Paklaustas Stephano Roehmo apie kokteilius „Cabo Wabo Cantina“


„Cabo Wabo Cantina“ švenčia 15 metų nuo pat įkūrimo Las Vegase, o tai yra neįtikėtinas etapas, atsižvelgiant į amžiną juostos kraštovaizdį.

Ji įsitvirtino kaip ikoninė paskirties vieta, švenčiama dėl savo atsipalaidavusios vibe ir autentiškų Meksikos skonių. Stephenas Roehmas, gėrimų direktorius ir generalinio direktoriaus padėjėjas, kalba apie jo apeliaciją: „Mūsų ramios interjero gabenimas svečius Maistas, o mūsų kokteiliai yra geriausi. “ „Cabo Wabo“ universalumas paverčia jį romantišku vakaru, nesvarbu, ar tai yra romantiškas vakaras, ar atsitiktinis išvyka su draugais, ar žaidimo dienos susibūrimas.

„Cantina“, iš pradžių įsivaizduojama roko legenda Sammy Hagar, išliko ištikima savo šaknims, tobulėjant laikui. „Maisto ir gėrimų, kurie patiekiami, vibracijos ir burnoje tirpstantys gėrimai yra tokie stiprūs kaip niekada“,-sako Roehmas, pažymėdamas, kad linksma, į fiesta panaši atmosfera palaiko Sammy gyvenimo būdą Vegaso širdyje.

Vykdomasis šefas Tacho Kneelandas reguliariai atnaujina meniu, derindamas naujausias ir geriausias tendencijas su autentiškais skoniais. Svečiai visada gali grįžti ir atrasti ką nors naujo.

Muzika išlieka svarbiausia „Cabo Wabo“ tapatybėje, pagerbiant savo roko „N ‘Roll Origins“, o Roehmas pažymi, kad „muzika yra kiekvieno vakarėlio gyvybė“. Svečiai gali peržiūrėti atmintines iš Hagaro roko „n“ ritinių dienų, kai jie lankosi, sukurdami gyvą, tačiau atlaidų paplūdimio atmosferą, kuri prieštarauja vis populiaraus juostos šurmuliui. Muzikinis vibe palaiko svečius prisijungusius prie Cantina šaknų, tuo pačiu siūlant tuo pačiu pabėgti.

Meniu atspindi „Cabo San Lucas“ skonius, įtraukiant įkvėpimą iš visos Meksikos. Parašo „Baja“ patiekalai, tokie kaip krevetės ceviche, žuvų tacos ir Sammy „Tequila“ krevetės, yra suporuoti su tokiomis klasikomis kaip fajitas ir enchiladas. Virėjas Kneelandas dažnai keliauja į savo gimtąją šalį įkvėpimui, užtikrindamas, kad meniu išliks šviežias. „Roehm“ ypač mėgsta „Baja Shrimp Ceviche“, pagamintą iš šviežių baja krevetių, sumaišytų su agurkais, pomidorais, raudonuoju svogūnu, jalapeño ir kalendra.

„Cabo Wabo“ kokteilių programa yra dar viena svarbi lygi, kai „Margaritas“ yra išskirtinis pasiūlymas.

„Pagaminta iš„ Santo Tequila “, mūsų margaritos yra tokios skonio kaip mango, tamarindas ir„ Blood Orange “, tačiau„ Margarita Verde “yra gerbėjų mėgstamiausia“, – teigė Roehmas.

Šis gaivus gėrimas sujungia „Santo Tequila“ su agurkais, kalendra ir kalkėmis. Kitas svečių mėgstamiausias yra „CW Mai Tai“, kuriame vaizduojamas Sammy paplūdimio baro romas ir atogrąžų sulčių mišinys.

„Cabo Wabo“ ir toliau subalansuoja inovacijas su savo parašo pasiūlymais, reaguodama į besivystančias turistų tendencijas.

„Mes laikomės naujausių maisto ir kokteilių tendencijų, tačiau klasikai, pavyzdžiui, šviežios margaritos, autentiški Meksikos skoniai ir žudikų muzika, žmonės sugrąžina.“

Lankytojai gali tikėtis naujų renginių ir patirties, kol „Cantina“ išsaugo savo autentišką, uolų įkvėptą atmosferą, užtikrindami, kad visada yra kažkas įdomaus ir naujo.

„Cabo Wabo“ „Margarita Verde“ yra pagaminta iš Sammy Hagaro „Santo Blanco Tequila“, gaiviai suporuotas su šviežiu agurku ir kalkėmis, ir baigtas su kalendros garnyru, kad suapvalintų gėrimo skonio profilį ir galutinį „Green“ prisilietimą.






Tuckerio + Hosslerio fotografijos nuotrauka




Margarita Verde




Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Šventa balta tekila
  • 1 uncija. Šviežia agurkas
  • ¼ uncijos. Šviežia kalendra
  • ½ uncijos. Šviežios laimo sultys
  • 1 uncija. Saldus ‘n rūgštus mišinys
  • Sodos vanduo



Paruošimas

  1. Muddle agurkas ir kalendra kokteilių purtyklėje.
  2. Įpilkite tekilos, kalkių, rūgščio mišinio ir gerai purtykite.
  3. Supilkite į „Margarita“ stiklą ant ledo.
  4. Užpildykite sodos vandeniu.


„Sammy’s Smash Hit“ nuo 1984 m. Vasaros, pavadintas „Sammy“ triuškinimu, negali vairuoti 55, tai yra gražus Sammy dviejų „Spirit Lines“ „Sammy“ paplūdimio baro romo ir Santo Tequila derinys. Vakarėlių jūsų burnos skoniai kartu dirba, kad sukurtų stulbinantį kokteilį, kuris buvo ilgametis „Cabo Wabo“ mėgstamiausias.






J Rick Martin nuotrauka




Negaliu vairuoti 55




Ingredientai


  • ½ uncijos. „Sammy’s Beach Bar Platinum Rum“
  • ½ uncijos. Saint White Tequila
  • ½ uncijos. Degtinė
  • ½ uncijos. Džinas
  • ½ uncijos. Amaretto


  • ½ uncijos. Spanguolių sultys
  • ½ uncijos. Šviežios apelsinų sultys
  • ½ uncijos. Šviežios ananasų sultys
  • ½ uncijos. Šviežios laimo sultys
  • 1 purslų grenadinas

Paruošimas

  1. Visus ingredientus supilkite į aukšto kamuolio stiklą ant ledo.
  2. Maišykite ir mėgaukitės.


„CW Mai Tai“ tapo „Cabo Wabo“ parašu. Pagaminta su Sammy paplūdimio baro romu kartu su jūreiviu Jerry Rum, orgeat, grenadine ir atogrąžų sultimis, jis gabena svečius paplūdimyje, palikdamas Las Vegaso juostos šurmulį.






Cabo Wabo Cantina nuotrauka




CW daugiau


pateikė Cabo Wabo Cantina



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Sammy paplūdimio baro romo
  • 1 oz jūreivis Jerry rom
  • ½ uncijos. Orgetas
  • 2 uncijos. Apelsinų sultys
  • 2 uncijos. Ananasų sultys
  • ½ uncijos. Grenadinas
  • Viršuje su „Myer“ romu
  • Oranžinė ir vyšnia, garnyrui



Paruošimas

  1. Sujunkite pirmuosius 6 ingredientus į kokteilių purtyklę ir gerai suplakite.
  2. Supilkite į aukštą stiklinę ant ledo ir viršuje su Myerio romu.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Mėlynių pyragas – mėlynių pyrago receptas

Prancūzų raudoni ryžiai ir grybų sriuba