Roko legenda ir spirito trasa Sammy Hagar žino „Kai tai meilė“, o kai kalbama apie Valentino dieną.
Jo apdovanojimus pelnęs Sammy Hagaro paplūdimio baro romas yra tik eliksyras, kuriame galima paruošti įsimintiną meilės gėrimo kokteilį, kuriame poroms bus įdomu „kodėl negali būti meilė“ tik po vieno gurkšnio. Nesvarbu, ar esate namie, ar dalijatės paplūdimio saulėlydžiu Pietų Kalifornijoje, pakelkite taurę, kad galėtumėte mylėti šiuos žavius kokteilius.
Hagaro paplūdimio „Oasis“, „Cabo Wabo“ paplūdimio klubas, Huntingtono paplūdimyje, pasiūlys aštrų, gaivų bučinį paplūdimyje. Šis romantiškas saldumo ir citrusinių vaisių mišinys, kurį galima įsigyti penktadienį, vasario 14 d., Už 19 USD tikrai privers „Sparks“ skraidyti. Tiems, kurie nori nukreipti savo vidinį romantišką, dar trys nenugalimi kokteiliai laukia! Patikrinkite juos žemiau.
Bučinys paplūdimyje
pateikė Cabo Wabo paplūdimio klubas, Huntingtono paplūdimys
Ingredientai
- 1 ½ uncijos. Sammy paplūdimio baro romo
- 1 uncija. Lime sultys
- ½ uncijos. Paprastas sirupas
- ½ uncijos. Dygliuotas kriaušių sirupas
- Klubo sodos purslai
- GARNIJA: Širdies formos arbūzo ir mėtų lapai
Paruošimas
- Užpildykite kokteilių purtyklę ledu.
- Pridėkite Sammy paplūdimio baro romą, laimo sultis, paprastą sirupą ir dygliuotą kriaušių sirupą.
- Gerai drebinkite, kad atšaldytumėte, tada įmeskite į „Martini“ stiklą.
- Viršuje su klubo sodos purslais.
- Papuoškite širdies formos arbūzu ir šviežiais mėtų lapais.

Tuckerio + Hosslerio fotografijos nuotrauka
Granatų mojito
pateikė Cabo Wabo paplūdimio klubas, Huntingtono paplūdimys
Ingredientai
- 1 uncija. Monino granatų sirupas
- 3 švieži kalkių pleištai
- 5 švieži mėtų lapai
- 1 ½ uncijos. „Sammy’s Beach Bar Platinum Rum“
- ½ uncijos. sodos vanduo
Paruošimas
- Kokteilių purtyklėje sumaišykite granatų sirupą, kalkių pleištus ir mėtų lapus.
- Naudodamiesi purvu, švelniai paspauskite ingredientus, kad išlaisvintumėte jų skonius.
- Pridėkite Sammy paplūdimio baro „Platinum Rum“ ir užpildykite purtyklę ledu.
- Gerai suplakite ir įpilkite į stiklinę, užpildytą šviežiu ledu.
- Viršuje su sodos vandeniu.
- Papuoškite šviežia mėtų šakele ir kalkių pleištu.

Tuckerio + Hosslerio fotografijos nuotrauka
Tiki Swizzle
Ingredientai
- 1 ¼ uncijos. „Sammy’s Beach Bar Platinum Rum“
- 1 uncija. „Monin South Seas“ maišo sirupą
- ½ uncijos. Šviežios laimo sultys
- 1 uncija. Šviežios ananasų sultys
- 1 uncija. Šviežios apelsinų sultys
- 3 brūkšnys Peyshaud’s Bitters
- ¾ uncijos. „Sammy’s Beach Bar Red Head Rum“
Paruošimas
- Užpildykite kokteilių purtyklę ledu.
- Įpilkite „Sammy’s Beach Bar Platinum Rum“, „Monin South Seas“ mišinio sirupo, laimo sulčių, ananasų sulčių, apelsinų sulčių ir kartumų.
- Gerai suplakite ir įjunkite į uraganą ar aukštą stiklinę, užpildytą šviežiu ledu.
- „Float Sammy’s Beach Bar Red Head Rum“ viršuje.
- Papuoškite šviežiu ananasų pleištu, oranžiniu ratu ir „Maraschino Cherry“.

Bučinys
„Cabo Wabo Cantina“, „Miracle Mile“ parduotuvės „Planet Hollywood Resort & Casino“
Ingredientai
- 2 uncijos. Kryžminio braškių romo
- 1 ½ uncijos. Passo aistrų vaisių likeris
- ½ uncijos. Passee vaisių aistra
- 2 šviežios braškės, supjaustytos supjaustytos
- 5 švieži mėtų lapai
- Sodos vanduo, į viršų
- PORDIJA: braškė ant ratlankio
Paruošimas
- Kokteilių purtyklėje, užpildytame ledu, sumaišykite „Cruzan Braškių romą“, „Passo“ pasiflorų likerį ir aistros vaisių tyrę.
- Gerai suplakite ir supilkite į 26 uncijų uragano taurę ant šviežio ledo.
- Įpilkite supjaustytų braškių ir šviežių mėtų lapų.
- Viršuje su sodos vandeniu ir papuoškite braškėmis ant ratlankio.