Susipažinkite su „Chilled 100 Member Mickey Mullins“.


Mickey Mullinsas, Naujajame Orleane įsikūręs „The Bower“ barmenas, savo kelią į barmeną atskleidė nuo gilios meilės svetingumui.

Jis apmąsto, kaip profesija padėjo jam įveikti natūralų drovumą,

„Kaip tikrai drovus, barmeno darbas padėjo man išsivaduoti nuo savęs. Galiu bendrauti su daugybe skirtingų žmonių apie tai, kas man patinka.

Jo barmeno kelionė prasidėjo atsitiktinai vieną šeštadienio vakarą, kai naktiniame klube trūko darbuotojų. „Mano gebėjimas mąstyti ant kojų nubloškė mane už baro, ir tai įstrigo!

Paprašėme Mickey papasakoti daugiau apie savo kelionę į barmeną.

Kas paskatino tapti barmenu?

Aš myliu svetingumą! Kadangi esu tikrai drovus, barmeno darbas padėjo man išsivaduoti nuo savęs. Galiu bendrauti su daugybe skirtingų žmonių apie tai, kas man patinka! Barmenu pradėjau dirbti netyčia naktiniame klube, kuriame šeštadienio vakarą buvo mažai darbuotojų. Mano gebėjimas mąstyti ant kojų atsidūrė už baro ir tai įstrigo! Pradėjau nuo svetingumo namo gale; Aš visada mėgavausi maistu ir skoniais, nes galiu peržengti tiek daug mums patinkančių dalykų ribų, man teikia didžiulį pasitenkinimą, tai paprasta ir gryna.

Kur dabar lankai barą? Kuo jis išskirtinis?

Bower. Pati erdvė turi nuostabią estetiką, pilną gyvų augalų ir didžiulį kiemą. Gėrimų meniu akcentuoja ne tik Naująjį Orleaną, bet ir mūsų apgalvotus patiekalus. Mūsų komanda tikrai sukuria erdvę! COVID akivaizdžiai pakeitė mūsų požiūrį į darbą maisto ir gėrimų srityje, ir išgyventi tą patirtį su savo žmonėmis buvo tikrai palaima.

Kas padarė didžiausią įtaką jūsų, kaip barmeno, tobulėjimui?

Sąžiningai, tai būtų kolegos pramonės darbuotojai visame mieste. Naujojo Orleano bendruomenės jausmas yra neprilygstamas. Bendraamžiai čia nuoširdžiai palaiko vienas kitą ir tai yra mano varomoji jėga.

Ar turite patarimų pradedantiesiems / namuose dirbantiems barmenams?

smagiai! Nors darbo kiekis kartais gali būti didžiulis, tos ryšio akimirkos yra neįkainojamos. Jei skanu, tai gerai! Nesidrovėkite tendencijų ar taisyklių; daryk tai, kas tau patinka ir atrodo.

Koks jūsų mėgstamiausias ingredientas šiuo metu ir kodėl?

Juodkalnija! Naudoju jį keliuose kokteiliuose iš meniu (žemas ABV). Jis prideda reikiamą kiekį saldaus ir kartaus ir puikiai žaidžia su kitais.

Kaip sekasi kurti kokteilį? Ar yra konkretus procesas ar tiesiog įkvėpimo akimirka?

Paprastai tai nutinka atsitiktinai, pavyzdžiui, „Ar šie du dalykai skanūs kartu? Jis prasideda ten ir tarsi tampa ekologiškas, jei paspaudžia.

Ar turite specialią techniką, kurią naudojate, ar patarimų, kaip gaminti konkretų gėrimą?

Balansas. Visada stenkitės subalansuoti saldumyną / citrusinius / kartusius / spiritinius gėrimus ir pan. Leiskite pagrindiniam ingredientui atlikti darbą už jus ir gerai juos pagirkite. Komplimentai jus lydi visur.

Kur, jūsų nuomone, krypsta barmenų / kokteilių kultūra?

Tendencijos ir mados ateis ir praeis, bet žmonės grįš, jei kažkas ar kažkas bus tiesiog gerai. Ar jūsų bendravimas buvo geras? Ar gėrimas tenkino? Kai pašalinsite visą triukšmą, žmonės nori būti prisijungę, o prieinamiausias būdas tai padaryti yra dalintis maistu ir gėrimais. Manau, kad tai visada išliks tai, ko laukiu.









Dienos svajotojas


pateikė Mickey Mullins – „Chilled 100 Member“.



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Juodkalnija
  • ½ uncijos. Luxardo Amaretto
  • ½ uncijos. paprastas sirupas
  • ½ uncijos. šviežia citrina
  • 3 brūkšniai Angostura trauktinės
  • ¾ oz. Aquafaba



Pasiruošimas

  1. Stipriai papurtykite.
  2. Įtempti.
  3. Supilkite į atšaldytą Nick & Nora.


Norite prisijungti prie „The Chilled 100“?

Mūsų aistringų ir talentingų barmenų grupė mėgsta kokteilių kūrimo meną. Mes visada ieškome geriausių barmenų. Narystė nemokama. Norėdami gauti papildomos informacijos apie šią nuostabią galimybę, susisiekite su Chilled 100 National Director wendy@chilledmagazine.com arba apsilankykite chilled100.com.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Easy Pork Chow Mein – Malaizijos skonis

Švabijos lęšiai su kiaušininiais makaronais ir dešra