Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Tai lengva cukinijų krevečių receptas yra greitas ir skoningas maišymas su sultingomis krevetėmis, švelniais cukinijomis, grybais ir morkomis pikantiškame rudame padaže-per mažiau nei 20 minučių. Puikiai tinka paprastam, sveikam savaitės nakties patiekalui!
Krevečių cukinijos maišymas kepti
Krevetės ir cukinijos yra vienas iš mano mėgstamiausių cukinijų receptų. Priežastis yra paprasta: greitai tai pagamina, užtrunka tik apie 20 minučių, o galutinis rezultatas yra skanus ir gaivus. Be to, krevetės su cukinijomis pikantiškame padaže yra tikrai nepriekaištingai pagamintos „Food Heaven“, siūlančios mažai angliavandenių ir daug baltymų.
Man patinka, kaip krevetės išlieka apkūnios ir sultingos, mirkančios visus pikantiško padažo skonius, o cukinijos prideda tik reikiamą traškumo kiekį. Tai lengvas cukinijų krevečių receptas yra vienas iš mano greitų patiekalų-tai paprasta, sveika ir supakuota su skoniu!
„Cukini“ yra daugiametis mėgstamiausias pavasaris iki pavienos vegetariškos vegetos, puikiai tinkančios tiek pikantiškiems, tiek saldiems patiekalams. Jei jums patinka gaminti maistą su cukiniais, jums patiks mano krevečių cukinijos maišymas kepti! Norėdami gauti lengvesnių ir skanesnių cukinijų receptų, peržiūrėkite mano cukinijų makaronų salotas, česnako sviestą pakepintus cukinijas ir cukinijų karis! Būtinai patikrinkite mano patarimus, kad šis receptas būtų tobulas kiekvieną kartą!
Azijos rudas padažas cukinijų krevetėms


Pasidaryti kvapnų Kiniškas rudas padažas Namuose yra daug lengviau, nei jūs galite pamanyti. Jums reikia tik kelių Pagrindiniai ingredientaikaip austrių padažas ir sezamo aliejus, kurį galite patraukti kitą kartą, kai būsite prekybos centre.
Naudodamiesi šiais dviem kuokšteliais galite gaminti patiekalus, kurie yra šviežesni, mažiau riebūs ir skanesni už tai, ką gautumėte iš savo vietinio išėmimo. Tai sveikesnis ir prieinamesnis būdas patobulinti mėgstamas maišymo bulvytes – kaip ir šis cukinijų krevečių receptas!
Ingredientai, kurių jums reikės


- Krevetės – jei norite, galite pakeisti krevetes be kaulų, be odos vištienos krūtinėlės, plonai supjaustytos ar supjaustytos kubeliais, kad cukinijų vištiena maišytų kepti!
- Cukinijos
- Aliejus – naudokite augalinį aliejų arba rapsų aliejų.
- Imbieras
- Kūdikių morkos – galite ją pakeisti įprastomis morkomis, jei tai yra tai, ką turite po ranka.
- Grybai – aš naudojau mygtukų grybus, bet jei ant rankos turite „Cremini“ ar „Shiitake“, nedvejodami naudokite juos vietoj to!
Kiniškas rudas padažas
- Austrių padažas
- Vanduo
- Cukrus
- Sezamo aliejus
- Druska
Norėdami gauti išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą, būtinai peržiūrėkite šio įrašo apačioje esančią receptų kortelę!
Kaip pasigaminti cukinijų krevečių receptą


Tiesiog išmeskite visus Rudos padažo ingredientai Dubenyje gerai išmaišykite ir atidėkite vėliau.
Įkaitinkite keptuvę, keptuvę ar WOK ir įpilkite alyvos. Kartą malonu ir karšta, Įmeskite imbierą Ir maišykite kepti, kol jis kvepia nuostabiai. Tada Įpilkite krevečių Ir virkite, kol jie nepermatomi. Po to Įmeskite cukinijas, morkas ir grybus.
Tiesiog išmeskite viską aplink ir Maišykite kepti maždaug 30 sekundžių. Laikyk jį judėti!
Dabar Įpilkite į rudą padažą (Prieš užpildami, greitai išmaišykite) ir viską sumaišykite. Kai padažas sutirštės, tiesiog išmeskite jį ir iškart patiekite su kai kuriais garuotais ryžiais!
Geriausios krevečių cukrinio paslaptys maišant kepti
- Aš jį gaunu, kepant gali atrodyti šiek tiek bauginanti, tačiau tai iš tikrųjų yra labai lengva! Jei neturite wok, nesijaudinkite – bet kokie įprastos keptuvės ar keptuvės veikia puikiai. raktas Greitai gamina viską. Tiesiog išmeskite, apverskite ir pasukite ingredientus į keptuvę, o kai jie virti, supilkite padažą. Tai viskas!
- Jei naudojate šaldytos krevetėsbūtinai juos visiškai atšildykite ir prieš virimą padėkite jiems gerai nusimesti popierinius rankšluosčius. Tai padeda atsikratyti bet kokio vandens pertekliaus ir palengvina jūsų maišymą ir traškią, o ne drėgną!
- Aš visada įsitikinu Neapsikepti krevečių! Jiems reikia tik kelių minučių, kad jis taptų nepermatomas ir supyktų. Kai tik jie bus baigti, aš iškart ištraukiu juos iš keptuvės, kad jie būtų švelnūs ir išvengiu tos guminės tekstūros.
- Nesivaržykite pakeisti grybų ar morkų Bet kokios jums patinka daržovės—Bell Pippers, Snow Peas ar brokoliai būtų nuostabūs pasirinkimai!
Dažnai užduodami klausimai
Taip! Vištiena, jautiena ar net tofu būtų puikūs krevečių pakaitalai. Jei naudojate vištieną ar jautieną, tiesiog būtinai supjaustykite juos, kad net keptumėte.
Tikrai! Jei norite daugiau padažo, tik padvigubinkite rudojo padažo ingredientus. Tiesiog stebėkite pusiausvyrą, kad jis nebūtų per sūrus! Visada galite pataisyti, kad tiktų jūsų skoniui.
Maišytos pūslės visada yra geriausios, kai švieži, tačiau jūs galite visiškai viską paruošti anksčiau. Tiesiog daržoves ir krevetes laikykite atskirai šaldytuve ir iš anksto pasidarykite padažą. Tada, kai būsite pasirengę gaminti maistą, viskas bus gerai!
Visus likučius laikykite į hermetišką indą šaldytuve iki 2–3 dienų. Kai pakartotinai pašildykite, tik keletą minučių išmeskite jį į karštą keptuvę, kad sugrąžintumėte jį į gyvenimą!
Aš nerekomenduoju užšalimo, nes maišytos ir pilnos visada yra geriausios šviežios. Patikėk manimi, jūs neturėsite jokių likučių!
Šis receptas yra 149 kalorijos vienai porcijai.


Ką patiekti su cukinijų krevečių receptu
Norėdami gauti sveiką patiekalą ir lengvą savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus.
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami, užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“ naujiems atnaujinimams.
Kiti cukinijų receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Sumaišykite visus rudojo padažo ingredientus, gerai išmaišykite ir atidėkite.
-
Įkaitinkite keptuvę, keptuvę ar WOK ir įpilkite alyvos. Kai aliejus kaitinamas, įpilkite imbiero ir maišykite iki aromatinės, po to-krevetės. Maišykite krevetes, kol paviršius taps nepermatomas, tada įpilkite cukinijų, morkų ir grybų.
-
Maišykite ir maišykite apie 30 sekundžių.
-
Įpilkite rudojo padažo (maišykite jį prieš pat naudojimą) ir išmaišykite, kad gerai sujungtumėte su ingredientais. Kai padažas sutirštės, išmeskite ir nedelsdami patiekite su garuose su garuose.
- Aš jį gaunu, kepant gali atrodyti šiek tiek bauginanti, tačiau tai iš tikrųjų yra labai lengva! Jei neturite wok, nesijaudinkite – bet kokie įprastos keptuvės ar keptuvės veikia puikiai. raktas Greitai gamina viską. Tiesiog išmeskite, apverskite ir pasukite ingredientus į keptuvę, o kai jie virti, supilkite padažą. Tai viskas!
- Jei naudojate šaldytos krevetėsbūtinai juos visiškai atšildykite ir prieš virimą padėkite jiems gerai nusimesti popierinius rankšluosčius. Tai padeda atsikratyti bet kokio vandens pertekliaus ir palengvina jūsų maišymą ir traškią, o ne drėgną!
- Aš visada įsitikinu Neapsikepti krevečių! Jiems reikia tik kelių minučių, kad jis taptų nepermatomas ir supyktų. Kai tik jie bus baigti, aš iškart ištraukiu juos iš keptuvės, kad jie būtų švelnūs ir išvengiu tos guminės tekstūros.
- Nesivaržykite pakeisti grybų ar morkų Bet kokios jums patinka daržovės—Bell Pippers, Snow Peas ar brokoliai būtų nuostabūs pasirinkimai!
Tarnavimas: 3žmoniųAr Kalorijos: 149KcalAr Angliavandeniai: 6gAr Baltymas: 11gAr Riebumas: 8gAr Sočiųjų riebalų: 5gAr Cholesterolis: 95mgAr Natris: 620mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 3g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.