Kalbant apie stipriuosius gėrimus, mažai kas skiria tokias nesamones kaip džinas. Arba jums tai patinka dėl gėlių, pušų, žolelių skonio savybių, arba nekenčiate dėl didžiulio gėlių sodo, kvepalų skonio. Tai kuo arčiau alkoholio pasaulio kalendros.
Nesuskaičiuojama daugybė Londono sauso, amatininkų ir kitų rūšių džino, pagrįsto tiesiog tokiais skoniais kaip kadagio, angelikozės šaknų, raudonėlių, citrinos žievelių ir daugiau klasikinių žolelių, vaisių ir augalų. Tačiau yra ir daugybė aromatizuotų džinų, vertų jūsų laiko.
Be įprastų žolelių ir botanikos produktų, aromatizuotiems gėrimams pridedami tokie ingredientai kaip Sevilijos apelsinai, braškės, medus, šeivamedžio žiedai, greipfrutai ir kt. Tačiau ne visi aromatizuoti džinai yra verti jūsų laiko. Žemiau rasite keletą mūsų mėgstamiausių, subalansuotų, maišomų skonio džinų. Slinkite toliau, kad pamatytumėte juos visus.
Imperatorienė 1908 Elderflower Rose Gin
Šis Viktorijos valstijoje, Britų Kolumbijoje pagamintas džinas distiliuojamas rankų darbo variniuose puoduose ir yra užpiltas devyniomis žolelėmis ir augaliniais produktais, įskaitant kadagius, šeivamedžio žiedus, rožių žiedlapius, apelsino žievelę, juodąją morką ir kt. Rezultatas – unikalus, sudėtingas džinas, pasižymintis prieskonių, citrusinių vaisių, vaisių saldumo ir gėlių užuominomis.

Tanqueray Sevilla Orange Gin
Jei mėgstate klasikinį Londono sauso džino skonį, bet taip pat mėgstate šviežius apelsinus, Tanqueray Sevilla Orange Gin kaip tik jums. Šis populiarus džinas, sukurtas pagerbti originalią Charleso Tanqueray receptų knygą, gaminamas naudojant klasikines Londono sauso džino žoleles ir augalinius produktus, taip pat kartaus saldaus, aštraus Sevilijos apelsinų skonio. Naudokite kaip pagrindą klasikiniam džinui ir tonikui sukurti klasikinio kokteilio versiją, orientuotą į citrusinius vaisius.
Sipsmith Strawberry Smash Gin
Sipsmith yra gerai žinomas dėl savo apdovanojimus pelniusių Londono sausų džinų. Ir nors naudodamiesi tradiciniu džinu negalite suklysti, jei ieškote skoningo posūkio, pasiimkite butelį Sipsmith Strawberry Smash Gin. Pagardintas klasikinėmis džino žolelėmis ir botaniniais produktais, jis įgauna papildomo potraukio, pridėjus Vimbldono braškių ir šviežių mėtų. Rezultatas yra saldus, gėlių, botaninis sausas džinas, puikiai tinkantis maišyti ištisus metus.
Las Kalifornijos citrusinis džinas
Turėdami tokį pavadinimą kaip „Las Californias Citrico Gin“, turėtumėte gana gerai įsivaizduoti, į ką atsidursite atidarę šį butelį. Šis citrusinis džinas yra užpiltas ingredientų iš JAV ir Meksikos, įskaitant figas, vynmedžių ir vynuogių lapus, abrikosus, citrusinių vaisių lapus ir žieveles, citrinžolę, migdolus ir Kalifornijos kadagius. Tai ryškus, aštrus, sausas džinas, puikiai tinkantis maišyti su mėgstamais džino kokteiliais.

Bombay Sapphire Bramble Gin
Šis gyvybingas, vaisinis džinas sujungia klasikinius Bombėjaus safyro augalus su sodriais gervuogių ir aviečių skoniais. Barmenai jį mėgsta dėl savo universalumo, nes vaisių natos papildo tiek tradicinius, tiek šiuolaikinius kokteilius. Džino glotnumas, subalansuotas saldumas ir šiek tiek aštrokas uogų profilis puikiai tinka gaivinamiesiems gėrimams, tokiems kaip Bramble kokteilis, gaminti, o dėl subtilaus sudėtingumo jis puikiai tinka įvairiems mišriems gėrimams. Barmenai vertina tai, kaip tai suteikia gylio ir spalvų purslų, išlaikant būdingą Bombay Sapphire linijos glotnumą.
Drumshanbo Gunpowder Gin su Sardinijos citrusais
Unikalus, meistriškai sukurtas džinas, kuriame derinami drąsūs, aromatingi parako arbatos augaliniai elementai ir ryškūs, aštrūs Sardinijos citrusinių vaisių skoniai. Barmenai ją mėgsta dėl išskirtinio balanso, kur žemiškos, prieskonių kupinos parako arbatos natos puikiai papildo traškius, gaivius citrusinius vaisius. Šis universalus džinas idealiai tinka kokteiliams, kuriems reikalingas gilumas ir citrusinis potraukis, todėl jis yra mėgstamiausias nuo klasikinių „G&T“ iki kūrybiškesnių patiekalų.