Taro maišant su šukų aliejumi


Šis taro maišant su šukų aliejumi yra toks paprastas, su vos 8 ingredientais. Tai užtrunka mažiau nei 30 minučių, tačiau, nepaisant paprastumo, tai stebėtinai skanu!

Jei nesate iš Zhejiango provincijos, tai turbūt pirmas kartas, kai jį matote, tačiau aš raginu jus išbandyti ir mėgautis savo vaikystės skoniu.

Regioninis patiekalas, su kuriuo užaugau

Šis taro maišant su šukų aliejumi yra regioninis namų ruošimo patiekalas iš Zhejiango rytinėje Kinijoje. Aš užaugau su tuo – mano močiutė ir teta dažnai ruošdavo ją gamindami „Taro“ sezono ankstyvą rudenį.

Tai vienas iš paprasčiausių būdų, kaip aš žinau, kaip gaminti Taro. Šukelis papildo taro išskirtinai gerai – aromatinis, neperkraunant šio riešuto skonio. Tai jauku, jauku ir greita!

Nors nedaug žmonių matė šį patiekalą, skaitytojas to neseniai paprašė. Aš iš karto atpažinau, apie ką ji kalba, ir ėmėsi patarimo pateikti, koks gali būti universalus Taro.

Naudojimas mažam taro

Visi „Taro“ receptai, kuriuos mes iki šiol paskelbėme, paragino didelį Taro (niekada negirdėjote apie Taro? Perskaitykite viską čia). Šį kartą mes naudojame mažą tarą, kuris yra maždaug beisbolo dydžio.

Mažas taro turi unikalią tekstūrą, palyginti su dideliu, kuris dažnai naudojamas kantono virimo metu. Didelis taro yra krakčinesnis ir sausesnis, o mažas taro yra tankesnis ir turi šiek tiek kramtomos tekstūros. Tai panašus į skirtumą tarp krakmolingų bulvių, tokių kaip russetos ir vaškinės bulvės, pavyzdžiui, „Yukon Golds“.

Kai kurie taip pat pasakytų, kad mažas taro turi slidžią ar net liekną tekstūrą. Tačiau šiame patiekale aš visai nerandu liekno taro. Aš iš tikrųjų renkuosi mažą tarą!

Mažas taro į gamybos krepšį

Mažas taro dažnai naudojamas sriubose. Jie gali padėti sutirštinti sriubą be kukurūzų krakmolo.

Papildomi taškai:

  • Ieškodami mažo taro, rinkitės tvirtus, turinčius lygų paviršių ir be odos pelėsio požymių.
  • Maisto gaminimo laikas skirsis atsižvelgiant į sezoną „Taro“ ir „Neessons Taro“. Švieži Taro sezono metu virkite greičiau. Jums gali tekti sureguliuoti virimo laiką. Taro yra padarytas tada, kai jis yra šakinis, kaip bulvė.
  • Aš nesu alergiškas taro odai, tačiau kai kuriems žmonėms taro gali būti dirginantis oda. Aš vilkėjau pirštines, kai nulupau taro šiame įraše esančias nuotraukas, kad atkreipčiau dėmesį į šį tašką. Tačiau aš asmeniškai nežiūriu pirštinių tvarkydamas Taro. Jei turite jautrią odą, mūvėkite pirštines!

Taro šukų maišymo kepimo recepto instrukcijos

Nulupkite tarą ir supjaustykite juos į 1 colio (2,5 cm) gabaliukus. Jei turite jautrią odą, mūvėkite tam skirtas pirštines!

Įkaitinkite savo wok ant vidutinės ugnies ir įpilkite aliejaus ir baltųjų lazdelių dalių. Virkite 1-2 minutes, kol kvapi. Pridėkite tarą.

Įpilkite 1 puodelio vandens kartu su druska, sezamo aliejumi, vegetarišku austrių padažu ir maltais baltaisiais pipirais. Išmaišykite, kad sujungtumėte.

Uždenkite ir virkite ant vidutinės ugnies 12-15 minučių arba tol, kol taro suminkštės. Periodiškai patikrinkite ir, jei reikia, įpilkite daugiau vandens, kad neliktumėte prilipimo, nes vanduo išvirs.

Kai taro suminkštės, o didžioji dalis skysčio iškeps (turėtų būti šiek tiek sutirštėjusio padažo), išmaišykite žalias šukutės dalis. Paragaukite ir įpilkite druskos, jei reikia.

Patiekite!

Taro su šonais

Taro maišant su šukų aliejumi

Šis paprastas kinų taro maišant su šukų aliejumi turi tik 8 ingredientus-per mažiau nei 30 minučių, tačiau tai stebėtinai skanu!

Taro maišant su šukų aliejumi

Tarnauja: 4

Užkirsti kelią ekranui tamsėti

Instrukcijos

  • Nulupkite tarą ir supjaustykite juos į 1 colio (2,5 cm) gabaliukus. Jei turite jautrią odą, mūvėkite tam skirtas pirštines!

  • Įkaitinkite savo wok ant vidutinės ugnies ir įpilkite aliejaus ir baltųjų lazdelių dalių. Virkite 1-2 minutes, kol kvapi. Įpilkite taro ir 1 puodelio vandens kartu su druska, sezamo aliejumi, vegetariškos austrių padažu ir maltais baltaisiais pipirais. Išmaišykite, kad sujungtumėte.

  • Uždenkite ir virkite ant vidutinės ugnies 12-15 minučių arba tol, kol taro suminkštės. Periodiškai patikrinkite ir, jei reikia, įpilkite daugiau vandens, kad neliktumėte prilipimo, nes vanduo išvirs.

  • Kai taro suminkštės, o didžioji dalis skysčio iškeps (turėtų būti šiek tiek sutirštėjusio padažo), išmaišykite žalias šukutės dalis. Paragaukite ir įpilkite druskos, jei reikia. Patiekite!

Mitybos faktai

Kalorijos: 279Kcal (14%) Angliavandeniai: 49g (16%) Baltymas: 3g (6%) Riebumas: 8g (12%) Sočiųjų riebalų: 1g (5%) Polinesočiųjų riebalų: 3g Mononesočiųjų riebalų: 5g Trans riebalai: 0,03g Natris: 358mg (15%) Kalis: 1106mg (32%) Pluoštas: 8g (32%) Cukrus: 1g (1%) Vitaminas A: 219Iu (4%) Vitaminas C: 9mg (11%) Kalcis: 88mg (9%) Geležis: 1mg (6%)





Source link

Daugiau iš autoriaus

Chillin With The Cast of Tyler Perrys Zatima

Cukinijų krevečių receptas (geriausias kinų receptas)