Duonos pomėgių parinktys: Aš taip pat tai padariau naudodamas tradicinius džiūvėsėlius, o ne „Panko“ – labai panašus rezultatas, tačiau džiūvėsėliai suteikia šiek tiek griežtesnę / smulkesnę duoną ar dengimą ant vištienos. Jie abu skanūs!
Kepti: Įkaitinkite colį avokado aliejaus į ketaus keptuvę ant vidutinės stiprios ugnies. Įpilkite lašo vandens; Jei jis sukasi, jis yra pasirengęs pridėti vištieną. Įdėkite vištieną į aliejų ir pakepkite 3–4 minutes iš vienos pusės, kol auksinė ruda ir gausite 160 laipsnių vidinę tempą.
Jei neturite avokado aliejaus purškalo, skirto oro keptuvei, taip pat veiks šiek tiek lašinant aliejaus aliejaus! Bet man labiausiai patinka „Spritz“, nes jūs galite tolygiai padengti „Panko“, kad net paruoštas.
Kepti: 400 laipsnių 18 minučių (9 minutės vienoje pusėje).