Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Tai Cukinijos ir vištienos maišymas kepti Neišleidžiama – iki 20 minučių! Su sultingu vištiena, švelniais cukinijomis, grybais ir morkomis į pikantišką kinų rudos spalvos padažą, tai greitas, kvapnus ir sveikas valgis, puikiai tinkantis užimtoms savaitės naktims.
Cukinijų vištiena
Jei ieškote greitos, sveikos vakarienės, kuri nepakenks skoniui, tai kinų kalba Cukinijos ir vištienos maišymas kepti yra būtent tai, ko jums reikia. Šis receptas yra įkvėptas „Panda Express“, tačiau gaminti jį namuose yra vėjas. Jis susideda vos per 20 minučių, todėl jis puikiai tinka toms įtemptoms savaitės naktims, kai trokštate kažko patenkinančio ir lengvo.
Vištiena pasirodo švelni ir sultinga, cukinijos prideda gražų traškumą, o grybai ir morkos apvalina patiekalą su žemišku saldumu. Viskas kartu išmeskite į pikantišką rudą padažą, o jūs turite ne tik skaniai, bet ir su maistinėmis medžiagomis.
Man patinka, kaip tai vištienos cukinijų grybų maišymas kepti Receptas yra paprastas, tačiau pilnas skonio. Tai tapo vienu iš mano sveikos, nerūpestingų vakarienių receptų, kuriais mėgaujasi visi. Jei esate cukinijų gerbėjas, būtinai patikrinkite keletą kitų mano mėgstamiausių, tokių kaip cukinijų kario, česnako sviesto, pakepintų cukinijų, ir česnakų žolelių vištienos ir cukinijos! Ir nepraleiskite žemiau pateiktų patarimų, kurie padės jums kiekvieną kartą padaryti šį maišymą kepti!
Kodėl turėtumėte išbandyti šį receptą


- Sužinokite kinų kepimo techniką lengvai. Aš suskaidau procesą į keletą paprastų veiksmų. Padaryti „Azijos maišymo“ ir „Fries“ yra taip paprasta, kaip 1-2-3.
- Nenugalimai gerai. Sultinga vištiena, traškūs cukinijos, žemiški grybai ir saldžios morkos susiburia į pikantišką rudą padažą, kuris tikrai viską susieja. Kiekvienas kąsnis skamba skoniu, todėl šis patiekalas yra visiškai neįmanoma atsispirti ir daug geresnis nei kinų paėmimas ar „Panda Express“.
- Sveika ir supakuota su daržovėmis. Šis maišymo kepiklis yra pakrautas su liesa vištiena ir spalvingas cukinijų, morkų ir grybų mišinys. Jame yra daug baltymų, mažai riebalų (ne riebių) ir pilna vitaminų!
Ingredientai, kurių jums reikės


- Vištiena – aš naudoju vištienos krūtinėlę šiam kepsniui, tačiau jūs galite ją pakeisti vištienos šlaunimis ar net krevetėmis, kaip ir mano cukinijų krevečių recepte.
- Kukurūzų krakmolas: Vištiena su višta su kukurūzų krakmolu, kad būtų sklandi ir švelni tekstūra.
- Aliejus – naudokite augalinį aliejų arba rapsų aliejų
- Imbieras
- Cukinijos – tai puikus kinų cukinijų receptas.
- Raudonasis paprikos
- Grybai – tam naudojau mygtukų grybus, tačiau drąsiai naudokite bet kokius grybus, kuriuos turite po ranka, pavyzdžiui, „Cremini“ ar „Shiitake“.
- Šalmai
Kiniškas rudas padažas
Čia yra pagrindiniai kinų rudos spalvos padažo ingredientai, pagrindinis maišymo ir miltelių komponentas.
- Austrių padažas
- Vanduo
- Cukrus
- Sezamo aliejus
- Druska
- Kukurūzų krakmolas
Norėdami gauti visą informaciją apie kiekvieną ingredientą, peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią receptų kortelę!
Apsipirkimo vadovas: „Oyster“ padažui rekomenduoju „Lee Kum Kee“ prekės ženklą – jis yra patikimas, kvapnus ir be jokio žuvies skonio.
Kaip pasigaminti cukinijų ir vištienos kepti kepti


Pradėkite Marina vištieną su kukurūzų krakmolu.


Tada sumaišykite visus ingredientus rudas padažas kartu. Suteikite jam gerai ir atidėkite vėliau!


Paimkite keptuvę, keptuvę ar wok ir Įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Kartą karšta, Įmeskite imbierą Ir greitai išmaišykite, kol jis kvepia nuostabiai. Tada Įmeskite vištieną Ir virkite, kol išorėje nebebus rausva. Po to Įpilkite cukinijų, raudonųjų paprikų, grybųir Maišykite kepti maždaug 30 sekundžių Prieš pridėdami rudą padažą.


Kai šiek tiek sutirštės, įpilkite lazdelių, užpilkite juos ir iškart patiekite su garuose su garuose. Mėgaukitės!
Geriausios cukinijos vištienos paslaptys
- Aš rekomenduoju pasirinkti Vidutinio dydžio cukinijos kurie yra tvirti liesti, o ne minkšti ar raukšlėti. Švieži cukinijos tikrai suteikia jūsų „Stir Fry“ geriausią traškumą ir skonį!
- Už tai Puikus maišymo kepiklisprieš pridedant ką nors, įsitikinkite, kad jūsų keptuvė yra graži ir karšta. Karštas wokas ar keptuvė suteikia vištienai ir daržovėms, kad jie puikiai tinka, todėl jie gauna šiek tiek char ir Wok Ei (Woko kvėpavimas).
- Neužpildykite keptuvės. Jei gaminate didelę partiją, geriau virti vištieną ir daržoves dviem ar daugiau partijų. Tai saugo viską nuo garumo ir padeda ingredientams gauti tą skoningą char.
- Jei turite Kitos daržovės Po ranka, nedvejodami pridėkite arba pakeiskite juos! Morkos, snapo žirniai ar net brokoliai visi puikiai veiktų šiame kepsnyje.
Dažnai užduodami klausimai
Šiam receptui geriausia naudoti šviežius cukinijas. Šaldytos cukinijos gali išlaisvinti per daug vandens, kai virti, o tai gali paveikti jūsų maišymo kepimo tekstūrą.
Maišytos miltelės visada yra geriausios šviežios, tačiau jei norite sutaupyti šiek tiek laiko, galite paruošti viską, kas iš anksto. Tiesiog supjaustykite daržoves ir vištieną, tada laikykite jas šaldytuve. Kai būsite pasirengę gaminti maistą, viskas bus gerai!
Norėdami laikyti likusius, tiesiog užpilkite juos į hermetišką indą ir laikykite šaldytuve iki 3 dienų. Kai būsite pasirengę pašildyti, pridėję šiek tiek vandens purslų, jis išliks drėgnas ir gaivus!
Nerekomenduočiau užšaldyti šio, nes maišytos ir pilvukai visada yra geriausi, kai jie yra švieži. Bet sąžiningai, jūs tikriausiai neturėsite jokių likučių nerimauti!
Šis receptas yra 192 kalorijos vienai porcijai.


Ką patiekti su cukinijų vištiena
Norėdami gauti lengvą ir sveiką savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami, užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“ naujiems atnaujinimams.
Kiti cukinijų receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite savo ekranui tamsėti
Marinuokite vištieną kukurūzų krakmolu ir išmaišykite, kad sujungtumėte. Atidėti.
Sumaišykite visus rudojo padažo ingredientus, gerai išmaišykite ir atidėkite.
Įkaitinkite keptuvę, keptuvę ar WOK ir įpilkite alyvos. Kai aliejus kaitinamas, įpilkite imbiero ir maišykite iki aromatinės, po to-vištiena. Maišykite vištieną, kol paviršius taps nepermatomas, tada įpilkite cukinijų, raudonųjų paprikų ir grybų. Maišykite ir maišykite apie 30 sekundžių.
Įpilkite rudojo padažo (maišykite jį prieš pat naudojimą) ir išmaišykite, kad gerai sujungtumėte su ingredientais. Kai padažas sutirštės, suberkite šukutes, išmeskite ir nedelsdami patiekite su garintais ryžiais.
- Aš rekomenduoju pasirinkti Vidutinio dydžio cukinijos kurie yra tvirti liesti, o ne minkšti ar raukšlėti. Švieži cukinijos tikrai suteikia jūsų „Stir Fry“ geriausią traškumą ir skonį!
- Už tai Puikus maišymo kepiklisprieš pridedant ką nors, įsitikinkite, kad jūsų keptuvė yra graži ir karšta. Karštas wokas ar keptuvė suteikia vištienai ir daržovėms, kad jie puikiai tinka, todėl jie gauna šiek tiek char ir Wok Ei (Woko kvėpavimas).
- Neužpildykite keptuvės. Jei gaminate didelę partiją, geriau virti vištieną ir daržoves dviem ar daugiau partijų. Tai saugo viską nuo garumo ir padeda ingredientams gauti tą skoningą char.
- Jei turite Kitos daržovės Po ranka, nedvejodami pridėkite arba pakeiskite juos! Morkos, snapo žirniai ar net brokoliai visi puikiai veiktų šiame kepsnyje.
Tarnavimas: 3žmoniųAr Kalorijos: 192KcalAr Angliavandeniai: 8gAr Baltymas: 18gAr Riebumas: 10gAr Sočiųjų riebalų: 1gAr Polinesočiųjų riebalų: 3gAr Mononesočiųjų riebalų: 5gAr Trans riebalai: 0,04gAr Cholesterolis: 48mgAr Natris: 274mgAr Kalis: 563mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 4gAr Vitaminas A: 504IuAr Vitaminas C: 27mgAr Kalcis: 22mgAr Geležis: 1mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Source link