Razinų pyragas – Malaizijos skonis


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.

Tai razinų sviesto pyragas yra prikrautas saldžių, putlių razinų, todėl tai puikus skanėstas razinų mėgėjams. Tai razinų pyrago receptas yra sodrus, sviestinis ir neįtikėtinai drėgnas, o tai nesugadintas metodas, kurį lengva laikytis. Mėgaukitės šiuo skaniu naminiu razinų sviesto pyragu bet kokiai progai!

Paprastas drėgnų razinų pyrago receptas

Labai džiaugiuosi galėdamas tuo pasidalinti paprastas drėgno razinų pyrago receptas su tavimi! Tai mano geriausio sviestinio pyrago recepto posūkis, ir tai nieko nuostabaus. Sviestinis, sodrus ir idealiai drėgnas, kiekvienas gabalėlis kupinas saldžių, sultingų razinų, dėl kurių kiekvienas kąsnis tampa nenugalimas. Tai razinų sviesto pyragas yra nesenstantis skanėstas, puikiai tinkantis prie arbatos arba kaip guodžiantis desertas, kuriuo galima pasidalyti su artimaisiais.

Šiame recepte man labiausiai patinka tai, kad jį lengva išplakti, tuo pačiu suteikiant neįtikėtiną skonį ir tekstūrą. Dėl švelnaus trupinio kartu su kramtomuoju razinų saldumu jis jaučiasi ypatingai, nors jį pagaminti taip paprasta. Jei ieškote tinkamo recepto senamadiškas razinų pyragasšis garantuotas bus hitas. Būtinai peržiūrėkite toliau pateiktus mano patarimus ir gudrybes, kad įsitikintumėte razinų pyragas kiekvieną kartą pasirodo tobula!


Kodėl šis razinų pyrago receptas yra geriausias

Torto kepalas su razinomis.Torto kepalas su razinomis.
  • Sviestas ir drėgnas. Šis razinų sviesto pyragas yra viskas, ką mėgstu – sodrus, sviestinis ir toks drėgnas su minkštais, švelniais trupiniais, kurie praktiškai tirpsta burnoje.
  • Razinos kiekviename kąsnyje. Man patinka, kaip saldžios, sultingos razinos yra išsibarsčiusios visame torte, pridedant natūralaus saldumo, kuris puikiai papildo sviestinį gėrį.
  • Smagus sviestinio pyrago posūkis. Jei išbandėte mano sviestinio pyrago receptą, jums patiks ši razinų versija. Klasikinis sviestinis pyragas padidina razinų saldumą ir tekstūrą – patikėkite manimi, tai keičia žaidimą.
  • Taip lengva pagaminti. Nereikia būti kepimo ekspertu, kad tai pavyktų patikimas receptas. Tai paprasta, aišku ir puikiai tinka pradedantiesiems kurie nori pagaminti ką nors skanaus su minimaliu triukšmu

Ingredientai, kurių jums prireiks

Ingredientai razinų pyragui.Ingredientai razinų pyragui.
  • Nesūdytas sviestas – naudokite kambario temperatūros sviestą.
  • Universalūs miltai – šiam receptui nepatarčiau naudoti savaime augančių miltų. Gali atrodyti, kad tai lengva pakeisti, bet patikėkite manimi, tekstūra ir pakilimas nebus tokie patys, kaip su universaliais miltais ir kepimo milteliais. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, laikykitės originalo!
  • Kepimo milteliai
  • Druska
  • Cukrus – naudojau granuliuotą baltąjį cukrų.
  • Kiaušiniai – naudokite kambario temperatūros kiaušinius. Prieš pradėdami, leiskite kiaušiniams pastovėti maždaug 30 minučių. Jei trūksta laiko, galite įdėti juos į šilto (ne KARŠTO) vandens dubenį 5–10 minučių, kad greitai sušiltų.
  • Vanilės ekstraktas
  • Pienas – naudokite šviežią nenugriebtą pieną kambario temperatūroje, kad pyragas būtų sodrios, drėgnos tekstūros.
  • Razinos

Išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.


Recepto variacijos

  • Klasika – Nėra razinų? Jokių problemų! Mano klasikinis sviestinio pyrago receptas yra sodrus, minkštas ir puikiai drėgnas, todėl jis puikiai tinka bet kokiai progai.
  • Romas – Norėdami gauti papildomo skonio, pamirkykite razinas rome ir sudėkite į tešlą, kad gautumėte skanų rominį razinų pyragą.
  • Mėlynė – Trokštate kažko vaisiško? Į tešlą pridėtos šviežios mėlynės sukuria lengvą, drėgną ir saldų mėlynių sviestinį pyragą.
  • Brendis – Norite kažko su šiek tiek papildomo gylio? Įpilkite brendžio ir džiovintų slyvų, kad gautumėte sodrų, aromatingą ir pilną skonį brendžio sviesto pyragą su džiovintomis slyvomis.
  • Brownie – Mėgsti šokoladą? Išbandykite mano pyrago su sviestiniu pyragu receptą, į minkštą, sviestinę pyrago tekstūrą pridėdami neryškaus pyrago sodrumo.
  • Riešutas – Ieškote sviestinio pyrago su sodriu riešutiniu atspalviu? Mano graikinių riešutų sviesto pyrago receptas yra sklandus, kvapnus ir pripildytas riešutų gėrybių kiekviename kąsnyje.

Kaip pasigaminti drėgną razinų pyragą

Drėgnas razinų pyragas su daugybe razinų.Drėgnas razinų pyragas su daugybe razinų.

Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F (190 ° C). Įprastą kepimo formą (arba dvi mini kepimo formas, jei norite) patepkite sviestu. Kitas, sumaišykite miltus ir kepimo milteliustada gerai persijokite. Įberkite druskos ir viską gerai išmaišyti. Kol kas atidėkite jį į šalį.

Paimkite elektrinį maišytuvą ir sviestą ir cukrų išplakti kartu kol jie taps gražūs ir kreminiai, o spalva pasidarys šviesiai geltona. Tai turėtų trukti apie 5 minutes. (Tiesiog įspėjimas: cukrus gali dar nevisiškai ištirpti, ir tai visiškai gerai!)

Įmuškite pirmąjį kiaušinį ir tikrai gerai sumušė. Maišykite apie 1-2 minutes arba tol, kol jis taps gražus ir kreminis. Nepamirškite nubraukti dubenėlio kraštų, kad viskas susimaišytų tolygiai!

Dabar supilkite vanilės ekstraktą ir gerai sumaišykite. Kitas, įmaišykite miltų mišinį kol viskas susijungs. Įpilkite pienotada švelniai suberkite razinas– Tačiau sutaupykite keletą viršaus! Įsitikinkite, kad viskas gerai išmaišyta.

Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo skardą ir šiek tiek pakratykite, kad tolygiai pasiskirstytų. Tada ant viršaus pabarstykite likusias razinas kad tai baigtų.

Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minarba tol, kol jis taps auksinės rudos spalvos, o pyrago tikrintuvas išeis švarus, kai jį įdėsite į centrą. Baigę išimkite ir leiskite atvėsti ant grotelių apie 5 minutes. Patiekite šiltą ir mėgaukitės!


Kaskart geriausio razinų pyrago paslaptys

  • Aš visada naudoju geros kokybės sviestą – tai tikrai pakeičia pyrago skonį ir aromatą.
  • Kad razinos nenugrimztų į pyrago dugną, prieš dedant į tešlą mėgstu jas šiek tiek pabarstyti miltais. Miltų perteklių nukratau ir tada pabarstau ant viršaus.
  • Jei pastebiu, kad pyrago viršus per greitai paruduoja, kol vidus dar neapkepęs, kai tik viršus sustings, uždengiu aliuminio folija. Taip pyragas iškepa, jo viršus netaps per daug.
  • Žinau, kad norisi pjaustyti tiesiai į jį, bet aš visada leidžiu pyragui atvėsti bent 15 minučių prieš pjaustydamas. Tai padeda sustingti, ir aš gaunu švaresnius gabalėlius.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu tortui naudoti kitokios formos formą?

Taip, vietoj kepimo formos galite naudoti apvalią arba kvadratinę keptuvę! Tiesiog atminkite, kad kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo keptuvės dydžio ir formos. Pradėkite tikrinti maždaug po 30 minučių, bet nesijaudinkite – viskas bus skanu!

Ar galiu vietoj nesūdyto naudoti sūdytą sviestą?

Rekomenduoju naudoti nesūdytą sviestą, kad pyrage būtų geriau kontroliuoti druską. Jei po ranka turite tik sūdytą sviestą, tiesiog praleiskite recepte nurodytą papildomą druską.

Ar galiu pagaminti šį pyragą iš anksto?

Taip! Galite lengvai iškepti iš anksto ir laikyti kambario temperatūroje arba šaldytuve, kol būsite pasiruošę patiekti.

Kaip laikyti likusį sviestinį razinų pyragą?

Torto likučius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 dienų. Jei norite laikyti ilgiau, galite sandariai suvynioti į plastikinę plėvelę ir užšaldyti iki 2 mėnesių. Prieš mėgaujantis tiesiog atšildykite kambario temperatūroje!

Kiek kalorijų vienoje porcijoje?

Šis receptas yra 372 kalorijos viename gabale.

Razinų sviesto pyragas, supjaustytas gabalėliais.Razinų sviesto pyragas, supjaustytas gabalėliais.

Ką patiekti su razinų pyragu

Smagiai popietės arbatos vakarėliui rekomenduoju šiuos receptus:

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Jei norite gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano receptų rodyklę ir gaukite naujienas užsiprenumeruodami naujienlaiškį ir stebėdami mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutelė lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutelė lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F (190 ° C). Įprastą kepimo formą arba dvi mini kepimo formas lengvai ištepkite sviestu. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite. Įpilkite druskos ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.

  • Elektriniu plaktuvu plakite sviestą ir cukrų, kol gerai susimaišys ir įgaus šviesiai geltoną spalvą, maždaug 5 minutes. (Pastaba: cukrus dar gali būti nevisiškai ištirpęs).

  • Įmuškite pirmąjį kiaušinį ir gerai išplakite po kiekvieno pridėjimo, maždaug 1–2 minutes arba iki kreminės masės. Nubraukite šonus, kad tolygiai susimaišytų.

  • Įpilkite vanilės ekstrakto ir gerai išmaišykite. Supilkite miltų mišinį ir gerai išmaišykite. Įpilkite pieno ir suberkite razinas, šiek tiek pasilikdami viršui. Gerai išmaišykite.

  • Tešlą supilkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir lengvai pakratykite, kad tolygiai pasiskirstytų. Ant viršaus pabarstykite likusias razinas.

  • Kepkite 40–50 minučių arba tol, kol taps auksinės rudos spalvos, o į centrą įdėtas pyrago testeris bus švarus. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant grotelių 5 minutes. Patiekite šiltą.

  • Aš visada naudoju geros kokybės sviestą – tai tikrai pakeičia pyrago skonį ir aromatą.
  • Kad razinos nenugrimztų į pyrago dugną, prieš dedant į tešlą mėgstu jas šiek tiek pabarstyti miltais. Miltų perteklių nukratau ir tada pabarstau ant viršaus.
  • Jei pastebiu, kad pyrago viršus per greitai paruduoja, kol vidus dar neapkepęs, kai tik viršus sustings, uždengiu aliuminio folija. Taip pyragas iškepa, jo viršus netaps per daug.
  • Žinau, kad norisi pjaustyti tiesiai į jį, bet aš visada leidžiu pyragui atvėsti bent 15 minučių prieš pjaustydamas. Tai padeda sustingti, ir aš gaunu švaresnius gabalėlius.

Patiekimas: 10gabalus, Kalorijos: 372kcal, Angliavandeniai: 38g, Baltymai: 5g, Riebalai: 23g, Sotieji riebalai: 14g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 6g, Trans riebalai: 1g, Cholesterolis: 121mg, Natris: 190mg, Kalis: 92mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 20g, Vitaminas A: 741TV, Vitaminas C: 0.2mg, Kalcis: 51mg, Geležis: 1mg

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.





Source link

Daugiau iš autoriaus

Itališki raudoni ryžiai su skrudintomis daržovėmis

Cukruotos spanguolės –