5 populiariausių pradedančiųjų burbonų, kuriuos reikia išbandyti


Burbonas yra unikali Amerikos dvasia. Tai yra tokia pat įsitvirtinusi mūsų šalies istorijoje kaip „Apple Pie“, nemokami sodos papildymai, rančos padažas ir per dideli pikapai.

Jei esate gėrėjas, yra gana didelė tikimybė, kad per daugelį metų įamžinote nemažą dalį burbono. Jei ne, ko tiksliai lauki? Na, nėra tokio laiko kaip dabartis.

Jei dar nesinaudojate „Bourbon“ viskiu, prieš pasinerdami į teismą, turėtumėte žinoti šiek tiek fono. Jei norite būti vadinamas burbonu, viskis turi atitikti keletą esminių reikalavimų. Teisiškai tai turi būti padaryta JAV (Ne tik Kentukis, nors 95% jo yra pagaminta ten).

Jis taip pat turi būti sudarytas su mažiausiai 51% kukurūzų košės sąskaita (Nors dauguma jų yra didesni). Antriniai ingredientai gali būti grūdai, tokie kaip rugiai, kviečiai ir miežiai. Yra keletas kitų taisyklių, tačiau šios dvi yra svarbiausios burbono naujokui.

Dabar, kai jūs šiek tiek sužinojote apie Amerikos „gimtąją dvasią“, laikas yra tinkamas rasti šiek tiek gerti. Pradėkite savo „Bourbon“ kelionę dešine koja, kaupdami savo namų juostą su klasikiniais, sudėtingais pradedančiųjų buteliais. Tai yra išraiškų rūšys, kurios padės susipažinti su viskio stiliumi, tačiau artimiausioje ateityje vis tiek ras vietą jūsų namų juostoje. Slinkite slinkti, kad pamatytumėte mūsų esminius pradedančiuosius burbonus.

Elijas Craig maža partija

Šis apdovanojimus pelnęs „Kentucky Straight Bourbon“ ištisus metus išleidžiamas mažomis partijomis. Tai drąsus, sudėtingas 94 atsparių gurkšnių viskis, subrendęs nuo aštuonerių iki dvylikos metų trečiajame lygyje „Savared New Oak“ statinėse. Rezultatas yra įsimintinas viskis su džiovintų vaisių, vanilinių pupelių ir švelnių žiemos prieskonių natomis.


Buffalo pėdsakas

Kalbant apie kainos ir kokybės santykį, „Buffalo Trace“ pavyzdinis burbonas yra neprilygstamas. Manoma, kad šis ne „Burbon“ burbonas yra subrendęs nuo šešerių iki aštuonerių metų naujose, „Charred American Oak“ statinėse. Tai sukuria niuansuotą, pastebimą viskį su mėtų, skrudintų vanilės pupelių, karamelizuoto cukraus, džiovintų vaisių ir kepimo prieskonių užuominomis.


Woodford Reserve Straight Bourbon

„Woodford Reserve“ yra gerai žinomas dėl savo apdovanojimų pelniusių viskių linijos. Bet jei turite kažkur pradėti, siūlome, kad jūsų pirmoji stotelė yra klasikinis „Woodford Reserve Straight Bourbon“. Subritusi nuo šešerių iki septynerių metų „Charred American Oak“ statinėse, jis yra gerai žinomas dėl savo šokolado, vamzdžių tabako, vanilės, karamelės ir lengvųjų prieskonių skonio profilio.


Senasis Foresteris 86

Negalite suklysti su jokiu „Old Forester“ burbonu, tačiau mes siūlome pradėti nuo senojo „Forester 86“. -Profesinis viskis, apkrautas skoniais, pavyzdžiui, vanilinėmis pupelėmis, vamzdžių tabaku, aštriais rugiais, oranžinėmis žievelėmis ir ąžuolais.


Laukinė Turkija 101

Jei šiame sąraše perkate tik vieną viskį, padarykite jį laukinę Turkiją 101. subrendę nuo šešerių iki aštuonerių metų, šis drąsus 101 atspari, sūkurinis, maišomas burbonas yra žinomas dėl savo iriso, cinamono saldainių, „Rye Spice“ ir „Oaky Wood“ skonių .



Source link

Daugiau iš autoriaus

Cukinijos ir vištienos maišymas kepti

Kinijos makaronų sriuba: 15 minučių lengvas receptas!