Punšas yra nostalgiškas gėrimas – gerdavome jį gimtadienio vakarėliuose augant, prie baseino per vasaros karštį ir net išleistuvėje vidurinėje mokykloje – dažnai išgerdavome, kai mokytojai nežiūri.
Dabar aukščiausios klasės restoranai atgaivina mūsų vaikystės mėgstamiausius patiekalus ir į savo valgiaraščius įtraukė suaugusiems skirtą, tikrai aštrų versiją. Žemiau peržiūrėkite du punšo receptus iš dviejų Majamio viešųjų taškų!
Šis gerai subalansuotas, egzotiškas punšas turi daug skonio ir elegancijos.
Osaka Nikkei Majamio nuotrauka
Natsu Punch
pateikė Osaka Nikkei Majamis
Ingredientai
-
- 1 ½ uncijos. Violetinė Pisco
-
- 1 oz. Martini & Rossi Ambrato Riserva
-
- ¼ uncijos. Yuzu (neprivaloma)
-
- ¾ oz. Laimo sultys (jei Yuzu nėra, išgerkite 1 unc. laimo ir 0,75 uncijos paprasto sirupo)
-
- 1 oz. Paprastas sirupas
-
- 1 oz. Ananasų sultys
-
- Natsu putos (pagal poreikį)
Pasiruošimas
-
- Sudėkite visus ingredientus į plaktuvą ir stipriai suplakite.
-
- Supilkite į akmenų stiklinę ant šviežio ledo.
-
- Ant viršaus pridėkite Natsu putų.
-
- Papuoškite skrudintos kalendros milteliais, muskato riešutu arba cinamonu
Populiarusis Toku Panda Punch yra nostalgiškas priminimas apie mūsų jaunesniuosius, supilamas į keraminį pandos puodelį ir papuoštas šviežiais žaliais bambuko lapeliais.
Toku nuotrauka
Panda Punch
pateikė Toku
Ingredientai
-
- 1 ½ uncijos. Cachaça
-
- ½ uncijos. Malibu kokoso romas
-
- 1 ½ uncijos. Pasiflorų tyrė
-
- ½ uncijos. Laimo sultys
-
- ½ uncijos. Orgeat sirupas (apelsinų skonio)
-
- Švieži mėtų lapai
-
- Smulkintas Ledas
-
- Myers Dark Rum Float
Pasiruošimas
-
- Į kokteilių plaktuvą su ledu supilkite Cachaça, Malibu kokosų romą, pasiflorų tyrę, laimo sultis ir orgeat sirupą ir gerai suplakite, kol atvės.
-
- Į stiklinę supilkite susmulkinto ledo, papuoškite šviežiais mėtų lapeliais ir ant viršaus uždėkite Myers Dark Rum.