100 atšaldytų barmenų kuria rudens įkvėptus kokteilius naudodami El Mayor tekilą


Kai pradeda įsitvirtinti gaivus rudens oras, sezoninių skonių žavesys tampa nenugalimas.

Šį rudenį „El Mayor Tequila“ pakvietė devynis „Chilled 100“ barmenus – iškilią miksologų grupę iš visų JAV – sukurti išskirtinę rudens įkvėptų kokteilių kolekciją.

Kiekvienas barmenas bendradarbiauja su El Mayor Tequila, kad įneštų į šiuos kūrinius savo unikalią nuojautą, sumaišydama sodrią, švelnią puikios tekilos esmę su ryškiais sezono skoniais. Prisijunkite prie mūsų tyrinėdami šiuos naujoviškus gaminius, kurie tikrai pagyvins jūsų rudens šventes ir sušildys jūsų nuotaiką, kai lapams virsta.

„Šio kokteilio nuotaika – lietingos dienos lepinimasis savimi. Įkvėpti to, kaip vidurvasario perkūnija dažnai priverčia mus surengti siestą, pailsėti viduje ir šiek tiek susikaupti. Tekila į priekį, dekadentiška ir pikantiška, su kartumo ir atogrąžų atspalviu. Puikiai tinka susirangyti su gera knyga ir klausytis popiečio lietaus.









Vasarvidžio nakties kepurė


Donna Meister – Džeksonvilis, Florida / @hotdonna_cooldrinks



Ingredientai


  • 2 uncijos. El meras Reposado Tequila
  • ½ uncijos. bananų žievelės oleo saccharum
  • ½ uncijos. stiprus šaltas užvirinimas
  • 3 brūkšniai meksikietiško šokolado trauktinės su skrudintomis sezamo kokoso šaltomis putomis



Pasiruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į maišytuvą, sumaišykite su ledu, perkoškite per didelį kubą akmenų stiklinėje ir ant viršaus uždėkite skrudintų sezamų *kokoso šaltų putų, pabarstykite juodųjų sezamų sėklomis.

* Šaltos putos


Ingredientai


  • 1 puodelis kokoso kremo
  • ¼ puodelio skrudinto sezamo paprasto sirupo

Pasiruošimas


  1. 1 puodelis kokosų grietinėlės, ¼ puodelio skrudinto sezamo paprasto sirupo, atšaldyto ir plakto rankomis arba iš plakimo sifono.


„Sekdamas espresso martini tendencija, norėjau kažko, kas tikrai pridėtų reposado skonį, taip pat sodrų gylį, kurį suteikia tamsus šokoladas. Tai įdomus šiuolaikinės klasikos posūkis.









Vidurnakčio meras




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. El Mayor Reposado su juoduoju šokoladu
  • 1 ½ uncijos. espreso
  • ½ uncijos. Licor 43
  • ¼ uncijos. vanilinio rudojo cukraus sirupas**



Pasiruošimas

  1. Visus ingredientus suplakite su ledukais ir supilkite į atšaldytą kupė stiklinę.
  2. Papuoškite grūdintu ir formuotu juoduoju šokoladu iš užpilo ruožo formos.
  3. *Užpilas: 250 g tamsaus šokolado susmulkinti ir palaikyti El Mayor Reposado butelyje maždaug 2 dienas.
  4. Purtykite buteliuką kas 6-8 valandas.
  5. Smulkiai nukoškite ir išpilstykite tekilą iš naujo.
  6. Šokoladą palikite iš užpilo ir ištirpinkite, kad paruoštumėte garnyrą.

**Vanilinio rudojo cukraus sirupas


Ingredientai


  • 500 g vandens
  • 500 g tamsiai rudojo cukraus
  • 50 g vanilės pastos

Pasiruošimas


  1. Užvirinkite, kad cukrus ištirptų.
  2. Gerai išmaišykite ir išpilstykite.


„Aš. Meilė. Ruduo. Norėjau užfiksuoti tą jausmą, kai kieme prie židinio, su draugais ir jaukia antklode šalia žiūriu baisius filmus. El Mayor Reposado yra nuostabiai apvalaus skonio, kuris iš karto šaukia obuolį ir cinamoną, nors aš labai norėjau eiti kita kryptimi. Šis kokteilis kvepia obuolių sidru, bet tekila yra šou žvaigždė.






Kia Palmer nuotrauka – Atlanta, GA / @theonomatokia




Megztinis Oras




Ingredientai


  • 2 uncijos. El Meras Reposado
  • ½ uncijos. Rooibos-obuolių krūmas*
  • ¾ oz. Zucca
  • ¾ oz. Citrinų sultys
  • 3 lašai 18:21 Aromatinės trauktinės



Pasiruošimas

  1. „Sumaišykite visus ingredientus skardoje su ledu. Pakratykite 20 sekundžių ir du kartus perkoškite ant didelio kubo.
  2. Papuoškite obuolių vėduokle ir ant viršaus užtarkuokite šviežią, šviežiai tarkuotą cinamoną.
  3. (žvaigždinio anyžiaus ankštis neprivaloma).

*Rooibos-obuolių krūmas


Ingredientai


  • 1 ¼ c. medaus traškių obuolių
  • ¾ c. cukranendrių cukrus
  • ½ c. rooibos arbata
  • 1 c. obuolių sidro actas
  • 1 cinamono lazdelė
  • 4 gvazdikėliai

Pasiruošimas


  1. Sudėkite ingredientus į puodelį ir sandariai uždarykite.
  2. Suplakite ir padėkite į šaldytuvą 2-3 dienas.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Mišrios žalios salotos su obuolių pyrago vinaigrette

Traeger rūkyti riešutai –