Šią savaitę čia vis dar gana šilta. Tiesą sakant, aš palūžau ir leidau savo šeimai vėl įjungti orą, tada žinai, kad karšta. Nors termometras turi kitokią nuomonę, aš tikrai greitai įsivyrauju rudens nuotaikomis. Aš taip pasiruošęs šiek tiek vėsesniam orui ir kartu su juo ateina visi puikūs rudens skoniai.
Radau šį mišrių žalių salotų su obuolių pyrago vinigrette receptą McCormick’s svetainėje, kai ieškojau receptų, kuriuos galėčiau gaminti iš visų mūsų obuolių. Mišrių žalumynų, traškių obuolių ir Obuolių pyrago prieskoniais glazūruoti graikiniai riešutai siūlo gaivų kontrastą sunkesniems patiekalams, dažnai mėgaujamiems šiuo metų laiku. Jis lengvas, tačiau kupinas skonio, todėl jis yra puikus garnyras bet kokiam rudens susibūrimui ar net sveikam valgiui.
Šių salotų rudens magijos paslaptis slypi vinigrete. Įkvėptas obuolių pyrago prieskonių ir saldumo, šis padažas paprastus žalumynus pakelia į nepaprastas aukštumas. Jei ieškote būdo švęsti rudenį kiekvienu kąsneliu, štai jis.
Išbandykite ir tegul jūsų salotos tampa jūsų rudens stalo žvaigžde!
Kas yra mišrios žalios salotos su obuolių pyrago vinaigrette?
Mišrios žalios salotos su obuolių pyrago vinaigrette yra gaivios ir kvapnios salotos, kuriose traškūs žalumynai derinami su unikaliu, rudens įkvėptu vinigretu, imituojančiu saldų ir aštrų obuolių pyrago skonį.
Šios salotos puikiai tinka rudeniui, jos pasižymi saldžių, pikantiškų ir aštrių skonių balansu, todėl tai puikus užkandis ar garnyras rudens patiekalams.
Ingredientai
Obuolių pyrago vinaigretas
Salotos
Kaip pasigaminti mišrias žalias salotas su obuolių pyrago vinaigrette
Nedideliame dubenyje vieliniu plaktuvu sumaišykite obuolių sidrą, actą, rudąjį cukrų ir obuolių pyrago prieskonius.
Palaipsniui pilkite aliejų, plakite, kol gerai susimaišys.
Obuolių skilteles užpilkite šaltu vandeniu. Įpilkite citrinos sulčių. Leiskite pastovėti, kol bus paruošta patiekti.
Į didelį dubenį sumeskite salotas, nusausintus obuolius, sūrį ir spanguoles.
Pabarstykite vinigretu; lengvai mesti.
Padalinkite į salotų lėkštes. Pabarstykite su Obuolių pyrago prieskoniais glazūruoti graikiniai riešutai.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
- Silikono plaktuvas– Šie plaktuvai puikiai veikia ir mano keptuvės nesubraižo.
Mišrios žalios salotos su obuolių pyrago vinaigrette
Obuolių pyrago vinaigretas
- 1/4 puodelis obuolių sidro
- 3 šaukštai obuolių sidro actas
- 1 šaukštas supakuotas rudasis cukrus
- 1 šaukštelis McCormick® obuolių pyrago prieskonis
- 1/4 puodelis alyvuogių aliejaus
Salotos
- 1 obuolys pvz., Fuji arba Gala, su oda, plonais griežinėliais
- 1 šaukštas citrinos sultys
- 8 puodeliai mišrių salotų žalumynų
- 1/2 puodelis julienne supjaustyto Čedaro sūrio
- 1/2 puodelis džiovintų spanguolių
- 1/2 puodelis Obuolių pyrago prieskoniais glazūruoti graikiniai riešutai
Obuolių pyrago vinaigretas
-
Nedideliame dubenyje vieliniu plaktuvu sumaišykite obuolių sidrą, actą, rudąjį cukrų ir obuolių pyrago prieskonius.
-
Palaipsniui pilkite aliejų, plakite, kol gerai susimaišys.
Salotos
-
Obuolių skilteles užpilkite šaltu vandeniu. Įpilkite citrinos sulčių. Leiskite pastovėti, kol bus paruošta patiekti.
-
Į didelį dubenį sumeskite salotas, nusausintus obuolius, sūrį ir spanguoles. Pabarstykite vinigretu; lengvai mesti.
-
Padalinkite į salotų lėkštes. Pabarstykite glazūruotais graikiniais riešutais.