Kai šalta lauke, niekas tavęs geriau pašildo nei šiltas, nuoširdus troškinimas. Šis sūrus vištienos brokolių ir ryžių troškinimas yra puikus patiekalas, kurį reikia gaminti, kai lauke šalta, o jūs ieškote patogaus maisto.
Didžioji šios trasos dalis yra paprasti ingredientai, kuriuos dauguma žmonių jau yra virtuvėje. Galite lengvai pakeisti šviežius ingredientus šaldytais ingredientais, kad jis būtų patogesnis.
Sūrio vištienos brokolių ryžių troškinimas pataiko į visus žymes: jis yra kreminis, sūrus ir supakuotas su skoniu, kartu ir be galo lengva pagaminti.
Šis vištienos ryžių troškinimas yra minios malonumas, kurį pamėgs visa jūsų šeima. Tai paprastas būdas pasigaminti sūrio, kreminio ir patogaus patiekalo, nepraleidžiant valandų virtuvėje.
NesvarbuIPE savo namuose.
Ar išbandėte šį receptą? Dalykitės savo posūkiais ir patarimais žemiau esančiuose komentaruose!
Kodėl jums patiks ši trasa Receptas
- Paprasti ingredientai: Šiame recepte naudojami sandėliuko kabės, tokios kaip ryžiai, vištiena ir brokoliai, kartu su sūriu ir kremine pagrindu, kad viskas surištų.
- Draugiška šeimai: Vaikams ir suaugusiesiems patinka sūrus gėris ir švelnūs skoniai, puikus būdas įsijausti į keletą papildomų brokolių!
- Viena keptuvė Maistas – mažiau valymas, daugiau laiko su šeima!
- Pritaikomas: Galite lengvai pridėti papildomų daržovių, naudoti skirtingus sūrius arba padaryti juos lengvesnius su sveikesniais apsikeitimais.
- „Make-Ahead“ valgis: Paruoškite jį iš anksto ir kepkite, kai būsite pasiruošę, arba užšaldykite, kad galėtumėte vakarieniauti be šurmulio.
Kas yra sūrio vištienos brokolių ir ryžių patiekalų?
Sūrūs vištienos brokoliai ir ryžių troškinimas yra nuoširdus, vienas keptuvėje, patogus maistas, pagamintas iš švelnios vištienos, virtų ryžių ir brokolių žiedynų, sumaišytų su kreminiu, sūriu padažu.
Šis paprastas troškinimo receptas yra mėgstamas šeimai, puikiai tinkantis sočiai vakarienei, kurią lengva paruošti ir supakuoti skoniu. Tai puikus būdas mėgautis sūria vištiena, brokoliais ir ryžiais vienu skaniu patiekalu!
Tai populiarus pasirinkimas įtemptoms savaitės naktims, puodeliams ar šaldytuvų patiekalams „Make-Ahead“, nes lengva surinkti ir kepti su minimaliomis pastangomis.
Ingredientai
- Alyvuogių aliejus
- Svogūnai, supjaustytos supjaustytos
- Vištienos krūtinėlės be kaulų, supjaustykite į įkandimo dydžio gabalus
- Česnakai, malti
- Ilgas grūdų baltųjų ryžių, nevirtų
- Šviežios brokolių žiedynai
- Vištienos sultinis
- Čedaro sūris, susmulkintas
- Druska
- Pipirai
Kaip pasigaminti sūrių vištienos brokolių ir ryžių troškimo
Didelėje keptuvėje ar keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūnus alyvuogių aliejuje.

Pagardinkite vištieną druska ir pipirais.

Kai svogūnai suminkštins, padidinkite šilumą iki vidutinio aukščio ir įpilkite vištienos į keptuvę.

Paruduokite vištieną, tada įpilkite česnako. Virkite dar maždaug 3 minutes.

Paspauskite vištieną į vieną keptuvės pusę ir įpilkite papildomo šaukšto alyvuogių aliejaus į kitą pusę.
Į alyvuogių aliejų įpilkite nevirtų ryžių ir porą minučių pakepinkite juos, kol ryžiai taps lengvą auksinę spalvą.

Į keptuvę įpilkite vištienos sultinio ir užvirkite mišinį.

Nuleiskite ugnį iki troškimo ir uždenkite keptuvę dangčiu.
Virkite vištienos ir ryžių mišinį, uždengtą maždaug 12 minučių.

Įpilkite brokolių į vištienos ir ryžių mišinį; Išmaišykite, kad sujungtumėte.

Toliau virkite dengtą dar 10 minučių ant žemos arba tol, kol brokoliai ir ryžiai bus švelnūs.

Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite sūrį.

Prieš patiekdami, tegul Casserole kelioms minutėms vėsina.


Sūrio vištienos brokolių ir ryžių patiekalų
Atraskite skanų vištienos brokolių ryžių sūrio patiekalo receptą, kuris taps mėgstamiausiu jūsų šeimos patogiu maistu.
- 3 šaukštai padalintas ypač nekaltybės alyvuogių aliejaus
- 1/2 Vidutiniškai geltonas svogūnų kubeliais
- 1 svaras be odos be odos vištienos krūtinėlės, supjaustytos įkandimo dydžio gabalėliais
- 2 gvazdikėliai maltas česnakas
- 1 šaukštelis košerinė druska
- 1/2 šaukštelis Šviežiai malti pipirai
- 1 puodelis nevirti ypač ilgų grūdų balti ryžiai
- 1 Didelė krūva šviežių brokolių
- 2 1/2 puodeliai Vištienos sultinis
- 1 puodelis papildomas aštrus čederio sūris
-
Didelėje keptuvėje ar keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūnus alyvuogių aliejuje.
-
Pagardinkite vištieną druska ir pipirais.
-
Kai svogūnai suminkštins, padidinkite šilumą iki vidutinio aukščio ir įpilkite vištienos į keptuvę.
-
Paruduokite vištieną, tada įpilkite česnako. Virkite dar maždaug 3 minutes.
-
Paspauskite vištieną į vieną keptuvės pusę ir įpilkite papildomo šaukšto alyvuogių aliejaus į kitą pusę.
-
Į alyvuogių aliejų įpilkite nevirtų ryžių ir porą minučių pakepinkite juos, kol ryžiai taps lengvą auksinę spalvą.
-
Į keptuvę įpilkite vištienos sultinio ir užvirkite mišinį.
-
Nuleiskite ugnį iki troškimo ir uždenkite keptuvę dangčiu.
-
Virkite vištienos ir ryžių mišinį, uždengtą maždaug 12 minučių.
-
Įpilkite brokolių į vištienos ir ryžių mišinį; Išmaišykite, kad sujungtumėte.
-
Toliau virkite dengtą dar 10 minučių ant žemos arba tol, kol brokoliai ir ryžiai bus švelnūs.
-
Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite sūrį.
-
Prieš patiekdami, tegul Casserole kelioms minutėms vėsina.