Geriausias Saratoga Springsas su miksologu Michaelu Bohmu


Kaip retas deimantas ar brangakmenis puošia karališkosios karūnos viršūnę, taip Saratoga Springso miestas yra virš Hadsono slėnio viršūnės, maždaug trisdešimt šešias mylias į šiaurę nuo Niujorko sostinės Olbanio.

Jau daugiau nei du šimtus metų nuostabus kaimelis buvo turizmo, pramogų ir naktinio gyvenimo aukso kasykla, užsitarnavęs savo, kaip vienos gražiausių ir populiariausių vietų visose Šiaurės Rytų JAV, reputaciją.

Miesto pavadinimą įkvėpė natūraliai susidarę požeminiai gėlo vandens rezervuarai, praturtinti didesniu nei vidutiniu mineralų kiekiu. Vietiniai Mohawk genčių žmonės vandenį laikė šventais baseinais, kupinais gyvybingumo, galinčiu įvairiais būdais žymiai pagerinti jūsų sveikatą. Mohawk pasitikėjimą atkuriamąja šaltinių nauda pasekė vėliau atvykę Europos naujakuriai. Jie nešvaistė laiko ir negailėjo išlaidų prie vandens šaltinių statydami SPA ir pirtis, todėl sparčiai vystėsi komercinis nekilnojamasis turtas, pavyzdžiui, Grand Union Hotel, savo klestėjimo laikais – didžiausias viešbutis visame pasaulyje.

Šiais laikais šaltiniai vis dar teka. Dabar juos lydi išskirtinis Saratogos scenos menų centras (SPAC) kompleksas – architektūrinis amfiteatro stebuklas, kuriame gyvai pristatomi visų žanrų muzikiniai pasirodymai – nuo ​​klasikos iki pirmojo roko koncerto „The Doors“ 1968 m. iki Willie’io Nelsono „Outlaw Music Fest“ 2023 m. Kita pagrindinė atrakcija kiekvieną vasarą yra grynaveisliai. kurie varžosi aplink legendinį Saratogos lenktynių trasą, kur nuo 1863 m. buvo daug vilčių, didelių išmokų ir aukštosios mados.

Vietinė turizmo svetainė DiscoverSaratoga.org išdidžiai skelbia: „Saratoga Springsas yra ištisus metus vykstanti vieta, pilna pasaulinio lygio lankytinų vietų, klestinčių meno ir kultūros, išskirtinių restoranų, prabangių mažmeninės prekybos ir butikų parduotuvių bei gyvybingo naktinio gyvenimo. Lankytojai iš toli ir plačiausiai laukia ne tik gydomųjų mineralinio vandens galių Saratogoje, bet ir mėgaujasi gaivinančiomis gėrimo savybėmis Brodvėjaus rajono baruose, restoranuose ir vyno baruose bei išsibarstę Karolinoje. Gatvė.

Turint tokią išskirtinę natūralaus ir kosmopolitiško charakterio kilmę jau daugiau nei du šimtmečius, reikia pasaulinio lygio barmeno, turinčio nepaprastų talentų, kad galėtų remtis ir sustiprinti Saratoga Springs kultūrinę bazę. Miksologas Michaelas Bohmas ne tik susidoroja su užduotimi, bet ir pranoksta ją savo veterano svetingumo pramonės įgūdžių, atsidavimo kokybei ir lengvo, natūraliai draugiško žavesio knygele.

Paklausėme Michaelo apie jo mėgstamiausius pavasario kokteilius ir jo patirtį dirbant istoriniame mieste, meiliai vadinamame Toga. Ieškote „atostogų Prancūzijoje“, bet jūsų kelionės biudžetas labiau suderintas su kelione Interstate 87 North, o ne su „Air France“ skrydžiu į abi puses? Skaitykite toliau ir užsirašykite, nes Michaelas maloniai pateiks savo įžvalgų apie geriausią Saratoga Springso naktinį gyvenimą.

Kiek laiko dirbate miksologijos / barmenų pasaulyje ir nuo ko pradėjote?

Jau apie dešimtmetį dalyvauju žaidime. Pradėjau barbackuoti nuostabiame mažame alaus ir burbono bare, pavadintame „Bondurants“ viršutinėje Rytų pusėje (iš Manheteno). Teko dirbti su tikrais talentingais žmonėmis ir išmokti, ko reikia norint būti už baro. Niekada nepamiršiu, kai pirmą kartą papurčiau kokteilį ir sulaukiau priekaištų, kad nekratau ritmu. Dabar sulaukiu komplimentų.

Kuriose vietose dirbote Saratogoje ar kur nors svarbioje jūsų karjerai?

Mano pirmasis Saratoga koncertas buvo „Adelphi“ viešbutyje Brodvėjuje. Nuostabus Viktorijos laikų viešbutis su tikrai puikia kokteilių programa. Čia aš iš tikrųjų pradėjau gilintis į baro verslo mixologijos pusę. Žaidimas su naujais ingredientais, technikomis ir įrankiais tikrai padėjo išplėsti mano sampratą apie tai, kas įmanoma kokteilių pasaulyje.

Koks yra jūsų mėgstamiausias pavasario kokteilis, kurį tiekiate klientams šiuo atsinaujinimo ir atgimimo sezonu?

Senas mano mėgstamiausias dalykas buvo tai, ką pavadinau prancūziškomis atostogomis. Tai gana paprastas prancūziško martinio rifas, tačiau naudojamas tikrai geras baltas romas ir įdedama šiek tiek kiaušinių baltymų. Papuošėme jį ryškiai geltonu valgomu aptvaru, kuris sukuria daug ryškių, kontrastingų spalvų kaip didelė graži pavasarinių gėlių puokštė.









Prancūzijos atostogos




Ingredientai


  • 2 uncijos. baltojo romo
  • 3/4 uncijos. ananasų sulčių, pačių šviežiausių
  • 1/2 uncijos. kremas de cassis
  • 1/4 uncijos. laimo sultys
  • 1 kiaušinio baltymas



Pasiruošimas

  1. Viską sudėkite į kokteilių plaktuvą su ledukais ir suplakite.
  2. Nukoškite į atšaldytą Martini taurę.
  3. Papuoškite geltonu valgomu koralu.


Kokį jūsų asmeninį mėgstamiausią pavasario kokteilį pasigamintumėte, jei turėtumėte visus ingredientus ir aukščiausios lentynos dvasią?

Ką tik vakar surengiau savo pirmąjį „Nuogą ir garsųjį“ spektaklį ir esu tikras, kad tai viskas, ką gaminsiu per ateinančius porą mėnesių. Man patinka Paskutiniai žodžiai, bet tai gali būti geriausia versija.









Nuogas ir garsus




Ingredientai


  • 3/4 uncijos. iš Mezcal
  • 3/4 uncijos. Geltona Chartreuse
  • 3/4 uncijos. Aperol
  • 3/4 uncijos. šviežių laimo sulčių



Pasiruošimas

  1. Viską sudėkite į kokteilių plaktuvą su ledu ir plakite 20 sekundžių.
  2. Nukoškite į atšaldytą kokteilių kupė taurę.










Paskutiniai žodžiai




Ingredientai


  • 3/4 uncijos. iš Džino
  • 3/4 uncijos. Žalioji Chartreuse
  • 3/4 uncijos. maraschino likeris
  • 3/4 uncijos. šviežiai spaustų laimo sulčių



Pasiruošimas

  1. Viską sudėkite į kokteilių plaktuvą su ledu ir plakite 20 sekundžių.
  2. Nukoškite į atšaldytą kokteilių kupė taurę.
  3. Papuoškite brendžio vyšnia.


Kai nedirbate ir nedarote pertraukos nuo naktinio gyvenimo, kokia yra jūsų mėgstamiausia vieta (arba vietos) išgerti ir kodėl?

Sunku išsirinkti vieną mieste, kuriame gausu puikių barų ir restoranų, bet man patinka Seneka, Rhea, Hamletas ir Ghost bei 9 Maple. Ir jei kur nors yra geresnis nardymo baras nei Desperate Annie, aš jo nemačiau.

Kokia keisčiausia jūsų kada nors patirta patirtis dirbant už baro?

Lengvai tą kartą paprašiau ugniagesio nustoti miegoti mano bare, o jis reiškė, kad elgiuosi nemandagiai ir dėl to jis gali būti linkęs neateiti gesinti hipotetinio būsimo gaisro mano bare. Ugniagesiai yra didvyriai ir nusipelno mūsų pagarbos, bet gi.

Kas tau patinka barmene?

Man patinka dirbti savo rankomis, kurti tai, kas žmonėms patinka tiesiai prieš mane. Bendradarbiavimas su talentingais žmonėmis ir tas neapsakomas palengvėjimo ir laimėjimų antplūdis po įtemptos tarnybos.

Kas jus įkvepia miksologijoje?

Manau, kad galimybė patobulinti paprastus spiritinius gėrimus sezoniniais produktais ir ingredientais yra tokia naudinga patirtis. Smagu matyti, kad mes, esantys namo priekyje, darome tai, ką amžinai darė namo gale. Padaryti ką nors, uždėti ant jo savo parašą ir tada pamatyti, kaip tai apkabina, yra tiesiog geriausias jausmas.

Jei/kai ​​turėsite finansų atidaryti savo barą, kaip jis vadinsis, kur įsikurs ir kokia bus nuotaika?

Aš apie tai negalvojau, tik žinodamas, kad noriu daug sodrios odos ir kietmedžio. Kažkas namiško, bet elegantiško, su nuostabiu burbono pasirinkimu ir geru maistu. Kažkur, kas atrodo kaip milijonas dolerių, bet kainuoja tik 20 USD. Gerai pagalvojus, „Ghostwood Country Club“ nėra blogas baro pavadinimas.

„Prime Restaurant“ Saratoga nacionaliniame golfo klube yra adresu 458 Union Avenue Saratoga Springse, Niujorke. Ghostwood Country Club yra nepriklausoma Amerikos muzikos kompanija, priklausanti ir valdoma autoriui.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

Įkelti Hashbrowns –