GERIAUSI ryžių Krispie skanėstai


  • 10 šaukštai nesūdyto sviesto
  • 20 puodeliai (1134 m g) miniatiūriniai zefyrai, padalinti
  • 1 šaukštelis košerinė druska
  • ½ šaukštelis (0.5 šaukštelis) vanilės ekstraktas
  • 12 puodeliai (336 g) Ryžių Krispies dribsniai
  • 9 × 13 colių kepimo indą išklokite folija, tada padenkite nepridegančiu kepimo purškalu; atidėti į šalį.

  • Dideliame puode arba puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą ir 16 puodelių (680 gramų) miniatiūrinių zefyrų, kol zefyrai tiesiog ištirps. Įmaišykite druską ir vanilę, kad susimaišytų. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, sudėkite ryžių krispies ir maišykite, kol visiškai ir tolygiai pasidengs zefyrų mišiniu. Įmaišykite papildomus 4 puodelius miniatiūrinių zefyrų.

  • Išverskite mišinį į paruoštą keptuvę ir mediniu šaukštu ar mentele, padengtu nepridegančiu kepimo purškalu, tvirtai suspauskite mišinį į supakuotą, lygų sluoksnį. Leiskite sustingti kambario temperatūroje mažiausiai 30 minučių. Naudodami foliją išimkite skanėstus iš keptuvės ir supjaustykite kvadratėliais. Likę ryžių krispie skanėstai turi būti laikomi sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 dienų.

  • Zefyrai: Šiam receptui naudosite tris (10 uncijų) maišelius miniatiūrinių zefyrų.
  • Praleidžiant papildomus zefyrus: Jei norite, galite praleisti papildomus zefyrus, kurie pabaigoje įmaišomi. Jums nereikia keisti recepto.
  • Marshmallow Fluff naudojimas: 16 puodelių miniatiūrinių zefyrų, kurių reikalaujama recepte, galite pakeisti keturiais (7,5 uncijos) stiklainiais zefyrų pūkų. Ant silpnos ugnies pakaitinkite zefyro pūką su lydytu sviestu ir tęskite pagal receptą, kaip nurodyta.
  • Mišiniai ir skoniai: Žr. aukščiau esantį įrašą, kad gautumėte pasiūlymų dėl mišinių ir papildomų skonių.
  • Laikymas + galiojimo laikas: Geriausia juos paruošti per 1 dieną, tačiau sandariame inde kambario temperatūroje galite laikyti iki 3 dienų. Kad jie būtų itin švieži, suvyniokite juos į plastikinę plėvelę ir sudėkite į sandarų indą.
  • Užšaldymas: Jei norite juos užšaldyti, suvyniokite juos atskirai į plastikinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklio užtrauktuką ir užšaldykite iki 2 mėnesių. Leiskite atitirpti kambario temperatūroje.

Kalorijos: 382kcal, Angliavandeniai: 91g, Baltymai: 3g, Riebalai: 10g, Sotieji riebalai: 6g, Cholesterolis: 25mg, Natris: 409mg, Kalis: 39mg, Cukrus: 50g, Vitaminas A: 2155TV, Vitaminas C: 17.7mg, Kalcis: 7mg, Geležis: 8.7mg



Source link

Daugiau iš autoriaus

Levandų Paloma iš Better Man Distilling Company

Rikotos mėsos kukuliai su traškiu užpilu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *