100 atšaldytų barmenų kuria Indijos kokteilius su dūmų laboratorija


„Smoke Lab Vodka“ bendradarbiauja su „Chilled 100 Bartenders“, kad sukurtų išskirtinius kokteilius naudojant naujausią savo išraišką „Smoke Lab Saffron Vodka“ ir pavyzdinį „Smoke Lab Vodka“.


Mano įkvėpimas kilo iš to, ką jaučiau, kad reikia derinti šafrano degtinę su ciberžole ir medumi. Tada į galvą atėjo žaliosios arbatos plūdė ir deriniai susidėjo geriau nei įsivaizduota.









Medaus žalia


pateikė Terence’as Allenas – @mixapothecary



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Smoke Lab šafrano degtinė
  • ¼ uncijos. Šviežios citrinos sultys
  • ¾ oz. Ciberžolės medaus sirupas*
  • 1 ½ uncijos. Žalioji arbata



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus į plaktuvą su ledu ir suplakite.
  2. Perkoškite ant šviežio ledo akmenų stiklinėje.
  3. Naudodami baro šaukšto nugarą, ant viršaus atsargiai uždėkite žaliosios arbatos.
  4. Papuoškite citrinos griežinėliais ir laimo žievele.

* Ciberžolės medaus sirupas


Ingredientai


  • 2 uncijos. dobilų medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos tumerikos
  • 1 oz. vandens

Pasiruošimas


  1. užvirinkite vandenį ir sumaišykite ingredientus.


Norėjau paprasto ir elegantiško kokteilio. Cosmo Play suteikia mums klasikos posūkį ir yra patobulintas šafrano gijomis.









Cosmo Play


pateikė Terence’as Allenas – @mixapothecary



Ingredientai


  • 1 ½ uncijos. Smoke Lab šafrano degtinė
  • ¾ oz. Šviežios greipfrutų sultys
  • ¾ oz. Paprastas kalendros sirupas*
  • 2 brūkšniai apelsinų trauktinės



Pasiruošimas

  1. Sumaišykite visus ingredientus į purtyklę, įdėkite ledo ir suplakite.
  2. Nukoškite į atšaldytą Martini taurę.
  3. Papuoškite šafrano siūlais.

* Paprastas kalendros sirupas


Ingredientai


  • ½ puodelio cukraus
  • ½ puodelio vandens
  • 8 kalendros šakelės

Pasiruošimas


  1. Sumaišykite visus ingredientus, tada užvirinkite.
  2. Atvėsinkite, tada nukoškite.




Source link

Daugiau iš autoriaus

Tiesioginio gėrimo atstovo Patricko Blairo klausiame apie vyno baro valdymą

Easy Pork Chow Mein – Malaizijos skonis