Mėlynių pyragas – mėlynių pyrago receptas


Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.

Tai lengva Mėlynių pyragas Receptas yra labai drėgnas ir supakuotas su saldžiomis, aštriomis mėlynėmis kiekviename kąsnyje. Turėdami tik keletą paprastų ingredientų ir laiptelių – nereikia stendo maišytuvo – turėsite skanų naminį pyragą, puikiai tinkantį bet kokiai progai!

Lengvas drėgno mėlynių pyrago receptas

Jei esate mėlynių mėgėjas, turite išbandyti šį drėgną, sviestą ir nepaprastai lengvą Mėlynių pyragas! Jame yra šviežių mėlynių, neįtikėtinai minkšta ir tobula kaip kavos pyragas, kurį galima mėgautis su savo rytine kava ar jaukia arbatos puodeliu. Aš padariau savo keturias mini kepalų keptuves, paversdamas jas žaviu mažu Mėlynių cakeletai kurie puikiai tinka popietės arbatai su draugais ar šeima.

Geriausia dalis? Tai Drėgnas mėlynių pyrago receptas yra toks lengvas ir nepriekaištingas, kad net jei esate pradedantysis kepėjas, galite tai padaryti tik su plaktuku – nereikia stendo maišytuvo! Netrukus pavasarį, paimkite šviežias mėlynes ir pateikite šį receptą! Nepamirškite patikrinti mano patarimų, kad šis pyragas būtų tobulas kiekvieną kartą!

Mėgsti mėlynes? Turite išbandyti šiuos: mėlynių svarų pyragą, mėlynių bandeles ir mėlynių galetą. Šie receptai puikiai tinka mėlynių gerbėjams, tokiems kaip jūs!


Kodėl jums patiks šis receptas

Lengvas mėlynių pyrago receptas su šviežiomis mėlynėmis, patiekiamas ant stalo.Lengvas mėlynių pyrago receptas su šviežiomis mėlynėmis, patiekiamas ant stalo.
  • Drėgnas ir sviestas. Kiekvienas kąsnis yra minkštas, švelnus ir pilnas sviestinio gėrio. Šis pyragas yra viskas, ko noriu mėlynių skanėste.
  • Mėlynių mėgėjų svajonė. Kiekviename kąsnyje jis supakuotas su sultingomis, saldžiomis mėlynėmis, suteikiant pyragą tą skonį, kurio aš negaliu gauti.
  • Taip lengva padaryti. Rimtai, šios mėlynių kaukolės yra nepriekaištingos! Jums nereikia stendo maišytuvo, tik šluotelės, ir jūs visi esate nusiteikę.

Ingredientai, kurių jums reikės

Mėlynių pyrago ingredientai.Mėlynių pyrago ingredientai.

Šis paprastas mėlynių pyrago receptas reikalauja šių ingredientų:

  • Sviestas – aš naudojau nesūdytą sviestą, bet jei jūs esate išeinantis, veikia ir sūdytas sviestas – tiesiog praleiskite druską. Įsitikinkite, kad sviestas yra kambario temperatūroje, kad būtų geriausia tekstūra.
  • Cukrus
  • Kiaušinis – naudokite kambario temperatūros kiaušinius.
  • Pienas-aš naudojau nenugriebtą pieną, bet jūs galite lengvai jį pakeisti migdolų ar avižų pienu, kad pieno produktai be pieno versijos. Tiesiog įsitikinkite, kad pienas yra kambario temperatūroje.
  • Vanilės ekstraktas
  • Universalūs miltai-jei norite lengvesnės, minkštesnės tekstūros, šiam receptui galite naudoti pyrago miltus!
  • Kepimo milteliai
  • Druska
  • Mėlynės – tam naudojau šviežias mėlynes, tačiau jūs galite visiškai naudotis šaldytais, jei būtent tai jūs turite po ranka!

Norėdami gauti visą informaciją apie kiekvieną ingredientą, būtinai peržiūrėkite recepto kortelę įrašo apačioje!


Receptų variacijos

Čia yra keletas įdomių variantų, kuriuos galite išbandyti, jei norite pakeisti dalykus:

  • Sviesto pyragas – Laikykite jį klasikiniu minkštu, sodriu ir drėgnu sviestiniu pyragu, puikiai tinkančiu bet kokiai progai.
  • Braškių pyragas – Perjunkite jį šviežiomis braškėmis! Šis braškių pyragas yra saldus, minkštas ir sprogo vaisiniu gerumu.
  • Razinų pyragas – Ieškai kažko šiek tiek kitokio? Razinų pyragas suteikia jums turtingą, prieskonių skonį su šiek tiek tekstūros iš razinų.
  • Brownie sviesto pyragas – Šokolado mėgėjai, tai tau! Į savo sviesto pyragą įpilkite fudgo pyrago sluoksnio, kad galėtumėte skaniai, dekadentiškai pasukti.

Kaip pasigaminti mėlynių pyragą

Sveikos ir drėgnos mėlynių kaukolės.Sveikos ir drėgnos mėlynių kaukolės.

Gerai, pirmas dalykas –Įkaitinkite savo orkaitę iki 350 ° F (176 ° C). Tada Sutepkite keturias mini kepalų keptuves su sviestu (Aš naudojau 3 ″ x 1,75 ″, tačiau jūs galite visiškai naudoti įprastą kepalų keptuvę, jei tai yra tai, ką turite po ranka).

Dabar griebk dubenį ir Įmeskite sviestą, cukrų, kiaušinį, pieną ir vanilės ekstraktą. Viską kartu išplakite maždaug 2 minutes, kol viskas bus gražu ir lygus.

Kitame dubenyje, Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Tada Įmaišykite tai į sviesto mišinį Kol viskas nebus sujungta. Kai tai bus padaryta, Švelniai sulankstykite mėlynėse– Būkite atsargūs, kad jų nerizga!

Įtraukite tešlą į savo keptuves Ir užlipkite juos į orkaitę. Kepkite maždaug 30 minučiųarba kol pyrago testeris pasirodys švarus. Jei naudojate įprastą kepalų keptuvę, greičiausiai turėsite ją kepti šiek tiek ilgiau – artėjant 40 minučių ar daugiau. Ir jei viršutinė dalis pradeda per tamsiai, tiesiog laisvai uždenkite jį su tam tikra aliuminio folija aplink 30 minučių ženklą, kad jis nepatektų į per daug rudą.

Kai pyragai bus atlikti, Leisk jiems atvėsti maždaug 10 minučių. Tada, jei jaučiatės išgalvotas, duokite jiems lengvą cukraus miltelių dulkes – tai yra visiškai neprivaloma, tačiau tai daro juos taip gražiai!


Visiškai drėgno mėlynių pyrago paslaptys

  • Aš visada leidžiu savo sviestui, pienui ir kiaušiniui sėdėti kambario temperatūra Prieš pradedant. Tai palengvina juos daug lengviau ir suteikia mano pyragą, kuri sklandi, tobula tekstūra.
  • Aš visada Įmeskite mano mėlynes į šiek tiek miltų Prieš juos sulankstydami. Tai padeda neleisti jiems nuskęsti, todėl kiekvienas įkandimas yra pakrautas sultingomis mėlynėmis!
  • Kai naudoju šaldytos mėlynės Dėl šio recepto aš visada juos sulankstyčiau, kol jie vis dar sušalę. Tai neleidžia tortui pasidaryti mėlynai ir padeda mėlynėms išlikti sveikai, todėl kiekviename kąsnyje gaunu tuos mažus sultingo gėrio sprogimus!
  • Aš mėgstu naudoti mini kepalų keptuves, nes jos suteikia man puikiai porcijų, žavių mažų mėlynių kepsnių. Bet jei jūs naudojate a Standartinė kepalo keptuvėtiesiog atminkite, kad kepti užtruks šiek tiek ilgiau –apie 40–50 minučių. Įsitikinkite, kad patikrinkite, ar nėra malonumo pyrago testeriu!

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu vietoj universalių miltų naudoti nesmulkintų kviečių miltus?

Ne, aš nerekomenduočiau naudoti visų sveikų kviečių miltų šiam receptui. Tai linkusi padaryti tortą tankesnį ir šiek tiek sausesnį.

Kodėl mano pyragas nuskendo viduryje?

Yra keletas priežasčių, dėl kurių pyragas gali nuskęsti. Tai gali būti dėl tešlos per daug, naudojant per daug kepimo miltelių, arba per greitai pažvelgti į jį! Tiesiog būtinai sumaišykite švelniai, viską išmatuokite tinkamai ir stenkitės per anksti atidaryti orkaitės duris!

Koks geriausias būdas laikyti šį pyragą?

Aš laikau savo hermetiškame inde kambario temperatūroje iki 2 dienų. Jei man reikia, kad jis tarnautų ilgiau, aš jį laikau šaldytuve iki savaitės – tiesiog tegul jis ateina į kambario temperatūrą prieš patiekdamas, todėl jis išlieka minkštas ir skanus.

Ar galiu užšaldyti pyragą?

Taip. Tiesiog leiskite pyragui visiškai atvėsti, tada tvirtai suvyniokite į plastikinę plėvelę ar foliją. Užsukite jį į šaldiklį saugų maišą ar indą, ir jis išliks geras iki 3 mėnesių. Kai būsite pasiruošę kasti, tiesiog leiskite jam atšildyti kambario temperatūrą, kad būtų geriausia tekstūra.

Kiek kalorijų vienai porcijai?

Šis receptas yra tik 372 kalorijos už mini kepalą.

Keturi mėlynių cakeletai ant stalo.Keturi mėlynių cakeletai ant stalo.

Ką patiekti su mėlynių pyragu

Patiekite pyragą su kava ar arbata. Popietės arbatai rekomenduoju šiuos receptus.

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F (176 ° C). Tepalo keturios mini kepalo keptuvės su sviestu (aš naudojau 3 „x 1,75” (7 cm x 4,5 cm) keptuves). Taip pat galite naudoti vieną įprastą kepalų keptuvę.

  • Į dubenį sudėkite sviestą, cukrų, kiaušinį, pieną ir vanilės ekstraktą. Plakite 2 minutes, kol gerai susimaišys.

  • Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Įmaišykite šį mišinį į kreminį mišinį, tada sulankstykite mėlynėse.

  • Perkelkite tešlą į keptuves ir kepkite 30 minučių arba tol, kol į centrą įdėtas pyrago testeris pasirodys švarus. Jei naudojate įprastą kepalų keptuvę, gali tekti kepti 40 minučių ar ilgiau. Jei pyrago viršus pradeda per daug patamsinti, uždenkite jį aliuminio folijos lapu, esančiu 30 minučių ženklu, kad būtų išvengta per daug rudos spalvos.

  • Leiskite kepalams 10 minučių atvėsti, tada, jei norite, nuvalykite cukraus milteliu.

Adaptuota iš: Visi saldumynai.
  • Aš visada leidžiu savo sviestui, pienui ir kiaušiniui sėdėti kambario temperatūra Prieš pradedant. Tai palengvina juos daug lengviau ir suteikia mano pyragą, kuri sklandi, tobula tekstūra.
  • Aš visada Įmeskite mano mėlynes į šiek tiek miltų Prieš juos sulankstydami. Tai padeda neleisti jiems nuskęsti, todėl kiekvienas įkandimas yra pakrautas sultingomis mėlynėmis!
  • Kai naudoju šaldytos mėlynės Dėl šio recepto aš visada juos sulankstyčiau, kol jie vis dar sušalę. Tai neleidžia tortui pasidaryti mėlynai ir padeda mėlynėms išlikti sveikai, todėl kiekviename kąsnyje gaunu tuos mažus sultingo gėrio sprogimus!
  • Aš mėgstu naudoti mini kepalų keptuves, nes jos suteikia man puikiai porcijų, žavių mažų mėlynių kepsnių. Bet jei jūs naudojate a Standartinė kepalo keptuvėtiesiog atminkite, kad kepti užtruks šiek tiek ilgiau –apie 40–50 minučių. Įsitikinkite, kad patikrinkite, ar nėra malonumo pyrago testeriu!

Tarnavimas: 1Mini kepalasAr Kalorijos: 372KcalAr Angliavandeniai: 58gAr Baltymas: 6gAr Riebumas: 14gAr Sočiųjų riebalų: 8gAr Polinesočiųjų riebalų: 1gAr Mononesočiųjų riebalų: 4gAr Trans riebalai: 0,5gAr Cholesterolis: 79mgAr Natris: 278mgAr Kalis: 121mgAr Pluoštas: 2gAr Cukrus: 31gAr Vitaminas A: 477IuAr Vitaminas C: 5mgAr Kalcis: 96mgAr Geležis: 2mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Šioje „Groundhog“ dieną „Lipton Hard Iced Tea“ sukrėtė tradiciją

Paklaustas Stephano Roehmo apie kokteilius „Cabo Wabo Cantina“