Oro keptuvės kokosų krevetės – skonis Malaizija


Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.

Jei jums patinka traškios, auksinės kokosų krevetės, bet norite sveikesnės, be netvarkos alternatyvos giliai kepimui Oro keptuvės kokosų krevetės Receptas yra būtent tai, ko jums reikia. Su lengvu, traški panko-kokoso danga, šios krevečių virti iki tobulumo vos per kelias minutes-nereikia riebaus aliejaus!

„Air Fryer“ kokosų krevetės, patiekiamos su čili panardintu padažu.

Traškios sveikos kokosų krevetės ore keptuvėje

Aš padariau nemažą dalį kokosų krevečių, o mano giliai kepta versija yra tokia pat gera, kaip ir tai, ką jūs gautumėte restorane. Paslaptis? Į kiaušinių mišinį įpilu cukraus, todėl kiekvienas įkandimas sprogo tuo saldžiu, sultingu krevečių skoniu. Aš taip pat padvigubinau krevetes kiaušiniais ir panko, kad suteikčiau jiems tą papildomą traškumą. Patikėk manimi, šios traškios kokosų krevetės yra nepanašios į bet kokią, kurią bandėte anksčiau. Kartais su kitais receptais krevetės pasimeta „Panko“, o jūs galų gale valgote tik dangą, bet ne čia! Šios krevetės yra visiškai traškios ir supakuotos skonio.

Nesvarbu„Oconut“ krevetės ore Receptas visada yra minios malonumas. Oro kepsnys suteikia jiems tą auksinį traškumą, išlaikant krevečių sultingą iš vidaus. Nepamirškite patikrinti mano vaizdo vadovo ir patarimų, kad įsitikintumėte, jog jūsų krevetės kiekvieną kartą pasirodys traškios!

Ieškai daugiau „Air Fryer“ krevečių receptų? Peržiūrėkite mano „Air Fryer Honey“ česnako krevetes, kad gautumėte dar vieną skanų, lengvą variantą, kurį jums patiks!


Kodėl jums patiks šis traškus oro kepsnys

Traškių oro keptuvių kokosų krevetės su saldžiu ir aštriu čili padažu.Traškių oro keptuvių kokosų krevetės su saldžiu ir aštriu čili padažu.
  • Sveikesnis būdas mėgautis traškiomis krevetėmis. Jei mėgstate traškias krevetes, bet norite praleisti riebų aliejų, ši „Air Fryer“ versija yra būdas. Jūs gausite visą traškumą be papildomų kalorijų ar netvarkos, todėl tai yra sveikesnė alternatyva tradiciniam kepimui.
  • Kiekvieną kartą traškiai. Oro kepiklis suteikia jums tą tobulą traškumą išorėje, išlaikant krevečių švelnią ir sultingą iš vidaus. Nebereikia jaudintis dėl riebių, per daug paruoštų ar šlapių krevečių!
  • Pasiruošęs greitai. Nereikia amžinai praleisti virtuvėje giliai kepant! Šis receptas yra labai greitas ir lengvas – puikus užimtoms dienoms arba kai jums reikia kažko greito, bet skanaus. Turėdami tik 5 ingredientus, esate pasirengęs eiti.

Ingredientai, kurių jums reikės

Oro kepsnių kokosų krevečių ingredientai.Oro kepsnių kokosų krevečių ingredientai.
  • „Panko“ džiūvėsėliai – aš nerekomenduoju naudoti įprastų džiūvėsėlių, nes jie yra tankesni ir neduos jums to lengvo, traškios traškumo.
  • Saldinami išdžiūvę kokosų dribsniai
  • Kiaušiniai
  • Cukrus – aš naudojau granuliuotą baltąjį cukrų.
  • Krevetės – „Jumbo“ krevetės ar tigro krevetės geriausiai tinka šiam receptui.

Peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią recepto kortelę, kad gautumėte visą informaciją apie kiekvieną ingredientą.


Kaip pasigaminti oro keptuvių kokosų krevetes

Panko mišinys dubenyje.Panko mišinys dubenyje.

Paimkite dubenį ir Sumaišykite „Panko“ džiūvėsėlius ir pasaldintus kokosų dribsnius. Suteikite jam gerai, tada atidėkite dabar.

Kiaušinių mišinys dubenyje.Kiaušinių mišinys dubenyje.

Kitame dubenyje, tiesiog Sumuškite kiaušinius ir cukrų Kol jie gražiai sumaišys. Tada atidėkite jį kol kas.

Krevetės padengtos tiek panko, tiek kiaušinių mišiniais.Krevetės padengtos tiek panko, tiek kiaušinių mišiniais.

Pirma, paglostykite krevečių sausas su popieriniu rankšluosčiu, kad atsikratytų bet kokios drėgmės. Tada Įmerkite kiekvieną krevetę į kiaušinių mišinįįsitikinkite, kad jis visiškai padengtas. Po to Susukite jį į „Panko-Coconut“ mišinįšvelniai paspausdamas, kad jis priliptų. Susprogdinkite bet kokį papildomą. Dabar Vėl panardinkite jį į kiaušinįtada suvyniokite jį į panko mišinį antrą dangą.

Padengtos krevečių, įdėtų į vieną sluoksnį į oro keptuvę.Padengtos krevečių, įdėtų į vieną sluoksnį į oro keptuvę.

Tada įdėkite dengtas krevetes į vieną sluoksnį į oro keptuvę. Nustatykite jį 375 ° F (190 ° C) Ir tegul Oro kepkite 5 minutes.

Pusiau virtas, apverčiamas kokosų krevetes oro keptuvėje.Pusiau virtas, apverčiamas kokosų krevetes oro keptuvėje.

Po 5 minučių, Apverskite krevetes perbraukite ir vėl juos Dar 3 minutės 375 ° F (190 ° C)kol jie yra gražūs ir auksiniai traškūs.

Auksinės kokosų krevetės, pagamintos iš oro, patiekiama su panardinto padažo puse.Auksinės kokosų krevetės, pagamintos iš oro, patiekiama su panardinto padažo puse.

Kai jie bus baigti, išimkite krevetes iš oro keptuvės ir patiekite jas su kokiu nors čili padažu ar mėgstamu panardinimo padažu. Mėgaukitės!


Paslaptys, skirtos tobulai traškioms krevetėms kiekvieną kartą

  • Papuoškite krevečių sausas! Drėgmė yra priešas, kai reikia gauti tą traškią dangą, todėl prieš pradedant panardinti, duokite savo krevečių gerai nuspauskite popierinius rankšluosčius, kad pašalintumėte bet kokią drėgmę.
  • Nepraleiskite dvigubo palto! Už tą papildomą traškumą du kartus pamerkite krevetes į kiaušinių ir panko mišinį. Šis dvigubas sluoksnis suteikia jums tobulą traškią tekstūrą išorėje, išlaikant sultingas krevetes iš vidaus.
  • Suteikite savo krevetėms šiek tiek vietos kvėpuoti! Išdėstykite juos vienu sluoksniu Krepšyje, todėl jie virti tolygiai ir iš visų pusių gauna tą tobulą traškią tekstūrą. Jei gaminate didelę partiją, tiesiog virkite juos dviem raundais.
  • Už a Puikus panardinimo padažasPeržiūrėkite mano kokosų krevečių receptą dėl aštraus tartaro padažo arba išbandykite čili padažą – tai taip pat puiku!

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu vietoj saldintų naudojamų nesaldintų kokosų dribsnių?

Aš nerekomenduoju naudoti nesaldintų kokosų dribsnių. Saldainuotas kokosas prideda tobulą skonio pusiausvyrą ir padeda sukurti traškiesnę, labiau karamelizuotą dangą. Nesaldintas kokosas gali pasirodyti sausas ir švelnus ore.

Ar galiu naudoti šaldytas krevetes?

Taip, bet visiškai atšildykite ir paglostykite, kad pašalintumėte drėgmės perteklių. Šlapios krevetės padarys dangą drėgną.

Ar galiu juos kepti, užuot naudojęs oro keptuvę?

Taip, jūs galite juos visiškai iškepti, užuot naudoję oro keptuvę! Norėdami gauti keptos versijos, patikrinkite mano keptų kokosų krevečių receptą, kad gautumėte visą detalę. Tai lygiai taip pat skanu, turinti tobulą traškią dangą ir sultingas krevetes!

Ar galiu tai padaryti iš anksto?

Norėdami gauti geriausius rezultatus, virkite krevečių šviežias. Jei ruošiatės iš anksto, padenkite krevetes ir šaldykite („Unherfe“) iki 1 valandos. Venkite užšaldyti žalias, dengtas krevetes, nes duonos plyšys nukris.

Kaip laikyti ir pakartoti likusius?

Iki 2 dienų laikykite hermetiškame inde šaldytuve. Norėdami atkurti traškumą, 2–3 minutes pakepinkite orą 350 ° F (175 ° C) (venkite mikrobangų, nes tai gali padaryti juos drėgnus).

Mano kokosų dribsniai sudeginti. Ką turėčiau daryti?

Kai kurie kokoso dribsniai yra visiškai normalūs, kad ant krevečių pasirodytų sudeginti. Prieš patiekdami, tiesiog nupjaukite sudegusius kraštus su žirklėmis.

Kiek kalorijų vienai porcijai?

Šis receptas yra 91 kalorijų vienai krevetėms.

Auksinės, saldžios kokoso krevetės, pagamintos iš oro kepyklos.Auksinės, saldžios kokoso krevetės, pagamintos iš oro kepyklos.

Ką tarnauti su šiuo receptu

Šis receptas yra tobulas kaip užkandis vakarėliams ar socialiniams susibūrimams. Krevetes galite patiekti šiomis pusėmis.

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.


Kiti „Air Fryer“ receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Dubenyje sumaišykite panko džiūvėsėlius ir saldintus išdžiūvusius kokosų dribsnius. Gerai išmaišykite ir atidėkite.

  • Atskirame dubenyje plakite kiaušinius ir cukrų, kol gerai susimaišys. Atidėti.

  • Norėdami pašalinti drėgmę, paglostykite krevečių sausomis popieriniais rankšluosčiais. Kiekvieną krevetę panardinkite į kiaušinių mišinį, užtikrindami, kad jos būtų visiškai padengtos. Tada susukite jį į panko-kokoso mišinį, lengvai paspausdami, kad priliptų. Nukreipkite bet kokį perteklių. Krevetes dar kartą panardinkite į kiaušinių mišinį, tada dar kartą susukite į panko mišinį, kad gautumėte antrą dangą.

  • Įdėkite dengtas krevetes į vieną sluoksnį į oro keptuvę. Oro keptuvę nustatykite iki 375 ° F (190 ° C) ir 5 minutes.

  • Po 5 minučių 3 minutes apverskite krevetes ir pakepinkite orą 375 ° F (190 ° C) iki auksinės ir traškios.

  • Išimkite krevetes iš oro keptuvės ir patiekite su čili padažu arba mėgstamu panardinimo padažu.

  • Papuoškite krevečių sausas! Drėgmė yra priešas, kai reikia gauti tą traškią dangą, todėl prieš pradedant panardinti, duokite savo krevečių gerai nuspauskite popierinius rankšluosčius, kad pašalintumėte bet kokią drėgmę.
  • Nepraleiskite dvigubo palto! Už tą papildomą traškumą du kartus pamerkite krevetes į kiaušinių ir panko mišinį. Šis dvigubas sluoksnis suteikia jums tobulą traškią tekstūrą išorėje, išlaikant sultingas krevetes iš vidaus.
  • Suteikite savo krevetėms šiek tiek vietos kvėpuoti! Išdėstykite juos vienu sluoksniu Krepšyje, todėl jie virti tolygiai ir iš visų pusių gauna tą tobulą traškią tekstūrą. Jei gaminate didelę partiją, tiesiog virkite juos dviem raundais.
  • Už a Puikus panardinimo padažasPeržiūrėkite mano kokosų krevečių receptą dėl aštraus tartaro padažo.

Tarnavimas: 8KrevetėsAr Kalorijos: 91KcalAr Angliavandeniai: 9gAr Baltymas: 6gAr Riebumas: 3gAr Sočiųjų riebalų: 2gAr Polinesočiųjų riebalų: 0,4gAr Mononesočiųjų riebalų: 1gAr Trans riebalai: 0,01gAr Cholesterolis: 72mgAr Natris: 226mgAr Kalis: 77mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 3gAr Vitaminas A: 104IuAr Kalcis: 34mgAr Geležis: 1mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Kinijos raudonasis cukrus (红糖) – gyvybės woks

Traškių vištienos kotletų receptas – žiupsnelis yum