Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Krevečių scampi ir linguinas yra greitas ir lengvas makaronų patiekalas su sultingomis krevetėmis, supjaustytomis česnakiniu, sviestiniu ir citrinų šampanų padažu su baltu vynu. Tai paprasta KREPTINIŲ SCAMPI LINGUINE Receptas susidaro vos per 20 minučių – puikiai tinka savaitės nakties vakarienei ar greitam, skaniam patiekalui.
KREPTINIŲ SCAMPI LINGUINE
Krevetės „Scampi“ atsirado Italijoje ir tradiciškai buvo pagamintos iš „Scampi“ – tokio tipo vėžiagyvių su šviesiai rožine kietuoju apvalkalu, rastu Italijos vandenyse. Europoje ir kitose šalyse „Scampi“ taip pat žinomas kaip Langoustine.
Tradiciškai patiekalas patiekiamas be makaronų. Tačiau JAV italų amerikiečiai išpopuliarino patiekalą, pridėdami makaronų, tokių kaip linguinas ar angelo plaukų makaronai, paversti juos visišku, tenkinančiu patiekalu.
Ši krevečių scampi ir linguinas Sujunkite sultingas krevetes su sviestiniu, česnakiniu padažu, pagamintu su baltu vynu, todėl daugeliui jis yra mėgstamas makaronų patiekalas. Jei trokštate paprasto, bet skanaus patiekalo, duok man Lengvas krevečių „Scampi Linguine“ receptas Pabandykite! Tai greitas, lengvas ir pilnas skonio – puikus savaitės nakties vakarienei arba kai tik esi kažkas skanaus.
Būtinai peržiūrėkite žemiau pateiktus patarimus ir gudrybes kartu su mano vaizdo vadovu, kad būtų geriausi krevečių „Scampi“ makaronai! Norėdami gauti skanesnių jūros gėrybių patiekalų, būtinai peržiūrėkite mano jūros gėrybių šampūnus, krevečių fettuccine alfredo ir itališkų krevečių makaronų receptus!
Kodėl jums patiks šis receptas


- Greitas ir lengvas. Ši krevečių „Scampi Linguine“ susivienija vos per 20 minučių, todėl ji puikiai tinka užimtoms naktims, kai norite kažko skanaus be vargo.
- Sviestas, česnakinis padažas. Turtingas, sviestinis padažas su česnaku, baltojo vyno purslai ir citrina tikrai daro krevečių pop. Pridėkite šiek tiek kajeno už šilumą, ir jūs turite puikų pusiausvyrą iš skonių, kuriuos visi patiks.
- Gaivus ir sveikas. Su šviežiomis krevetėmis, pomidorais ir lengvu sviestu padažu šis patiekalas yra puikus būdas mėgautis jūros gėrybėmis, nesijaučiant sunkiai. Tai švieži, kvapni ir be kaltės.
Ingredientai, kurių jums reikės


- Linguine – jei turite spagečių, fettuccine ar angelų plaukų makaronų ant rankų, nedvejodami naudokite bet kurį iš jų.
- Krevetės
- „Cayenne Pepper“ – jei jums labiau patinka švelnesnis skonis, galite naudoti papriką.
- Sviestas – aš labiau mėgstu nesūdytą sviestą, kad geriau kontroliuotumėte druską, tačiau jei turite tik sūdytą sviestą, tiesiog pakoreguokite druską pagal savo skonį.
- Alyvuogių aliejus
- Česnakai
- Baltasis vynas-galite pakeisti japonišką virimo vyną arba nealkoholinę versiją, pabandykite naudoti sultinį ar obuolių/baltų vynuogių sultis.
- Druska
- Cukrus
- Vyšnių pomidorai
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Parmigiano Reggiano
Norėdami gauti išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą, būtinai peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią receptų kortelę.
Sidenote: Tradiciškai italai šį patiekalą gamina su „Scampi“ ar „King“ krevetėmis. JAV jis pagamintas iš krevečių, nes „Scampi“ nėra taip lengva rasti. Galite pati patys patiekti jį arba suporuoti su makaronais skaniam, visam patiekalui.
Kaip pasigaminti krevečių ir kalbų
Gerai, pirmiausia pirmiausia – gaukite puodą vandens verdantis ir Virkite kalbą Pagal pakuotės nurodymus.
Toliau šiek tiek pabarstykite Kajeno pipirai ant krevečių Ir kol kas juos atidėkite.


Gerai, dabar pašildykite pakepintą keptuvę ir Įmeskite sviestą. Kai jis ištirps, Įpilkite alyvuogių aliejaus. Tada išmesti į česnaką ir virkite, kol jis kvepia visus Yummy. Kitas, Įpilkite krevečių Ir virkite juos, kol jie bus padaryta pusiaukelėje. Dabar Supilkite baltąjį vyną, įpilkite žiupsnelio druskos ir cukrausir viską išmaišykite. Pagaliau Įpilkite vyšnių pomidorų ir kalbųir duokite jam gerą derinį!


Kai krevetės bus visiškai paruoštos, Išspauskite kai kuriose citrinų sultyseAr Pabarstykite juodaisiais pipiraisir įmesti į kapotas petražoles. Suteikite viską gerai, tada išpilkite jį ir patiekite iškart su trupučiu nusiskuto Parmigiano Reggiano viršuje!
Geriausios krevečių „Scampi Linguine“ paslaptys
- Šio patiekalo raktas yra naudojimas Kūnos, sultingos krevetės. Šv. Jei naudojate šaldytas krevetes, prieš kepdami būtinai atšildykite jas, kad jie būtų tolygiai kepti!
- Česnakai yra žvaigždė čia. Jei esate panašus į mane ir mėgstate česnaką, nedvejodami pridėkite daugiau pagal skonį. Tiesiog būkite atsargūs, kad nesudegintumėte, kai pakepinate – jis gali pasidaryti kartaus.
- Nepraleiskite citrinos. Keletas gurkšnių šviežių citrinų sulčių gale duokite patiekalą, kuris yra ryškus, švelnaus skonio, kuris supjausto padažo turtingumą. Tai iš tikrųjų suartina visus skonius!
- Jei padažas šiek tiek jaučiasi per plonasTiesiog leiskite jam dar kartą troškinti, kad sutirštės. Jei tai bus per storasvisada galite išsipūsti į kokį nors makaronų vandenį ar šiek tiek daugiau baltojo vyno, kad jį atlaisvintumėte.
Dažnai užduodami klausimai
Galite visiškai pakeisti krevetes kitoms jūros gėrybėms, tokioms kaip šukutės, omaras, krabai ar net jūros gėrybių mišinys. Tiesiog atminkite, kad jie gali virti šiek tiek greičiau ar lėtesnius nei krevetės, todėl prireikus sureguliuokite virimo laiką.
Taip! Jei jums patinka šiek tiek šilumos, galite pabarstyti kai kuriuose raudonųjų pipirų dribsniuose kartu su kajeno pipirais. Prisitaikykite prie savo prieskonių pasirinkimo.
Aš esu apie šį patiekalą „Parmigiano Reggiano“, bet jei jo neturite po ranka, „Pecorino Romano“ ar „Regular Parmezan“ viskas gerai. Tiesiog žinokite, kad skonis gali būti šiek tiek kitoks, bet vis tiek ypač skanus!
Likusius galite laikyti hermetiškame inde šaldytuve iki 2 dienų. Kai būsite pasiruošę pašildyti, tiesiog įpilkite vandens ar sultinio purslų, kad prieš pašildydami atlaisvintumėte padažą.
Šis receptas yra tik 480 kalorijų vienai porcijai.


Ką tarnauti su krevetėmis ir kalbu
Norėdami gauti lengvą ir sveiką savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami, užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“ naujiems atnaujinimams.
Kiti receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įkaitinkite puodą vandens ir virkite kalbą pagal instrukcijas ant pakuotės.
-
Pabarstykite kajeno pipirą ant krevečių ir atidėkite.
-
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite sviesto. Kai sviestas ištirps, įpilkite alyvuogių aliejaus. Įmaišykite česnaką ir lengvai pakepinkite, kol aromatizuojate, prieš įpildami krevetės prie keptuvės. Pakepinkite krevetes, kol pusiau iškeps, tada įpilkite baltojo vyno, druskos ir cukraus. Į puodą įpilkite vyšnių pomidorų ir linguino ir išmaišykite, kad gerai sujungtumėte.
-
Kai krevetės yra visiškai paruoštos, įpilkite kelis liemenes citrinos sulčių, juodųjų pipirų ir susmulkintų petražolių. Išmeskite, kad gerai išmaišytumėte, tada ištuštinkite ir nedelsdami patiekite su šiek tiek nusiskuto Parmigiano Reggiano sūriu.
- Šio patiekalo raktas yra naudojimas Kūnos, sultingos krevetės. Šv. Jei naudojate šaldytas krevetes, prieš kepdami būtinai atšildykite jas, kad jie būtų tolygiai kepti!
- Česnakai yra žvaigždė čia. Jei esate panašus į mane ir mėgstate česnaką, nedvejodami pridėkite daugiau pagal skonį. Tiesiog būkite atsargūs, kad nesudegintumėte, kai pakepinate – jis gali pasidaryti kartaus.
- Nepraleiskite citrinos. Keletas gurkšnių šviežių citrinų sulčių gale duokite patiekalą, kuris yra ryškus, švelnaus skonio, kuris supjausto padažo turtingumą. Tai iš tikrųjų suartina visus skonius!
- Jei padažas šiek tiek jaučiasi per plonasTiesiog leiskite jam dar kartą troškinti, kad sutirštės. Jei tai bus per storasvisada galite išsipūsti į kokį nors makaronų vandenį ar šiek tiek daugiau baltojo vyno, kad jį atlaisvintumėte.
Tarnavimas: 4žmoniųAr Kalorijos: 480KcalAr Angliavandeniai: 45gAr Baltymas: 31gAr Riebumas: 18gAr Sočiųjų riebalų: 8gAr Polinesočiųjų riebalų: 2gAr Mononesočiųjų riebalų: 7gAr Trans riebalai: 0,5gAr Cholesterolis: 213mgAr Natris: 145mgAr Kalis: 524mgAr Pluoštas: 2gAr Cukrus: 3gAr Vitaminas A: 617IuAr Vitaminas C: 9mgAr Kalcis: 102mgAr Geležis: 2mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.