Turiu naują mėgstamą mėsos kukulį.
Kad nebūtų drama, bet gali būti drama.
Jau daugelį metų šie klasikiniai kepti vištienos kukuliai buvo mano visų laikų mėgstamiausi. Ir aš vis dar juos myliu!
Bet mieste yra naujas mėsos kukulis. RICOTTA mėsos kukuliai, o tiksliau! Jie mano gyvenime yra jėga. Jie tiesiog labai švelnūs, sultingi, universalūs ir tokie lengvi.
Įsivaizduokite taip: jūs įžengiate į duris iš mokyklos / darbo / gyvenimo ir jaučiate šiltos česnakinės duonos kvapą. Matai, kad kažkas (galbūt tai tu pats – tiesiog žaisk kartu) iš orkaitės ištraukia keptuvę su traškiais kotletais su burbuliuojančiu padažu. Ant stalo pastatomas dubuo su paruoštais žalumynais. Pradeda būriuotis žmonės, skrenda šakės, panirimas, traškėjimas ir užgniaužtas valgymas.
Tai nėra geriau nei jaustis mylimam tokiu būdu. ♡
Taip dariau ir su malta vištiena, ir su malta kalakutiena – man labiau patinka kalakutiena, gal dėl to, kad joje šiek tiek daugiau riebalų? Taip pat tinka malta jautiena, kaip ir itališka dešra – galbūt norėsite maišyti ir derinti, nes šį receptą prašoma padvigubinti.
Kalbant apie patiekimą, mums fiziškai neįmanoma jų NEvalgyti su česnakine duona. Labai dievinu šią česnakinę duoną. Bet tiktų ir seni geri sviestiniai makaronai! O daržovėms – paprastos žalios salotos, Cezario salotos maišeliuose arba garuose dedamos šparaginės pupelės prie šono – visos puikios galimybės.
Mėgstu šiuos kotletus, nes – dėka tos rikotos! – jie sultingi, sultingi ir kvapnūs. Bjork mėgsta šiuos kotletus dėl baltymų. Mūsų mergaitėms patinka šie kotletai, dėl kokių priežasčių vaikai kada nors pasirenka ką nors mėgti, tačiau manija yra tikra. Mūsų 3 metų vaikas kitą vakarą prieš valgį meldėsi, ji užsimerkusi, susidėjusi rankas, iškilmingai savo mažyčiu balsu pasakė: „Dieve, ačiū, kad mama pagamino šiuos kotletus“.
Tikiuosi, kad jūs juos mylite taip pat, kaip mes!