Tiesioginio gėrimo atstovo Patricko Blairo klausiame apie vyno baro valdymą


Nuotraukos Sally Shorr/The Buzz Agency

Prieš eidamas šias dabartines pareigas, jis buvo penkios geriausios alaus daryklos Mičigano valstijoje operacijų vadovas. Gėrimų pardavimas, rinkodara ir žinios visada buvo jo karjeros aistra. Blairo laipsnis svetingumo verslo srityje simbolizuoja jo aistrą padėti kitiems, ypač restoranų pramonėje. „Tai visada buvo didžiulė to, kas esu, dalis“, – priduria jis.

Chilledas kalbėjosi su Patriku, norėdamas sužinoti daugiau apie jo prižiūrimas gėrimų programas, kaip vykdyti klestinčią baro programą ir dar daugiau.

Papasakokite apie „City Cellar Wine Bar & Grill“ ir „Barrio“ bei ko svečiai gali tikėtis apsilankę.

Svečiai gali tikėtis dvigubos grėsmės dėl nuostabių „City Cellar“ ir „Barrio“ pasiūlymų. Jei ieškote labiau atsipalaidavusios lauko atmosferos, Barrio yra vieta, kur būti. Norėčiau teigti, kad tai vienas geriausių lauko barų mieste, kuriame yra nuostabių specialių kokteilių pasiūla ir platus ispaniško stiliaus maistas, kuris patikrins visas jūsų troškimo dėžutes.

„City Cellar“ yra amerikietiško stiliaus virtuvė, pagaminta iš naujo, su neįtikėtinu vyno sąrašu ir skaniu maistu. Esame svarbiausia vakarienės vieta rajone, nes mūsų nuostabūs aptarnaujantys darbuotojai užtikrins, kad jūsų patirtis liks nepamirštama.

Papasakokite apie jų gėrimų programas ir įkvėpimą.

Mūsų gėrimų programos ir įkvėpimai yra pagrįsti įvairiais veiksniais, tokiais kaip vartotojų atsiliepimai ir pasiūlymai, rinkos tendencijos ir vietos tendencijos, kurios iš tikrųjų skatina mūsų sprendimus užkulisiuose.

Kokie yra gerbėjų mėgstamiausi gėrimai?

Kokteilis – Tobula kriaušė

Alus – Wynwood La Rubia juodraštis

Vynas – Kalinys Kabernetas

Pateikite 3–4 patarimus, kaip sėkmingai vykdyti gėrimų programą.

Visada pirmiausia iškelkite svečių pageidavimus, poreikius ir pasiūlymus.

Nebijokite eksperimentuoti su bandymais ir klaidomis, kad patobulintumėte savo kokteilių receptus.

Atsineškite naujų vynų į savo barą. Renkite susitikimus ir degustacijas su savo partneriais platintojais.

Smagiai praleiskite laiką su savo darbuotojais ir įsitikinkite, kad jie parduoda daugiau!

Ką patartumėte barmenams, norintiems tobulinti savo amatus?

Mano patarimas būtų grįžti prie pagrindų. Kai turėsite tvirtą barmeno žinių, technikos ir pristatymo bazę, galėsite pasinerti į įdomius barmeno darbo aspektus, tokius kaip eksperimentavimas ir net išsipūtimas!

Koks yra jūsų mėgstamiausias kokteilis? Kodėl tai ypatinga?

Mano geriausias kokteilis yra Espresso Martini. Paprastas, bet elegantiškas būdas parodyti draugams, šeimai ar pasimatymui, kad mokate gerai leisti laiką.

Mėgstamiausias maisto ir gėrimų derinys? Kuo keistesnis / unikalesnis, tuo geriau!

Mano mėgstamiausias maistas yra Bourbon Street Skirt Steak, kartu su Red Eye Express, Remy VSOP konjako espresso martini. Jei su juo gerčiau alų, rinkčiausi Sam Adams Oktoberfest (naujausias sezoninis pasiūlymas) arba aš derinčiau tai su Au Bon Climat Pinot Noir taure.



Source link

Daugiau iš autoriaus

2 žiemos kokteiliai iš New Templeton Straight Rye Whisky

100 atšaldytų barmenų kuria Indijos kokteilius su dūmų laboratorija