Nėra nieko panašaus į kreminį, nuolaidų naminių šokolado drožlių ledų skonį. Net neįsivaizdavau, kad naminių ledų gaminti būtų taip lengva ir taip smagu.
Praėjusiais metais II gavo „KitchenAid“ ledų gamintoją Kalėdoms, o aš ilgiausiai nieko nedariau. Nesu tikras, kodėl, bet manau, kad maniau, kad tai bus daug sunkiau.
Pasirodo, naudoti labai paprasta ir dabar esu visiškai apsėstas gaminti naminius ledus!
Pirmasis mano bandymas nevyko taip, kaip planuota, ir aš sužinojau, kaip sunku, tikrai svarbu, kad „Freeze Bowl“ būtų visiškai užšalęs. Taigi, svarbiausias žingsnis yra sudėti ledų gamintoją į šaldiklį mažiausiai 12 valandų, kol planuojate gaminti ledus.
Dabar aš visą laiką laikau dubenį šaldiklyje, tokiu būdu galiu gaminti ledus, kai tik noriu.
Gaminti savo šokolado drožlių ledus yra nepaprastai smagu ir visiškai verta! Jūs turite pasirinkti geriausius ingredientus ir pataisyti skonį taip, kaip jums patinka.
Šis receptas suteikia jums sodrų, kreminį skanėstą, kuris yra toks pat geras, jei ne geriau, nei nupirktas parduotuvėje.
Taigi nuvalykite ledų gamintoją ir pasiruoškite įsigilinti į naminį šokoladinio gėrio šaukštą!
Patarimai, kaip tobulai naminiai ledai
- Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite aukštos kokybės ingredientus.
- Įsitikinkite, kad jūsų ledų gamintojo dubuo yra visiškai užšaldytas prieš virpant.
- Neužpildykite ledų gamintojo; Palikite vietos mišiniui išsiplėsti, nes jis kenkia.
- Norėdami gauti minkštesnį samtelį, leiskite ledams sėdėti kambario temperatūroje 5–10 minučių prieš patiekdami.
- Eksperimentuokite su skirtingais mišiniais, tokiais kaip susmulkinti sausainiai, riešutai ar vaisiai, skirtus įvairovei.
Kas yra naminiai šokolado drožlių ledai?
Naminiai šokolado drožlių ledai yra kreminiai, saldžiai užšaldyti desertai, pagaminti iš nulio, naudojant paprastus ingredientus, tokius kaip sunkusis grietinėlė, pienas, cukrus ir vanilė.
Užuot pirkę jį iš parduotuvės, gaminate jį namuose, tai reiškia, kad kontroliuojate ingredientus ir skonį.
Šokolado drožlės sumaišomi per skanumą arba sulankstomi po to, pridedant skanių mažų šokolado pliūpsnių prie kiekvieno kąsnio.
Tai klasikinis skanėstas, kurį smagu padaryti ir dar geriau valgyti!
Ingredientai
- Sunkus kremas
- Pienas
- Granuliuotas cukrus
- Druska
- Vanilės ekstraktas
- Šokolado drožlės
Kaip pasigaminti naminių šokolado drožlių ledų
Jums reikia užšaldyti savo ledų gamintojo dubenį bent 12 valandų prieš planuojant gaminti ledus.
Dideliame maišymo dubenyje išplakite sunkų kremą, nenugriebtą pieną, cukrų, vanilės ekstraktą ir druską, kol cukrus ištirps.

Norėdami gauti geriausią skonį, uždenkite ir atšaldykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, geriausia per naktį.

Supilkite atšaldytą mišinį į savo ledų gamintoją ir sudėkite pagal gamintojo instrukcijas.
Paprastai tai trunka 20-25 minutes.

Per pastarąsias 5 minutes kankinimo minutes palaipsniui įpilkite mini šokolado drožlių arba smulkiai supjaustytą šokoladą.
Tai užtikrina, kad jie būtų tolygiai paskirstomi.

Ledus perkelkite į hermetišką indą ir užšaldykite mažiausiai 2–3 valandas, kad prieš patiekdami sutvirtintumėte.

Įtraukite į dubenėlius ar kūgius ir mėgaukitės naminiais šokolado drožlių ledais!


Naminiai šokolado drožlių ledai
Pasilepinkite šį lengvą naminį šokolado drožlių ledų receptą! Kreminis, turtingas ir apkrautas šokolado drožlėmis, tai yra puikus naminis skanėstas bet kuriai progai.
- 2 puodeliai Sunkus kremas
- 1 puodelis nenugriebtas pienas
- ¾ puodelis granuliuotas cukrus
- 1 Šaukštis Vanilės ekstraktas
- 1 žiupsnelis iš druskos
- ¾ puodelis Mini šokolado drožlės arba smulkiai supjaustytas šokoladas
-
Jums reikia užšaldyti savo ledų gamintojo dubenį bent 12 valandų prieš planuojant gaminti ledus.
-
Dideliame maišymo dubenyje išplakite sunkų kremą, nenugriebtą pieną, cukrų, vanilės ekstraktą ir druską, kol cukrus ištirps.
-
Norėdami gauti geriausią skonį, uždenkite ir atšaldykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, geriausia per naktį.
-
Supilkite atšaldytą mišinį į savo ledų gamintoją ir sudėkite pagal gamintojo instrukcijas.
-
Paprastai tai trunka 20-25 minutes.
-
Per pastarąsias 5 minutes kankinimo minutes palaipsniui įpilkite mini šokolado drožlių arba smulkiai supjaustytą šokoladą.
-
Tai užtikrina, kad jie būtų tolygiai paskirstomi.
-
Ledus perkelkite į hermetišką indą ir užšaldykite mažiausiai 2–3 valandas, kad prieš patiekdami sutvirtintumėte.
-
Įtraukite į dubenėlius ar kūgius ir mėgaukitės naminiais šokolado drožlių ledais!