į ją įtraukti matcha dėl žemiškų natų ir šiek tiek augalinių bei vanilės, kad viskas būtų išlyginta.
Antrasis Sūnus
Zander Akilu – Denveris, CO / @Zanthebarman
Ingredientai
-
- 1 ½ uncijos. Jalapeño užpiltas Blanco
-
- 1 oz. matcha kokosas*
-
- ¼ uncijos. vanilės sirupas**
-
- ¼ uncijos. Čili degtinė
-
- 1 oz. laimo sultys
Pasiruošimas
-
- Įdėkite į skardą ir supilkite kelis akmenukų ledo gabalėlius su daugiau akmenukų ledo papuošimu su mėtomis ir orchidėja Pilsner arba Tiki stiklinėje.
* Matcha kokosas
Ingredientai
-
- 2 šaukštai matcha miltelių
-
- 1 skardinė Coco lopez
Pasiruošimas
-
- Sumaišykite visus ingredientus.
**Vanilinis sirupas
Ingredientai
-
- 1000 gramų paprasto sirupo
-
- 5 gramai vanilės
Pasiruošimas
-
- Sumaišykite visus ingredientus.
„Paėmiau du savo mėgstamiausius rudens skonius – morkas ir kalendras, ir atgaivinau juos su viena mėgstamiausių spiritinių gėrimų El Mayor Reposado Tequila.
Auksinė valanda virš Jalisco
pateikė Andy Wright – Ostinas, Teksasas / @andywright37
Ingredientai
-
- ½ uncijos. Citrinų sultys
-
- ½ uncijos. Ananasų sultys
-
- ½ uncijos. Aperol
-
- ¾ oz. kalendrų sirupas*
-
- 1 oz. Morkų sultys
-
- 1 ½ uncijos. El Meras Reposado
Pasiruošimas
-
- Kokteilis: sumaišykite visus ingredientus į plaktuvą ir stipriai suplakite.
-
- Smulkiai perkoškite į atšaldytą kupė stiklą.
-
- Papuoškite tarkuotu muskato riešutu.
-
- Patiekite.
* Kalendrų sirupas
Ingredientai
-
- 1 dalis skrudintos kalendros
-
- 2 dalys cukraus
-
- 2 dalys vandens
Pasiruošimas
-
- Keptuvėje paskrudinkite kalendrą, tada suberkite cukrų ir vandenį.
-
- Leiskite cukrui ištirpti nevirinant. Nuimkite nuo ugnies.
-
- Leiskite kalendroms mirkti sirupe iki kambario temperatūros, nukoškite.