Chicken Chow Mein (lengvas vieno puodo receptas)


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Prašome perskaityti mano privatumo politiką.

Tai lengva vištienos cow mein receptas puikiai tinka greitam, sveikam patiekalui, kuris pranoksta kinišką išsinešimui bet kurią dieną! Su švelnia vištiena, traškiomis daržovėmis ir pikantišku padažu tai skanus patiekalas, kurį galite pasigaminti mažiau nei 30 minučių.

Kas yra Chicken Chow Mein

Vištienos chow mein yra skanus Kantono makaronų patiekalas su keptais kiaušinių makaronais ir švelnia vištiena. Tai populiarus ir skanus makaronų patiekalas, kurį mėgsta visi ir kurį labai lengva pasigaminti namuose autentiškas vištienos chow mein receptas ir geriausias chow mein padažas kada nors paragausite.

Peržiūrėkite toliau pateiktus patarimus, kaip bet kada mėgautis restorano stiliaus vištienos chow mein!


Kodėl man patinka šis receptas

  • Greitai ir lengvai. Jis paruošiamas per mažiau nei 30 minučių, puikiai tinka įtemptoms naktims, kai noriu ko nors skanaus, nepraleidžiant per daug laiko virtuvėje.
  • Autentiškas skonis. Austrių padažas, sojų padažas ir sezamo aliejus suteikia jam puikų išsinešimui skirtą skonį – visa tai mano virtuvėje.
  • Restorano kokybė. Man patinka, kaip galiu pasigaminti šį restorano stiliaus patiekalą namuose atlikdamas vos kelis paprastus veiksmus – tai visada patiks miniai.
  • Sveikas ir pritaikomas. Supakuota su vištiena ir šviežiomis daržovėmis, tokiomis kaip kopūstai, morkos ir pupelių daigai, tai subalansuotas patiekalas. Be to, galiu lengvai pakeisti savo mėgstamas daržoves ar baltymus, kad viską sumaišyčiau.

Ingredientai, kurių jums prireiks

Ingredientai vištienos chow mein.Ingredientai vištienos chow mein.

Receptas reikalauja šių pagrindinių ingredientų:

  • Kiaušinių makaronai – galite gauti šviežių kiaušinių makaronų arba sausų kiaušinių makaronų
  • Vištienos mėsa – man labiau patinka vištienos krūtinėlė be odos ir be kaulų, bet tikrai galite naudoti ir vištienos šlauneles.
  • Aš esu gluosnis
  • Kukurūzų krakmolas
  • Pupelių daigai, kopūstai ir morkos
  • Chow mein padažas

Chow Mein padažas

Chow mein padažo ingredientai.Chow mein padažo ingredientai.

Chow mein padažas yra paprastas, bet kvapnus austrių padažo, sojos padažo, tamsaus sojų padažo, cukraus, sezamo aliejaus, vandens ir maltų baltųjų pipirų mišinys. Šis padažas prideda burnoje tirpstančio pikantiško skonio, kuris puikiai padengia makaronus.

Išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.

Dabar eikite į bakalėjos parduotuvę ir pasinaudokite šiuo receptu šį vakarą – nepasigailėsite!


Pirkinių vadovas: Chow Mein makaronai

Dviejų rūšių neapdoroti chow mein makaronai ant pjaustymo lentos. Dviejų rūšių neapdoroti chow mein makaronai ant pjaustymo lentos.

Jei kinų virtuvės srityje nesate naujokas, makaronų įvairovė turguje gali būti neįtikėtina. Štai paprastas vadovas, padėsiantis išsirinkti tinkamus makaronus, skirtus „chow mein“.

Viršuje esančiame paveikslėlyje galite pamatyti dviejų skirtingų markių šviežius, nevirtus chow mein makaronus. Abu yra kiaušininiai makaronai, tačiau yra keletas esminių skirtumų: kairėje pusėje esantys makaronai yra šviesiai geltoni ir sausesni, o dešinėje – sodresnės spalvos. Abu lengvai apibarstyti miltais. Pirkdami chow mein makaronus, ieškokite minkštesnių ir mažiau sausų, nes jie duos geriausių rezultatų. Dešinėje esantis prekės ženklas yra puikus šviežių chow mein kiaušinių makaronų pavyzdys, kurį ir naudojau šiam vištienos chow mein receptui.

Dėl Patarimo: Geriausias chow mein yra šviežias, jį galite rasti skaidraus plastiko paketuose Kinijos ar Azijos turguose. Yra du tipai: garuose virtos chow meinkuris yra švelnesnės tekstūros ir puikiai tinka naminiams patiekalams, ir keptuvėje keptas čau meinaskuris yra sausesnis ir puikiai tinka traškiam traškėjimui. Jei šviežio chow meino nėra, visada galite kaip pakaitalą naudokite džiovintus chow mein arba kiaušinių makaronus!


Recepto variacijos

Štai keletas skanių variantų, kuriuos galite išbandyti pagal mano receptą – tegul viskas būna įdomi:

  • Chow Mein: Klasika – kiaušininiai makaronai su nenumaldomu pikantišku padažu. Tai paprasta, bet visada tinka.
  • Daržovių čiau meinas: Ši versija su daržovėmis yra lengva, šviežia ir vis dar visiškai patenkinta.
  • Kiaulienos čiau Mein: traškūs makaronai su minkšta kiauliena – tai laimi, kai nusiteikęs šiek tiek kitoks.
  • Krevetės Chow Mein: Jei mėgstate jūros gėrybes, iškeiskite krevetes į skoningą posūkį, kuris suteikia papildomo potraukio!
  • Panda Express Chow Mein Copycat: Trokštate to mėgstamiausio maisto išsinešimui? Nereikia išeiti iš namų – tiesiog išplakite tai namuose ir mėgaukitės!
  • Honkongo Chow Mein: tradicinis stilius su sodriu, kvapniu padažu, kuris patiekalą pakelia į kitą lygį.

Kaip pasigaminti vištienos chow mein

Chow mein su vištiena keptuvėje. Chow mein su vištiena keptuvėje.

Gerai, pirma, išvirti makaronus pagal pakuotės instrukcijas. Kol tai vyksta, paimkite vištieną ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Tada, tvištieną sutarkuokite su sojos padažu ir kukurūzų krakmoluįsitikinkite, kad viskas gražiai padengta. Palikite maždaug 10 minučių, kol ruošite kitus dalykus.

Gerai, dabar įkaitinkite wok arba keptuvę ant aukštos ugnies. Kai jis bus gražus ir karštas, įpilkite aliejaus. Tada suberti česnaką ir maišydami kepkite, kol nuostabiai kvepės. Po to mesti vištieną ir virkite, kol jis bus beveik įpusėjęs.

Kepkite maišydami, kol vištiena iškeps maždaug iki pusės arba išorė taps neskaidri. Tada suberti kopūstą ir morkąir vis maišykite, kad viskas iškeptų tolygiai. Kitas, sudėkite makaronus į keptuvęir supilkite austrių padažą, sojų padažą, tamsųjį sojų padažą, cukrų, sezamų aliejų, vandenį, baltuosius pipirus ir žiupsnelį druskos. Gerai išplakite, kad viską sumaišytumėte.

Dabar tiesiog išmeskite makaronus maždaug minutę, įsitikinkite, kad viskas bus padengta. Sudėkite pupelių daigus ir viską išmaišyti. Kai pupelių daigai iškeps, mesti laiškiniusdar kelis kartus pamaišykite, tada išdėliokite ir patiekite iš karto!


Restorano vertų rezultatų paslaptys

Vištienos chow mein su minkštais kiaušinių makaronais dubenyje. Vištienos chow mein su minkštais kiaušinių makaronais dubenyje.
  • Norėdami gauti tokią švelnią, šilkinę vištieną, kokią rastumėte savo mėgstamame kinų restorane, vištieną „aksomuosime“ kukurūzų krakmolu. Patikėk manimi, tai labai skiriasi!
  • Norėdami gauti geriausius rezultatus, norėsite gilios keptuvės arba kiniškos wok keptuvės (labai rekomenduoju wok). Įkaitinkite ant stiprios ugnies, tada įpilkite šiek tiek kepimo aliejaus. Kai jis bus gražus ir karštas, mentele išmeskite ir apverskite vištieną, daržoves ir kiaušinių makaronus pirmyn ir atgal, kad viskas iškeptų tolygiai.
  • Jei turite porą kiniškų ilgų medinių lazdelių, naudokite jas vietoj mentelės. Valgomosios lazdelės padeda išlaikyti makaronus nepažeistus jų nesulaužant gaminimo metu!

Dažnai užduodami klausimai

Vištienos chow mein vs lo mein.

Viskas priklauso nuo to, kaip verdami makaronai! Peržiūrėkite mano Chow Mein vs Lo Mein įrašą, kad gautumėte visą informaciją!

Kaip neleisti makaronams sulipti?

Kad makaronai nepriliptų, po virimo nuplaukite juos po šaltu vandeniu ir prieš kepdami apšlakstykite trupučiu aliejaus. Tai padės išlaikyti viską gražiai ir laisvai!

Ar galiu padvigubinti receptą?

Taip, galite padvigubinti receptą, kad pamaitintumėte daugiau žmonių! Tiesiog įsitikinkite, kad turite pakankamai didelę wok arba keptuvę, kad viskas iškeptų tolygiai.

Kaip laikyti likučius?

Likučius galite laikyti sandariame inde šaldytuve 2-3 dienas. Kai kaitinate, tiesiog įpilkite šlakelį vandens, kad makaronai būtų gražūs ir drėgni.

Kiek kalorijų vienoje porcijoje?

Šis receptas yra 519 kalorijų vienoje porcijoje.

Pora lazdelių, palaikančių chow mein su vištiena. Pora lazdelių, palaikančių chow mein su vištiena.

Ką patiekti su vištienos chow mein

Norėdami pavalgyti ir lengvai pavalgyti savaitės vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus.

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas taip pat, kaip ir man. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis. Jei norite gauti daugiau paprastų ir skanių receptų, peržiūrėkite mano receptų rodyklę ir gaukite naujienas užsiprenumeruodami naujienlaiškį ir stebėdami mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių plutele lėkštėje, papuošta citrinos griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Paruoškite makaronus pagal pakuotės instrukcijas.

  • Vištieną nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Įpilkite sojos padažo ir kukurūzų krakmolo, tada išmaišykite, kad gerai pasidengtų. Atidėkite 10 minučių.

  • Įkaitinkite wok arba keptuvę ant stiprios ugnies. Kai įkaista, įpilkite aliejaus. Suberkite česnaką ir maišydami pakepinkite, kol taps aromatingi, tada sudėkite vištieną.

  • Maišydami kepkite, kol vištiena iškeps pusiau arba paviršius taps nepermatomas, tada nuolat maišydami sudėkite kopūstus ir morkas. Į wok arba keptuvę sudėkite makaronus, po to austrių padažą, sojų padažą, tamsųjį sojų padažą, cukrų, sezamo aliejų, vandenį, maltus baltuosius pipirus ir žiupsnelį druskos.

  • Išmaišykite ir mėtykite makaronus pirmyn ir atgal apie 1 minutę. Suberkite pupelių daigus ir išmaišykite, kad gerai susimaišytų. Kai pupelių daigai išvirs, suberkite laiškinius svogūnus, dar kelis kartus pamaišykite, tada išdėliokite ir nedelsdami patiekite

Kruopščiai nuplaukite makaronus šaltu vandeniu, o prieš gamindami nusausinkite. Norėdami gauti geriausius rezultatus, vadovaukitės pakuotės instrukcijomis. Jei naudojate džiovintus kiaušinių makaronus, taip pat vadovaukitės instrukcijomis, pateiktomis galinėje pakuotės pusėje.
Kiaušinių makaronai arba kiniškas čiau meinas ženklinami skirtingai: čiau meinas, garuose virtas čiau meinas, keptuvėje keptas čiau meinas, kiaušininiai makaronai, Honkongo kiaušininiai makaronai ir t. t. Rinkdamiesi čiau meiną žiūrėkite aukščiau pateiktą paveikslėlį. Kairėje esančioje nuotraukoje pavaizduoti makaronai iš pakuotės, o dešinėje – makaronai po paruošimo (bet prieš virimą).

  • Norėdami gauti tokią švelnią, šilkinę vištieną, kokią rastumėte savo mėgstamame kinų restorane, vištieną „aksomuosime“ kukurūzų krakmolu. Patikėk manimi, tai labai skiriasi!
  • Norėdami gauti geriausius rezultatus, norėsite gilios keptuvės arba kiniškos wok keptuvės (labai rekomenduoju wok). Įkaitinkite ant stiprios ugnies, tada įpilkite šiek tiek kepimo aliejaus. Kai jis bus gražus ir karštas, mentele išmeskite ir apverskite vištieną, daržoves ir kiaušinių makaronus pirmyn ir atgal, kad viskas iškeptų tolygiai.
  • Jei turite porą kiniškų ilgų medinių lazdelių, naudokite jas vietoj mentelės. Valgomosios lazdelės padeda išlaikyti makaronus nepažeistus jų nesulaužant gaminimo metu!

Patiekimas: 3žmonių, Kalorijos: 519kcal, Angliavandeniai: 66g, Baltymai: 22g, Riebalai: 19g, Sotieji riebalai: 2g, Polinesotieji riebalai: 5g, Mononesotieji riebalai: 10g, Transriebalai: 0.1g, Cholesterolis: 88mg, Natris: 727mg, Kalis: 502mg, Pluoštas: 5g, Cukrus: 8g, Vitaminas A: 1863 mTV, Vitaminas C: 16mg, Kalcis: 62mg, Geležis: 3mg

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.





Source link

Daugiau iš autoriaus

Prancūziškas triušio troškinys su žirneliais ir bulvėmis

Pusryčių kiaušinių kepimas –