Valentino diena ragina ką nors ypatingo, o pabučiavimas iš rožės yra geriausias būdas gurkšnoti stilių.
Šis stulbinantis „Costera Cocina Tulum“ kokteilis Čikagoje, Ilinojaus valstijoje, yra toks pat žavus, kaip ir skanus, pasižymi puikia atogrąžų saldumo ir trapumo gaivinimo balansu. Lygus degtinės pagrindas nustato sceną vešliam aistringam vaisiui ir sultingi gvajavoms, o šviežia citrina prideda ryškų, švelnų keltuvą.
„Šis kokteilis yra sukurtas taip, kad jaustųsi kaip šventė stiklinėje“, – sako „Parker Hospitality Beverage“ direktorė Carla Lorenzo.
„Passionfruotų ir gvajavos skoniai suteikia ryškų, sultingą saldumą, o degtinė ir citrina ją gaivina ir subalansuoja. Ir, žinoma, valgomieji blizgučiai ir gėlė prideda tą ypatingą prisilietimą – galų gale tai Valentinas! “
Bučinys iš rožės
Ingredientai
- 2 brūkšniai valgomieji auksiniai blizgučiai
- 3 brūkšnių mokesčio putos
- ¾ uncijos. Citrinų sultys
- ½ uncijos. Tikra gvajava
- ¾ uncijos. Passoã Passionfruit
- 1 ½ uncijos. Degtinė
Paruošimas
- Visus ingredientus į purtyklę (įskaitant blizgučius).
- Į skardą įpilkite ledo.
- Suplakite ir dvigubą deformaciją, naudojant smulkų akių filtrą į kupė stiklą.
- Papuoškite rožių žiedlapiais ir širdies pabarstytais!
- Mėgaukitės!