Yra tam tikra stigma, susijusi su alkoholio šūviais, ir manome, kad tai yra gėda.
Jei atsakingai mėgaujatės mėgstamomis dvasiomis (ir nemetant jų atgal vienas po kito)nėra jokios priežasties, kodėl negalite džiaugtis geru katilininku (šovas ir alus) savo mėgstamame bare ar bare.
Mes mieliau gurkšnojame viskį, tamsųjį romą, tekilą ir kitus stipriuosius gėrimus ant uolų ir įmaišome į kvapnius, sudėtingus kokteilius. Tačiau kartais norime tik vieno ar dviejų kadrų, kad sušildytume mus neįprastai vėsią savaitgalio dieną arba paragautume dvasios, neišpildami visos taurės.
Tačiau, kaip ir bet kas, ne visi kadrai yra vienodi. Net jei ir nusileisite, atšiaurus, apatinėje lentynoje esantis alkoholinis gėrimas nebus gero skonio. Jis taps karštas ir sėdės jūsų pilve kaip stiklinė skystos karštos magmos.
Laimei, yra keletas spiritinių gėrimų, kurie puikiai tinka mėgautis kaip kadrai. Nuo cinamono viskio iki žolelių likerių – tai geriausi spiritiniai gėrimai, kuriuos galima gerti šratų pavidalu. Slinkite toliau, kad pamatytumėte juos visus.
Jacko Danielio Tenesio gaisras
Nors esame „Fireball Cinnamon Whisky“ gerbėjai, sunku įveikti „Tennessee Fire“ patrauklumą, kai kalbame apie stipriuosius gėrimus, sukurtus mėgautis šleifu. Drąsaus cinamono skonio, sukuriančio šiltą ir aštrų potyrį, tai puikus šaudymas dėl tobulo saldaus, cinamono karščio balanso ir išskirtinio Jack Daniel’s glotnumo. Lengvai geriama gamta ir ugningas smūgis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško linksmų, kvapnių ir šildančių, ir malonių kadrų. Tai puikiai tinka vakarėliams ir šventėms, su kiekvienu užpilant saldų, bet aštrų punšį.

Absoliutus Elyx
Jei degtinė yra jūsų pasirinkimas, jūs tikrai negalite pigiai nusipirkti. Puikus aukščiausios kokybės degtinės pasirinkimas yra Absolut Elyx. Ši populiari degtinė gaminama iš vienkiemių žieminių kviečių pagrindo. Distiliuotas senoviniame vario puodelyje, jis žinomas dėl savo vanilės pupelių, citrusinių vaisių žievelių ir traškių juodųjų pipirų skonio.
Laukinė Turkija 101
„Wild Turkey 101“ yra vienas iš labiausiai neįvertintų burbonų šiandien. Šis universalus, nebrangus viskis brandinamas giliose aligatoriaus anglies amerikietiško ąžuolo statinėse. Šis stebėtinai sudėtingas burbonas, išpilstytas iki 101 talpos, yra žinomas dėl skrudintų vanilės pupelių, cinamono saldainių ir sudegusio ąžuolo skonio.
Ocho Reposado tekila
Renkantis tekilą gerti, siūlome Tequila Ocho Reposado. Ši 100% Blue Weber agavos pagrindu pagaminta tekila aštuonias savaites ir aštuonias dienas buvo ilsinama buvusiose amerikietiško viskio statinėse. Rezultatas – sudėtinga, gurkšnojama tekila su karamelizuoto cukraus, citrusinių vaisių žievelių, vanilės ir šokolado natomis.

Jagermeisteris
Nedaug likerių yra labiau žinomi nei Jägermeister. Puikus pasirinkimas šotams, Jägermeister pagardintas 56 žolelėmis, šaknimis, vaisiais ir prieskoniais. Rezultatas yra daugiasluoksnis, sudėtingas likeris, žinomas dėl saldymedžio, kolos, džiovintų vaisių, žolelių ir prieskonių.