Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Medaus anakardžių vištiena yra greitas 20 minučių maišymo kepiklis, kuris puikiai tinka lengvai vakarienei. Su švelnia vištiena, traškiais anakardžiais ir saldaus skonio padažu ši naminė versija yra geresnė nei išsinešti ir supakuota su šviežiais, paryškintais skoniais!
Medaus anakardžių vištienos maišymas kepti
Anakardžių vištiena visada buvo mėgstamiausia „Rasa Malaysia“, ir tai net mano Paprasti kinų receptai kulinarijos knyga. Aš tai padariau daugybę kartų, bet kai susidūriau su medaus anakardžių vištienos variacija, žinojau, kad turiu tai išbandyti.
Tai Medaus anakardžių vištienos maišymas kepti yra supakuota su švelnia vištiena, traškiais anakardžiais ir saldaus skonio medaus padažu. Su šviežiais brokoliais ir raudonaisiais paprikomis tai Lengvas anakardžių vištienos receptas Susirenka vos per 20 minučių greitam, sveikam patiekalui.
Jei namuose turite išrankų valgytoją, šis receptas gali tiesiog padaryti triuką. Mano sūnus nėra vištienos gerbėjas, tačiau kai jis padengtas jo mėgstamu medaus padažu ir suporuotas su anakardžiais bei daržovėmis, jis valgo jį be šurmulio.
Geriausia dalis? Jums nereikia jokių specialių ingredientų – viskas yra jūsų vietinėje maisto prekių parduotuvėje. Praleiskite išėmimą ir padarykite šį šviežią, kvapnų patiekalą namuose! Būtinai peržiūrėkite mano žingsnis po žingsnio vadovą su nuotraukomis ir mano patarimais bei gudrybėmis, kad gautumėte geriausius rezultatus kiekvieną kartą!
Kodėl jums patiks šis receptas


- Paruoštas per 20 minučių. Šis receptas puikiai tinka įtemptoms savaitės naktims. Jis greitai susidaro, todėl galite greitai praleisti išėmimą ir greitai pavalgyti šviežią, naminį patiekalą ant stalo.
- Geriau nei išsinešti. Nebėra riebių, pernelyg saldžių restoranų versijų – tai turi puikų pikantiško, saldaus ir traškaus, pagaminto iš tikrų, šviežių ingredientų, pusiausvyros.
- Sveikas ir šeimai tinkamas. Su lieknais baltymais, traškiais anakardžiais ir šviežiomis daržovėmis šis maišymo kepiklis yra ir maistingas, ir skanus. Net išrankūs valgytojai tai patiks!
Ingredientai, kurių jums reikės


- Vištiena – aš naudojau vištienos krūtinėlę, tačiau, jei norite, galite ją pakeisti vištienos šlaunimis.
- Kukurūzų krakmolas – The paslaptis Maišyti vištieną maišant bulvytes.
- Aliejus – naudokite daržovių ar rapsų aliejų.
- Česnakai
- Brokoliai – aš naudojau brokolius, tačiau, jei norite, galite jį pakeisti sniego žirniais ar žirniais.
- „Brow Pepper“ – aš naudojau „Red Bell Peppers“, tačiau jūs galite naudoti bet kokius spalvotus pipirus, jei tai yra tai, ką turite ant rankų, arba pakeisti juos morkoms.
- Anakardžių riešutai
Medaus padažas
- Aš esu padažas
- Mielasis
- Vanduo
- Obuolių sidro actas – jei jo neturite, galite naudoti kinų ryžių actą ir bet kokį actą, kurį turite sandėliuke.
- Sezamo aliejus
- Kukurūzų krakmolas
Peržiūrėkite žemiau esančią receptų kortelę, kurioje rasite visą ingredientų sąrašą ir išsamią informaciją!
Apsipirkimo vadovas: Aš visada naudoju sodinukų prekės ženklą „Deluxe Whole Cashews“. Jie visada yra sveiki, lengvai sūdomi, su tobulu skoniu ir tekstūra. Pigesnis pasirinkimas yra „Planters“ prekės ženklo anakardžių pusės ir gabalai.
Receptų variacijos
- Klasikinis – Išbandykite mano anakardžių vištienos receptą, kad gautumėte paprastą, kvapnų maišymo keptuvę, kuri visada yra hitas.
- Aštrus – Mėgsti šilumą? Patikrinkite mano Aštrios anakardžių vištiena Už drąsesnį smūgį.
- Tailandas – trokšti tailandietiško skonio? Jums patiks mano Tailando anakardžių vištiena su saldžiu, pikantišku ir prieskoniu.
- Krevetės – Ar ne nuotaika dėl vištienos? Išbandykite mano anakardžių krevetes!
Geriausios anakardžių vištienos vištienos paslaptys kepti kepti
- Nepraleiskite kukurūzų krakmolo! Jis naudojamas vištienos aksavimui, todėl ji tampa nepaprastai minkšta ir švelni. Ši kinų paslaptis užrakina drėgmę, išlaikant kiekvieną įkandimą sultingą ir ištirpinantį burną-kaip tik kaip išsinešimas.
- Aš paprastai einu Visos skrudintos anakardžiaibet jei tik turite Anakardžių pusės ar gabalai, jos veikia puikiai.
- Virimo ant didelės ugnies yra dar vienas būtinas. Jei keptuvė nėra karšta, vištiena garuoja, o ne kepti, ir jūs negausite to nuostabaus restorano stiliaus char.
Dažnai užduodami klausimai
Taip! Jei mėgstate papildomą padažą, kad paslėptumėte ryžius, galite padvigubinti ingredientus, tačiau stebėkite pusiausvyrą. Turėdami daugiau medaus ir sojos padažo, skoniai gali pasidaryti per saldūs ar sūrūs, todėl prireikus sureguliuokite vandens purslą ar actą.
Šis patiekalas yra geriausias šviežias, tačiau jūs galite pradėti nuo galvos paruošdami viską į priekį – supjaustykite vištieną, supjaustykite daržoves ir sumaišykite padažą. Kai laikas valgyti, tiesiog įmeskite viską į keptuvę ir tau gera eiti!
Nerekomenduočiau užšaldyti šio patiekalo, nes padažas gali atsisakyti, kai atšildys, paveikdamas tekstūrą. Jei užšaldysite, laikykite vištieną ir daržoves atskirai nuo padažo, tada pakartotinai pašildykite kepdami, kad gautumėte geriausius rezultatus.
Visus likučius laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 3 dienų. Kai būsite pasiruošę valgyti, pašildykite jį keptuvėje ant vidutinės ugnies su vandens purslais, kad atlaisvintumėte padažą. Mikrobangų krosnelė taip pat veikia, tačiau anakardžiai nebus tokie traškūs!
Šis receptas yra 580 kalorijų vienai porcijai.


Ką patiekti su medaus anakardžių vištiena
Azijos stiliaus lengvai ir sveikai vakarienei namuose rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.


Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Marinuokite vištieną su kukurūzų krakmolu 5 minutes. Tai padės padaryti vištienos švelnumą.
-
Sumaišykite visus padažo ingredientus ir išmaišykite, kad gerai sujungtumėte. Atidėti.
-
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Kai jis bus įkaitintas, prieš įpildami vištienos, įpilkite česnako ir kepkite kepti keletą sekundžių. Maišykite vištieną, kol paviršius pasidarys baltas, tada įpilkite brokolių, paprikų ir anakardžių riešutų.
-
Prieš dedant padažą, išmaišykite, kad gerai sujungtumėte. Toliau maišykite, kol vištiena iškeps, o padažas sutirštės. Išmeskite ir nedelsdami patiekite su garintais ryžiais.
- Nepraleiskite kukurūzų krakmolo! Jis naudojamas vištienos aksavimui, todėl ji tampa nepaprastai minkšta ir švelni. Ši kinų paslaptis užrakina drėgmę, išlaikant kiekvieną įkandimą sultingą ir ištirpinantį burną-kaip tik kaip išsinešimas.
- Aš paprastai einu Visos skrudintos anakardžiaiBet jei turite tik anakardžių puses ar gabalus, jos veikia puikiai.
- Virimo ant didelės ugnies yra dar vienas būtinas. Jei keptuvė nėra karšta, vištiena garuoja, o ne kepti, ir jūs negausite to nuostabaus restorano stiliaus char.
Tarnavimas: 2žmoniųAr Kalorijos: 582KcalAr Angliavandeniai: 41gAr Baltymas: 33gAr Riebumas: 34gAr Sočiųjų riebalų: 5gAr Polinesočiųjų riebalų: 8gAr Mononesočiųjų riebalų: 19gAr Trans riebalai: 0,1gAr Cholesterolis: 73mgAr Natris: 910mgAr Kalis: 876mgAr Pluoštas: 3gAr Cukrus: 26gAr Vitaminas A: 1249IuAr Vitaminas C: 81mgAr Kalcis: 55mgAr Geležis: 3mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.